6.sezonu bitirdikten sonra mangayı da tekrar okuma isteği doğdu içimde, 6.sezon sonundan başladım o sebeple her ne kadar daha önce okumuş olsam da.
Aoyama'nın durumuna kimse pek dikkat çekmemiş, zaten beklendiği(ben beklemiyordum) için ve karakter önemsiz biri olduğu için takılmamış community tarafından.
Ancak bence serideki en hüzünlü hikayelerden birine sahip Aoyama.
Arkadaşların güler eğlenirken, mücadele ederken, yeri geldiğinde ağlarken, sen suçluluk hissi içerisinde olan biteni beynini kemiren bir acıyla izliyorsun.
Şu paneli çok başarılı buldum Aoyama'nın ne kadar zor durumda ve nasıl bir kötülükle mücadele ettiğini iyi yansıtmış. Kendisini "aşağılık bir kötü" olarak görmekten 1 yıl boyunca hiçbir anından gerçekten keyif alamamış. Bence serideki en acı hikayelerden biriydi bu.
6.sezon hakkında görüşlerim;
Bence gayet olmuş. Bazı sahneler manganın arkasında kalsa da bazı sahneler çok daha etkileyici olmuş. Tek sorun, ilk sezondan bu yana kendilerini hiç geliştirmemeleri. Evet, fena değil ama hiçbir gelişme de yok. Bu sezon yüz animasyonlarını da biraz başarısız buldum.
Bakugo'nun pişmanlığı ve özrü her iki tarafta da iyiydi bence. Eşit.
Movie 1: Futari no Hero hakkında görüşlerim;
Dün izledim. Bence ok ancak özel bir tarafı da yoktu. 5, zorlarsan 6 eder belki. İzlenmese de olur. All Might'ı keşke daha fazla dövüşürken görseydik.