Oluyor evet at izi it izine karışıyor.Dc'de bir şeyler oluyor.
GrupŞimdi Monitörler bir grup mu yoksa bir kişi mi?
Açıkçası DC bu konsepti güzel oturtamadı bir türlü sonra Morrison reis geldi o bir hale soktu ama o da çok kör göze parmak soktu yani.Monitörler ne oluyor?
Ne olacak her zaman ki gibi retcon oluyor. Böyle karakterler her 5 yılda bir fışkırır. Ancak Perpetua bunlar arasında gördüğüm en tırtı ve en az etkileyici olanı açık ara.Bir de Perpetua ve onun ırkının çoklu evrenleri ve Dc evrenini yaratığı söyleniyor bu durumda Synnar The Demiurge ne oluyor?
Ya aslında diğer monitörlerin yaptığı şeyin aynısını daha yüksek bir mecradan (6. Boyuttan) yapıyor. Olası krizleri engelleme ve de düzeni koruyup kollama.peki Perpetua'nın oğlu monitör ne oluyor?
Denilebilir ancak tam olarak da bu değil. Çünkü hem farklı şeyler hem de aynı şeyler. Monitor ırkına mensup ancak daha yüksek dereceli denilebilir. Keşke DC şu monitörlerden kurtulsa ya da daha uzaktan gözleyici bir konuma çekse ..yani Dc de hem Monitörler var hem de Monitör var ama bu ikisi farklı şeyler. İkisinin de amaçları ortak ama Monitör daha bir üst perdeden işini yapıyor.
Net bir cevabı yok. Eskiden sadece iki monitör vardı.peki Monitör ırkı nasıl yaratıldı?
Tek bildiğim Scott Snyder'ın, DC Evrenindeki enerji kaynaklarına kimlik ve hiyerarşi kazandırma çabasının bir ürünü olduğuc deki, The Seven Forces of the Universe nedir? Aquaman ve Cheetah da bu 7 güçten birine sahipmiş galiba.
@Nabu teknik olarak güçleri kullanabildiklerine göre sahipte olmuş olmaları gerekmiyor mu?Nabu' Alıntı:Aquaman ile Cheetah o güce sahip değil o güçleri kullanabilen bir sürü süper karakterden bazıları. Sahip olman için Flash gibi Speed Force jeneratörü olman gerek. Speed force da bunlardan birisi.
Hayır. Yani sen tekwando yapabilirsin ancak tekwandoya sahip olamazsın onun gibi düşün.olarak güçleri kullanabildiklerine göre sahipte olmuş olmaları gerekmiyor mu?
Bu konuda çok bir fikrim yok açıkçası Snyder'ın DC Multiverse fikrini sevmediğim için uzak durdum ancak anlaşılan bir ara içine girmem gerekecek gibi. Anlayınca sana dönerim.Bu arada Aquaman ile Cheetah bu güçten hangisini kullanabiliyor ve birde bu güçler onlara ne kazandırıyor?
Valla birden fazla Starman var ve hepsinin de olayı çok farklı... Biraz da gizemli o yüzden ha deyince anlatamam. Belki bir tanıtım yaparım senin için yakın zaman içinde.Starman'i hep merak etmişimdir, Starman kim ve güçleri neler?
Anladım.Nabu' Alıntı:Hayır. Yani sen tekwando yapabilirsin ancak tekwandoya sahip olamazsın onun gibi düşün
Tamam, beklerim ben.Nabu' Alıntı:Bu konuda çok bir fikrim yok açıkçası Snyder'ın DC Multiverse fikrini sevmediğim için uzak durdum ancak anlaşılan bir ara içine girmem gerekecek gibi. Anlayınca sana dönerim.
Blue Beetle gibi mi? Bu arada beni onurlandırıyorsunuzNabu' Alıntı:Valla birden fazla Starman var ve hepsinin de olayı çok farklı... Biraz da gizemli o yüzden ha deyince anlatamam. Belki bir tanıtım yaparım senin için yakın zaman içinde.
AynenBlue Beetle gibi mi?
Lana Lang -> Superman'in Smallville'deki ergenlik aşkı. Daha Superman olmadan önce. Ancak Superman olduktan sonra da zaman zaman kaçamaklar oldu.Biri aydınlatabilir mi bu konuyu? Lois ölüyor sonra mı WW ile oluyor. O zaman Lana ne oluyor?