Tayfanın güce ihtiyacı yokki Oda var işteTayfanın güçlü bir kadına ihtiyacı vardı zaten.

Tayfanın güce ihtiyacı yokki Oda var işteTayfanın güçlü bir kadına ihtiyacı vardı zaten.
Jinbei tayfaya geldiğinde belki de 2 tane Sanji eden adamdıBen Yamato'nun tayfa kalırsa kısılacağını düşünmüyorum.Aksine tayfada olursa aynen şu şekil olur.
Valla haterlıktan kaynaklı olabilir ama ben hala sanji'yi Jinbe'den güçlü görmüyorum.Her ne kadar sanjiyi daha güçlü görünen taraf olsadaJinbei tayfaya geldiğinde belki de 2 tane Sanji eden adamdıBen Yamato'nun tayfa kalırsa kısılacağını düşünmüyorum.Aksine tayfada olursa aynen şu şekil olur.Nasıl hemen Sanji'nin altına aldılar aynısı Yamamoto'ya da olacak o değil de olan Jinbei Reis'e oldu adam 5. opsiyona gerileyecek o tecrübe ile
![]()
Doğal olarak işlense zaten olmaması lazımama ben hala sanji'yi Jinbe'den güçlü görmüyorum
Hiç bir şey Rufi ve yancılarından daha özel değil... Zoro'nun altına düşmesi %100 zaten.Birde Yamato ile Jinbe bir değil ki.Yamato daha özel bir isim jinbei'ye kıyasla.En güçlü yaratığın kızı,Mistik zoan sahibi ve saldırılarına kral haki ekleyebiliyor.Bence kolay kolay Sanji'nin(Hatta Zoro'nun bile)altına koymaz diye düşünüyorum.
ay bayılazam. Olamaz.https://www.animenewsnetwork.com/news/2022-06-07/one-piece-manga-takes-1-month-break-as-eiichiro-oda-prepares-for-manga-final-saga/.186407
1053. bölümden sonra 1 aylık ara var (4 hafta). Oda reis "Final Sagası" için fikirlerini toplayacakmış![]()
4 ay da versek toplayamaz da neyse...
yarın askere gidiyorum. ne güzel "askerden gelene kadar bolca bölüm birikir" diye düşünüyordum.https://www.animenewsnetwork.com/news/2022-06-07/one-piece-manga-takes-1-month-break-as-eiichiro-oda-prepares-for-manga-final-saga/.186407
1053. bölümden sonra 1 aylık ara var (4 hafta). Oda reis "Final Sagası" için fikirlerini toplayacakmış![]()
4 ay da versek toplayamaz da neyse...
Önceden kafasında kaba bir taslak vardı şimdi onu detaylandıracak derler.Bu arada bu "Oda her şeyi 10 yıl önceden planlamış, her şey kafasında" falan diyenlerAdamın "1 ay fikirlerimi toplamam lazım" lafına ne diyorlar acaba
![]()
![]()