Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel My Hero Academia / Boku No Hero Academia Genel Tartışma Başlığı

Yeni nesil shonenler arasında en samimi bulduğum bu seri oldu. Animeyi güncel takip etmekte ne zormuş tamda savaş zamanına denk geldi. Sanırım mangaya geçmek en iyisi olacak ama animesini seviyorum gerçekten, bilemedim.

Deku üstün gidiyor şuanda iyi savaşıyor baya. All For One'ı flashback olarak görmemize rağmen her zamanki gibi etkileyiciydi. Çizimleri de beğendim. Bakalım son iki bölümdür güzel gidiyor bozmaz inşallah.
Ben bu serinin çizimlerinden bir şey anlamıyorum ya. :D Çok karışık geliyor.
Son sayfada ne oldu öyle? AFO beden değiştirip Spinner'a mı geçti? Spinner'ı niye gösterdi? Anlayan var mı o kısmı?
Biraz kaotik bir çizim tarzı var ya çok anlaşılır gelmeyebilir ilk bakışta. Özeniyor ama haftalık bir seriye göre iyi bir seviyede. OP'yi falan düşünürsek hele. :D

Son kısmı bende tam anlamadım bir tekrar bakacağım Türkçesi geldiğinde.

Yeni bölümü az önce izledim.

Hawks-Twice sahneleri güzel olmuş, gayet duygusaldı. Twice'ın psikolojisi güzel işlenmiş, zaten seride iyi işlenen çok az villain var bu da onlardan biriydi. Karizmatik, güçlü villainden çok acınası, iyi niyetli bir villain tasviriydi Twice. Empati yapması kolay bir tipti. Hawks vs Twice dövüş kısmında mangada daha iyiydi bence.

Son manga bölümünü beğendim. Shoji ve Koji gibi arka planda kalan karakterlerin sahne olması iyi oldu. Spinner tarafı ile bu ikili dövüşecek gibi.

shiggy'nin neden villain olduğu belli oldu.

VSQn7.png

Şu kahramanların yanına bari bir infazcı gibi bir şey verseydiniz de Tomura'yı direkt öldürseydi. Bir tek Hawk'ı mı yetiştirebildiniz yani? (Animenin son bölümünden bahsediyorum.)

Animenin son bölümü iyi olmuş. Son birkaç bölümdür manganın pek hakkını veremediklerini düşünüyordum genel olarak ama özenmişler son bölüme. Seslendirmenler çok iyi iş çıkarmış özellikle.

376. bölüm baya kısaydı, 9 sayfa çizmiş sadece. Horikoshi'nin sağlık problemleri olabilir. Bölümde de kayda değer bir gelişme yaşanmadı. Toga'nın aşk muhabbetlerinden sıkıldım açıkçası. Dabi'de şimdi Endeavor ile kapışacak birde.

Yeni popülerlik anketinin sonuçları açıklanmış.
Sonuçlar şu şekilde;
998f5-16716164332126-1920.jpg

70c16-16716164332466-1920.jpg

Seriyi saldık iyice son 3-4 sayıyı okumadım. Hiç ilgimi çekmiyor, büyük ihtimalle buradan sonrasına animeden bakarım. Bu serinin mangasını sevmiyorum pek.

Bakugo kötü iken de en popüler idi, Bir tık iyi oldu daha da fazla fark attı yani anlamadığım çocuk kötüyken kötü çocuk diye sevenler, iyi çocukken ne diye sevdiler ? O kadar tutarsız ki. Bu dünya geneli değil Japonya geneli sanırım. Öyleyse şaşırmam.

Kaminari ile Iıda gibi 2. sezon sonrasından beridir adam akıllı hiç bir şey yapmayan iki kişinin bu kadar yüksek olması saçma.

Bakugo'nun fanbase'i köpeği yapmasını büyük bir keyifle takip ediyorum. Son girdiği karakter değişimiyle insana benzedi yalan yok ama hala seride tonla kendisinden ilgi çekici karakter var. Buna rağmen zirveleri oynaması büyük başarı. Neyse, zaten Japonya'daki BNHA fanlarının ne düşündüğünün çok da bir önemi yok gözümde. Oyna devam.

6.sezonun ikinci yarısının başlamasıyla birlikte yeni opening geldi. Görselliği ve müzik seçimini beğendim, güzel olmuş.

Geri döndüler! Herkesi bir araya toplamaya başladı Horikoshi. Hayırlısı. :D
bnha_378_007.png

bnha_378_014.png

Lady Nagaki tamam da, cinsi sapıklar niye geri geldiler ya öff :D
Baya bir seveni var ya gördüğüm kadarıyla o yüzden geri getirdi bence. Bende biraz rahatsız edici buluyorum bunların aşklarını. Her ne kadar La Brava 22 yaşında olsa da görünüş olarak bildiğin çocuk yani. Bu bölümde de şöyle bir sahne vardı. Olmaz olaydı. :D
bnha_378_011.png

Bu seriyi animeden takip ediyorum sadece 6.sezon gerçekten güzel gidiyor geçen sezona göre. Büyük bir savaş izledik sonrasında biraz dinlenme bölümleri gelir diye düşündüm ama hemen üstüne Tartarus hapishanesinden kaçış bölümü geldi. Eski karakterleri ve All For One'ı tekrar görmek iyiydi. Şuan baya güçlü gözüküyor kötüler tarafı. Midoriya'da bir sürü özgünlük kazandı bakalım nasıl kullanacak bunları. Mirio'nun dönmesine ve Bakugo'nun kahraman ismini öğrenmemize sevindim.

Son bölümde Hawks gibi çok cool bir karakterin geçmişini gördük , önümüzde ki bölümde de Toya'nın geçmişini göreceğiz anlaşılan. Endeavor'u o halde görmek baya üzdü beni.

Son olarak huzur içinde yat sensei. ;(
Midnight-my-hero-academia.jpg