Şanks hariç bir şeyler görürüz muhtemelen. ODA hazretleri tüm kurgu ortaya çıkar diye şenksi göstermez fazla.Şanks'ın filminde neler göreceğiz bakalım. @Ronny
Şanks'ı mangada offpanel geçip olayını filme saklamasından korkuyom ben. Tiç çökmüşse falan böyle bir ihtimal var gibi.Şanks hariç bir şeyler görürüz muhtemelen. ODA hazretleri tüm kurgu ortaya çıkar diye şenksi göstermez fazla.Şanks'ın filminde neler göreceğiz bakalım. @Ronny
Stampede filminde ki Laugh Tale olayından sonra bu filmde de canon kısımlar olabileceğini düşünüyorum ama Shanks gibi bir karakteri filmde işlemek hiç Oda'nın tarzı gibi gelmedi. Acaba geçmiş hikâyesi mi olacak direkt ileriye etki etmektense. Eğer Wano sonrası Shanks'ın başına gelenleri gösterecekse bu baya büyük bir olay olur.Şanks'ın filminde neler göreceğiz bakalım. @Ronny
Kirli'nin dediği gibi de olabilir. Benim çok bir beklentim yok. Zaten non-canon olur.Stampede filminde ki Laugh Tale olayından sonra bu filmde de canon kısımlar olabileceğini düşünüyorum ama Shanks gibi bir karakteri filmde işlemek hiç Oda'nın tarzı gibi gelmedi. Acaba geçmiş hikâyesi mi olacak direkt ileriye etki etmektense. Eğer Wano sonrası Shanks'ın başına gelenleri gösterecekse bu baya büyük bir olay olur.Şanks'ın filminde neler göreceğiz bakalım. @Ronny
Wano daha önce biter ya net.Tahminimce şöyle olabilir ;
Bu filmde Oda’nın dediğine göre
Bir kız(bir himemiz var büyük ihtimalle)
Luffy(opde başka karakter yok zaten)
Shanks(Bu kıza yardım etmiştir, Shanks şöyle böyle diye kız anlatır, bir tane de id’den kaçmış bir villainımız olur.) var.
Zaten Wano’nun bitmesine kaç bölüm kaldı ki, taş çatlasın 20 bölüm sonra elbafa geçeriz , umarım geçeriz.
Bu film bana çok saçma geldi.
Elbafı yarım yamalak geçip filminde anlatırsa aşırı saçma olur.
Söz konusu Op ise her şey olabilir.
Film mi daha önce çıkar wano mu daha önce biter kestiremiyorum.