Kurallar
-BFR yok.
-İki tarafta kendi sınırlamalarını kaldırmış durumda.
-Bloodlusted değiller( aklı başında savaşacaklar ).
-Karşılaşma Mars'ta olacak.
Hatırlatma
Thor'da, Stormbreaker ve Mjolnir var.

Hocam Odin'den güçlü ama rahatça alacağını sanmıyorum. Bu versiyon da Çoklu Galaktik olabiliyor.Bu Thor Odin'in yerini almış Thor değil mi? Rahatça alır.
Mars iste dibinde olmasa da yakın. Gerçi birbirlerine sadece bir kez saldırdıklarında bile gezegen yok olacaktır. Boşlukta kalınca güneşe doğru yönelirlerse KK baska tarafa yönelirlerse Thor gibi sankiSüper Güneş altında -> İki türlü de gidebilir , KK'ya yakınım.
Asgard 'da -> Thor
Asgard ya da Süper Güneş'ten uzakta -> Zorlanarak Thor.
Kastettiğim güneş bizim güneşimiz değil. 853. Yüzyıl insanlarının yaşadığı galaksideki tüm bir galaksiyi aydınlatan çok uzaklardaki devasa büyüklükteki bir güneş. Kal Kent'in güçlerinin bu denli bol çeşitli ve üstün olmasının bir sebebi de bu. Sıradan bir güneş altında Normal Superman'den bir tık daha güçlüdür taş çatlasın ama Süper Güneş altında çok daha fazlası.güneşe doğru yönelirlerse
Peki, Süper Güneş' i, Asgard' ın yakınına getirsek ve savaş asgard'da olsa ? 8oSüper Güneş altında -> İki türlü de gidebilir , KK'ya yakınım.
Asgard 'da -> Thor
Asgard ya da Süper Güneş'ten uzakta -> Zorlanarak Thor.
zaten Supermandan fersah fersah güçlü güneşin altında da bir tık üstü olamaz. Ama sanırım demek istediğiniz Superman ile eşit şartlarda yaşasaydı böyle olurdu. Ya da kendi güneş'inden uzaklaşınca gücü azalıyor Kal Kentin cok fazla bir biçimde ama ben bilmiyorum. Öyle anladım yani.Kastettiğim güneş bizim güneşimiz değil. 853. Yüzyıl insanlarının yaşadığı galaksideki tüm bir galaksiyi aydınlatan çok uzaklardaki devasa büyüklükteki bir güneş. Kal Kent'in güçlerinin bu denli bol çeşitli ve üstün olmasının bir sebebi de bu. Sıradan bir güneş altında Normal Superman'den bir tık daha güçlüdür taş çatlasın ama Süper Güneş altında çok daha fazlası.güneşe doğru yönelirlerse
Ciddi sormadın galiba ama ciddi bir cevap verecek olursam: Thor.Peki, Süper Güneş' i, Asgard' ın yakınına getirsek ve savaş asgard'da olsa ?
Çok enteresan bir şey olurdu. Her şey olabilir yaniPeki, Süper Güneş' i, Asgard' ın yakınına getirsek ve savaş asgard'da olsa ?
Ciddi sordum neden ki ?Ciddi sormadın galiba ama ciddi bir cevap verecek olursam: Thor.Peki, Süper Güneş' i, Asgard' ın yakınına getirsek ve savaş asgard'da olsa ?
8oCiddi sordum neden ki ?
Hangi faktör bu karara varmanı sağladı ?Kal Kent alır yukarıda belirtilen faktörler dolayısıyla
Marsta geciyorsa Nabunun dedigi gibi bir avantajı kalmıyor Kal Kentin ama avantaji olmasa bile Thoru cok zorlayacak hatta belki de alabilecek birisi Kal KentHangi faktör bu karara varmanı sağladı ?Kal Kent alır yukarıda belirtilen faktörler dolayısıylaKatılmıyorum bu arada.