Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Old King Thor vs Superman( Kal Kent )

Norrin Radd

Genç Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
zGBOY7.png

Kurallar

-BFR yok.
-İki tarafta kendi sınırlamalarını kaldırmış durumda.
-Bloodlusted değiller( aklı başında savaşacaklar ).
-Karşılaşma Mars'ta olacak.

Hatırlatma
Thor'da, Stormbreaker ve Mjolnir var.

Çok bilgili değilim ama Thorun Kal Kent'in abes fiziksel gücüne karşı kazanabileceğini sanmıyorum. En fazla berabere kalır gibime geliyor. Hele Marsın Güneşe ne kadar yakın olduğunu da düşünürsek. Kal reis alır diyorum ben.

Not: Şimdi baktım da King değil Old King Thor muş. Mars olduğu için Kal Kent avantajlı olsa da Old King Thor daha önde gibi sanki. Ama gönlüm Kal Kentten yana.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kal Kentin güneşe yakın olacağını da unutmamak gerek. Yine de akıl mantık Thordan yana

Süper Güneş altında -> İki türlü de gidebilir , KK'ya yakınım.

Asgard 'da -> Thor

Asgard ya da Süper Güneş'ten uzakta -> Zorlanarak Thor.

Süper Güneş altında -> İki türlü de gidebilir , KK'ya yakınım.

Asgard 'da -> Thor

Asgard ya da Süper Güneş'ten uzakta -> Zorlanarak Thor.
Mars iste dibinde olmasa da yakın. Gerçi birbirlerine sadece bir kez saldırdıklarında bile gezegen yok olacaktır. Boşlukta kalınca güneşe doğru yönelirlerse KK baska tarafa yönelirlerse Thor gibi sanki

güneşe doğru yönelirlerse
Kastettiğim güneş bizim güneşimiz değil. 853. Yüzyıl insanlarının yaşadığı galaksideki tüm bir galaksiyi aydınlatan çok uzaklardaki devasa büyüklükteki bir güneş. Kal Kent'in güçlerinin bu denli bol çeşitli ve üstün olmasının bir sebebi de bu. Sıradan bir güneş altında Normal Superman'den bir tık daha güçlüdür taş çatlasın ama Süper Güneş altında çok daha fazlası.

güneşe doğru yönelirlerse
Kastettiğim güneş bizim güneşimiz değil. 853. Yüzyıl insanlarının yaşadığı galaksideki tüm bir galaksiyi aydınlatan çok uzaklardaki devasa büyüklükteki bir güneş. Kal Kent'in güçlerinin bu denli bol çeşitli ve üstün olmasının bir sebebi de bu. Sıradan bir güneş altında Normal Superman'den bir tık daha güçlüdür taş çatlasın ama Süper Güneş altında çok daha fazlası.
zaten Supermandan fersah fersah güçlü güneşin altında da bir tık üstü olamaz. Ama sanırım demek istediğiniz Superman ile eşit şartlarda yaşasaydı böyle olurdu. Ya da kendi güneş'inden uzaklaşınca gücü azalıyor Kal Kentin cok fazla bir biçimde ama ben bilmiyorum. Öyle anladım yani.