Nagato'nun çok zayıf görülmesinden dolayı.Herkes hâla Nagato'yu normal üst seviye bir shinobi olarak düşünüyor.Haliyle Nagato'ya çok da bir şey yapamadan yenilen Jiraiya'nın güç seviyesi; forumlarda Nagato'ya eş veya yakın gösterilen İtachi,Minato,Tobi gibi karakterlerden çok daha geride oluyor insanların kafasında.fanverse de MS Itachi & MS Sasuke (fks) VS Minato & SM Jiraiya açılmış.
Butthurt şaringan tayfa hemen başlamış. Minato, yaşlı adamı taşıyamaz Uchihalar ezer vs diye
Yani gerçekten mangayı okuyup nasıl hala böyle düşünebiliyorlar çok enteresan ...
Valla şimdi kızma abi ama bence de Itachi her türlü low-diff alır Mei'yi xDMS olmayan Itachi vs Mei aç ama üfff herkes Itachi low diff der ama xD
Kızmam çünkü ben de Itachi'ye yakınım ama low diff demezdim.Valla şimdi kızma abi ama bence de Itachi her türlü low-diff alır Mei'yi xD
Ustalık / Beceri gibi. Jiraiya'nın Full SM hali 3 tane Sennin'den oluştuğundan öyle saydım.@Nabu Hocam liste neye göre? Güç mü, ustalık mı?
Jiraiya'nın bahsi geçmeden anlamışsınız hocam.Ustalık / Beceri gibi. Jiraiya'nın Full SM hali 3 tane Sennin'den oluştuğundan öyle saydım.
Kabuto'nun çok fazla modlanmış bir vücudu vardı o yüzden SM modun başarısının ne kadarı iyi bir Sennin olmasından ne kadarı modifikasyondan geliyor o biraz belirsiz. Yani Orochimaru + Ses Beşlisinin Bedenleri + Lanetli Mühürlerden gelen doğa çakrası vs gibi bir takım yüklemeler vardı.Kabuto'nunki de built-in SM gibi o yüzden daha yukarı koyardım muhtemelen.
Onu çok düşündüm ama Antik Kurbağa Keşiş'in featleri çok farklı seviyede yani öngörü falan var. SM eğitimi vermiyor o iş Fukasaku ile Shima'da Beyaz Yılan Keşiş o ikisinin dengi gibi peki neden onların altında çünkü, eğittiği Kabuto hariç kimse yok ve dediğim gibi Kabuto SM'den çok modifikasyonların ekmeğini yemiş gibi.Ben yine de keşiş yılanı antik kurbağa keşişin bir altına koyardım.
Bence bu Oroc'un vücudu üzerinde deney yapmasından kaynaklı. Hatta o noktada beden değiştirme biliyorsa ondan da olabilir. İkisi de doğa çakrasıyla ilgileniyor da Oroc'un bedeninde sıkıntı var deniyorsa bence kusur yılan keşişte değildir.Fukasaku ile Shima Genin Jiraiya'yı eğitebiliyor ama o Yılan Orochimaru'yu bedeni hırpalanmış diye eğitime alamıyor. Kurbağaların eğitim ve boost olayı daha fazla gibi geliyor bana.
KAbul edilebilir ama featless olması ve 1 kişi hariç ( O da aşırı modlu, yani SM öğrenmese bile en az mid kage edebilecek birisi) hiç öğrencisi olmaması sebebiyle ben biraz aşağıda görüyorum.Valla kafamda antik kurbağanın biraz altı ama Ma ve Pa'nın da 1-2 tık üstü gibi geliyor.
Geçerdi zira Kabuto'nun base hali ile Base Oroc arasında dağlar var haliyle Oroc'a SM koysan daha başka olurdu. Bir de SM Kabuto güçlü ama o kadar güçlü değil yani Oroc'u geçse bile 1 tier geçmiştir.Acaba Orochimaru o yılandan Sennin modu öğrenebilseydi ne kadar güçlü olurdu? Kabuto'yu geçebilir miydi?
Bence SM Kabuto ile Orochimaru arasında azımsanmayacak bir fark var abi. SM Kabuto Edo Itachi ve EMS Sasuke ile aynı anda savaşabiliyordu. Orochimaru ise Itachi karşısında çok zayıf kalmıştı gibi.Geçerdi zira Kabuto'nun base hali ile Base Oroc arasında dağlar var haliyle Oroc'a SM koysan daha başka olurdu. Bir de SM Kabuto güçlü ama o kadar güçlü değil yani Oroc'u geçse bile 1 tier geçmiştir.
Onun sebebi Itachi ile Sasuke öldürmeden, genjutsuya alıp, jutsuyu çözdürmeye çalıştıkları içindi. Hatta Itachi defalarca, Sasuke'yi uyarmak zorunda kaldı. Yoksa EMS Sasuke tek başına da alırdı Kabuto'yu çok büyük ihtimalle.SM Kabuto Edo Itachi ve EMS Sasuke
"Çok zayıf" biraz abartı bir tabir. Bunlar evrende sadece 2 kere yüz yüze geliyorlar. 1.sinde Itachi'nin Akatsuki'ye katılışı sırasında (Itachi 16-17 yaşlarında iken) Orochimaru gücünü test ediyor, gözünü test ediyor adamın ve testin cevabını alıyor. Itachi buna felç edici genjutsu atıyor, Orochimaru'nun elleri hala jutsu yapmaya çalışıyor diye Itachi direkt kolunu aldı adamın. Jutsu yapamasın diye.Orochimaru ise Itachi karşısında çok zayıf kalmıştı gibi.