Genel DC Comics Genel Tartışma & Paylaşım Başlığı

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
bPBfwPUEBLpljY7T0g8DwBZF5s29QY5kNziMSZZkyEU.jpg

DC COMİCS Evrenine dair genel tartışma, sohbet ve paylaşımın yürütüleceği başlık.

Ne çok bilmiş var piyasa da yav.
DC eskiden çok çocuksuymuş da Tim Burton ve C. Nolan ile adam olmuş
Bunu da duyduk :D
Alan Moore, Grant Morrison, Neil Gaiman, Frank Miller, Dennis O'Neil, Marv Wolfman, Mark Waid gibi yazarlar/üstatlar hiç bu dünyaya adımını atmamış ve DC binasının kapısından geçmemişler amk.
Film yönetmenleri film çekiyor DC dekiler de "ooo iyi biz bunu yaparız" diyo diye sanan insanlar var
Ve bu adam diyor ki 80 ve 90 larda DC ve Marvel'ı da okurdum diyor. Bu açıklamasını daha da kötü yapıyor.

@NABU

Hocam ben anlamadım şimdi Rebirth Superman Wally'i nereden tanıyor ?

Post Crisis Superman'ın ta kendisi demişsiniz o yüzden olduğunu düşünüyorum. Bu arada Post Crisis Superman ile Rebirth Superman aynı güç seviyesinemi sahip ?

@Noralyma güncel olarak okumuyorum ancak. Pre-52 Superman. Lois & Clark serisi boyunca New 52 sürecini atlattı sonra Rebirth dönemine onunla girildi. New 52 Superman öldü.

Bu sebeple Wally'nin bildiği kayıp on yıldan etkilenmemesi ve Pre-Flashpoint döneminin Flash'ı olan Wally'i tanıması bana mantıklı geldi şu anda.

@NABU

Bana da mantıklı geldi Pre 52 Superman olduğunu duyunca. Ama öğrenmeden önce afallamıştım :D

Neyse teşekkürler..

DC'nin en tehlikeli karakteri DC Nation #5 ile Who Laughs yani Batman'ın delirip Joker olmuş hali seçilmiş.

[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQKyEYE5p24B6jhJoSscIx037CzLgstAzl4G_szRlZrIvaCL7Wh',left][/img]

Nightwing a retcon atmış Tom King ?!vurulmuş, ölümden dönmüş başka biri olmuş, Docor Hurt'un planının parçası haline gelmiş. Batman KGBeast'i öldürmüş falan ?! WTF ?!(düzenlendi)
Ulan bir ay önce evlenme programı yazıyorken şimdi karakter resetlemek ne demek ?
Yıldım valla DC'den de Marvel'dan da güncele gelmek istiyorum her seferinde beni iten bir neden çıkıyor.

H'el karakterini çok seviyorum.Merak ediyorum da h'el karakterinin olduğu çizgi roman serisi önerebilir misiniz?

Off Superman'in 11 yaşındaki oğlu kozmik şeyler olmuş da 17 yaşında olarak geri dönmüş ve ortalığı birbirine katıyor.
çizgi roman okumaya ben dönmek istedikçe daha da uzaklaşıyorum :D
Superboy Vol 12409812

Space Cancer'a yakalandığını sanmışlar falan :D lol :smile: Space Cancer ne ya ? :D

Teen Titans serisinde ergen küçük kız olan Starfire, Justice League Odysey'de koca kadın :smile: Kimsenin istemediği ancak nispeten popülaritesi de olan 3-4 karakteri alıp ondan takım yapmışlar ve ona da dergi basmışlar, ilk düşmanları da Darkseid... :D well done DC

Çizgi Roman okumaya dönmek istedikçe daha da itiliyorum gibi hissediyorum.

Batman Who Laughs Shazam jokerleşme ilacı enjekte etmiş ve şuan Shazam herkezi dövüyor. Shazam'a bir güç gelmiş resmen tanrıları bir güzel tokatlıyor. Youtube'de shazam'ın bu hâline King Shazam diyolar.

Birde Justice League Dark'ta Wonder Woman'a bir şeyler olmuş bi dönüşüm geçirmiş sizce ne olmuş olabilir bileniniz var mı?( Bu soruyu çizgi roman hakkında sorularınızda sormuştum ama cevap gelmedi.

Dc Dceased diye bir seri çıkardı. Burada sanırım Darksaid bir şeyler kurcalamış ve bir şeyler olmuş ondan sonrada Dünya da zombi virüsü yayılmış. Tabi Supermana da bulaşıyor bu virüs. Sonrasında zombi Supermanla Wonder Woman kavga ediyorlar fillanda nasıl oluyorda Superman, Wonder Woman'ın karnını eliyle delip geçebiliyor aklım almıyor. Tabi birde Black canary zombi Green Lantern'ı öldürüyor. Bunu yapamaması lazım gerekmiyor mu? Çünkü Green lantern çok güçlü değil mi?

Birde Dc'de yeni kozmik tanrılar ortaya çıkmış. Bir tane anne kozmik tanrıça var. Neler dönüyor bileniniz var mı?

Bu arada ben bunların hepsini internetten araştırarak, youtube bakarak öğrendim. İngilizcem de olmadığı için çok bir şey anlamadım. Anladığım kadarıyla size anlatıp soruyorum.

Bunları spoiler kutusuna aldım okumak isteyen insanlar olur diye.

@Death DCeased non-canon zaten. Shazamlı olan ise bilmiyorum yüzde kaç canon.

Kadın kozmik ise perpetua'yı diyorsun sanırım. O tipte bir multiverse yaratan kadın her 5-6 sene de bir geliyor alıştık artık.

Pralaya vardı New 52 de de . . Ondan önce de rama kushna..Gelip geçiyorlar.

DCeased canon olmadığını ben de biliyorum yanlızca vs ler bi tuhaf. Ben Batman Who Lauge canon mu onu bilmiyorum. Bana canon gibi geliyor ama neyse işte.
Birde evet Perpetua'yı kasdediyorum hocam.

@Nabu Batman Who Laughs canon değil mi? Bence canon gibi.
Birde Dceased'de Wonder Woman'ı Superman'a karşı ezmemişler mi sizce.
Superman resmen Wonder Woman'ın karnını deşiyor, tek eliyle
Ne kadar non-canon olsada çok saçma değil mi?
Tabi birde Dc Doomsday Clock serisi çıkarmıştı en son ne oldu bilen var mı?
Bildiğim kadarıyla Dr. Manhattan Dc'deki çoğu super kahramanı yok etmişti. Noldu sonra bilen var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri