Hükümet gibi kadın ablam. Yalnız animeciler sahneleri pek yapamamış gibi geldi bana, geçen bölüm de aynısını hissetmiştim.6. sezonun 2. bölümü izledim dün, Mirko'ya bir kere daha üzüldüm.
Kaminari'nin sahnesi güzeldi.

Hükümet gibi kadın ablam. Yalnız animeciler sahneleri pek yapamamış gibi geldi bana, geçen bölüm de aynısını hissetmiştim.6. sezonun 2. bölümü izledim dün, Mirko'ya bir kere daha üzüldüm.
Evet mangada daha güzeldi Mirko'nun sahneleri.Hükümet gibi kadın ablam. Yalnız animeciler sahneleri pek yapamamış gibi geldi bana, geçen bölüm de aynısını hissetmiştim.6. sezonun 2. bölümü izledim dün, Mirko'ya bir kere daha üzüldüm.
Kaminari'nin sahnesi güzeldi.
Biraz kaotik bir çizim tarzı var ya çok anlaşılır gelmeyebilir ilk bakışta. Özeniyor ama haftalık bir seriye göre iyi bir seviyede. OP'yi falan düşünürsek hele.Ben bu serinin çizimlerinden bir şey anlamıyorum ya.Deku üstün gidiyor şuanda iyi savaşıyor baya. All For One'ı flashback olarak görmemize rağmen her zamanki gibi etkileyiciydi. Çizimleri de beğendim. Bakalım son iki bölümdür güzel gidiyor bozmaz inşallah.Çok karışık geliyor.
Son sayfada ne oldu öyle? AFO beden değiştirip Spinner'a mı geçti? Spinner'ı niye gösterdi? Anlayan var mı o kısmı?
İşte o zaman "aslında iyi çocuk" idi muhtemelen. Şimdi de o "aslında"yı gösteriyor.Bir tık iyi oldu daha da fazla fark attı yani anlamadığım çocuk kötüyken kötü çocuk diye sevenler, iyi çocukken ne diye sevdiler ?
Lady Nagaki tamam da, cinsi sapıklar niye geri geldiler ya öffGeri döndüler!
Baya bir seveni var ya gördüğüm kadarıyla o yüzden geri getirdi bence. Bende biraz rahatsız edici buluyorum bunların aşklarını. Her ne kadar La Brava 22 yaşında olsa da görünüş olarak bildiğin çocuk yani. Bu bölümde de şöyle bir sahne vardı. Olmaz olaydı.Lady Nagaki tamam da, cinsi sapıklar niye geri geldiler ya öffGeri döndüler!![]()