Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Old King Thor vs Superman( Kal Kent )

Kal Kent alır yukarıda belirtilen faktörler dolayısıyla
Hangi faktör bu karara varmanı sağladı ? :D Katılmıyorum bu arada.
Marsta geciyorsa Nabunun dedigi gibi bir avantajı kalmıyor Kal Kentin ama avantaji olmasa bile Thoru cok zorlayacak hatta belki de alabilecek birisi Kal Kent
Süper güneş yardımı olmadan, Okt'yi alabilme ihtimali vermiyorum. Odin'den yola çıkarak OKT'ye nigh universal diyebiliriz rahatlıkla, fakat süper güneşten yardım almayan Kal Kent'e galaksi level'den yukarıdadır demek mantıklı olmaz.

Odin'den yola çıkarak OKT'ye nigh universal diyebiliriz rahatlıkla
Hayır rahatlıkla diyemeyiz. Odin; Odin kılıcı+ destroyer zırhı ile anca nigh-universal oluyor.

Odin Çoklu Galaksi birisi OKT'de varsın olsun Çoklu Galaksi + olsun.

Ben de Thor'a yakınım yanlış anlama ama hem King Thor hem de Odin, Kal Kent seviyesinde pek çok karakterle sorun yaşamışlıkları var. Asgard'da olmayacak bir dövüşte sıkıntı yaşanacaktır fakat tabi elbette Thor'un hükmettiği güç çok daha fazla.

Odin'den yola çıkarak OKT'ye nigh universal diyebiliriz rahatlıkla
Hayır rahatlıkla diyemeyiz. Odin; Odin kılıcı+ destroyer zırhı ile anca nigh-universal oluyor.
Odin Çoklu Galaksi birisi OKT'de varsın olsun Çoklu Galaksi + olsun.

Ben de Thor'a yakınım yanlış anlama ama hem King Thor hem de Odin, Kal Kent seviyesinde pek çok karakterle sorun yaşamışlıkları var. Asgard'da olmayacak bir dövüşte sıkıntı yaşanacaktır fakat tabi elbette Thor'un hükmettiği güç çok daha fazla.
Ben Odin 'in ve Thor versiyonları'nın güç seviyeleri hakkında şöyle düşünüyorum( düşünüyorum diyorum çünkü birçok Thor versiyonu' nun kısıtlı feati var ):

Odin -> Multi Galaxy Level

OKT -> Nigh Universal Level ( Itemsiz değil, konudaki itemler ile veya odin deki itemler ile ) Zaten odin'i itemli düşünüyorsak bunuda öyle düşünmeliyiz.

RKT -> Universal Level

Kal Kent ise -> Galaxy Level( Süper güneşte gücünü artırmadan ) - Multi Galaxy Level ( Süper güneş'ten yardım alarak )

Ayrıca dediğinize katılıyorum, Superman hiçbir zaman hafife alınmayacak bir karakterdir ve tabii ki OKT'ye sıkıntı yaşatacaktır.

Kal Kent ise -> Galaxy Level( Süper güneşte gücünü artırmadan ) - Multi Galaxy Level ( Süper güneş'ten yardım alarak )
Açıkçası Kal Kent'in multi galaksi seviyesi çok yoktur hatta galaksi level edip etmeyeceği bile biraz meçhul. Ama çok yönlü birisi sıkıntı o.