Genel DC Comics Genel Tartışma & Paylaşım Başlığı

Bu tür şeyler cannon olmayınca saçmalanıyor. Comic fazla okumuyorum ama mangada da böyle, eğer cannon değilse sanki asistanlar yada bölümü yazanlar intikam alıyorlar bazı karakterlerden.

Tamamdır, hocam sağolun. O zaman bu durumda Batman/Superman ortak serisi canon mudur acaba?
Düzenleme: Canon.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Screenshot_20200910-120352_Tachiyomi.jpgScreenshot_20200910-120352_Tachiyomi.jpg
Resimdeki altın renkli ve kırmızı gözlü abilerimiz hangi süpermenler?

@Adamator Altın renkli olan Superman Prime 1 Million. Epeyce güçlü bir Süpermen versiyonu. Diğerini bilmiyorum.

Mesela ben Süpermen'in baştan günümüze olan comiclerini okumak istiyorum. Nereden okuyabilirim ve eğer devamı çıkınca nereden haber alabilirim?
Yani mangalar gibi bir siteden takip ediliyor mu?

Mesela ben Süpermen'in baştan günümüze olan comiclerini okumak istiyorum. Nereden okuyabilirim ve eğer devamı çıkınca nereden haber alabilirim?
Yani mangalar gibi bir siteden takip ediliyor mu?
Action Comics'in ilk sayısı ile başlaman lazım. İngilizce varsa zaten sıkıntı olmaz hepsini okursun. Reddit vb. yerlerde gruplar var onları takip edebilirsin. Getcomics sitesinde aradığın serileri büyük ihtimalle bulursun. İndirmeden okumak istiyorum diyorsan ReadComicsOnline sitesi iyidir. Ama AdBlock kullanmayı unutma sıkıntılı reklamları var. :) Ama benim tavsiyem bu karışık işlere girmeden Rebirth serilerine başlaman. Onu biliyorsundur zaten.

B4cZsemLRxl3AAAAAElFTkSuQmCC.png

DC'nin geldiği saçmalık ötesi nokta.

Joker bir sürü hikayede var diye öyle düşünülebilir ama daha esaslı rakipleri de olmuştur bence.
Şu an Baykuş Divanı ile olan hikaye okuyorum. Bu Divan bile Joker'den esaslıdır bence. ( İlk defa Batman ÇR okuyorum. Diğerleri hakkında bi fikrim yok)

Joker bir sürü hikayede var diye öyle düşünülebilir ama daha esaslı rakipleri de olmuştur bence.
Batman'i fiziksel mücadele zorlayan hatta onu yenebilen bir sürü rakibi var.Eğer zorlamaktan kastın buysa Deathstroke,Bane,Ras al ghul veya senin su an okuduğun hikayede Talon diye bi karakter vardı sanırim tam da hatirlamiyorum da hepsi Batman icin sıkıntılı tipler.
Fakat benim şahsi fikrimi sorarsan bence Batman'in en zorlu rakibi Joker'dir.Özellikle Killing Joke'u okursan ne demek istediğimi anlarsın.Batman hep icinde Joker'den bir parça var gibi göruyor.Fiziksel olarak alt edebilse de duygusal olarak alt edemiyor.Hareketlerini veya ne düsündüğünü tahmin edemiyor Joker'in.Batman gibi biri icin fiziksel zorluktan ziyade bu açılardan zorlanması, Joker'i eşsiz bir rakibi yapıyor.

Batman'i şu ana kadar en çok zorlayan rakibi kimdir?
Pek çok rakibi Batman'i çok ekstrem uçlara sürüklemiştir.

Yani Batman ile en çok yazılan çizilen kötü Joker olduğundan. Joker bu cevaba cuk oturuyor.

Senin Baykuşlar Divanı örneğin de çok iyi bir örnek. Hem mental hem fiziksel olarak epey uçlara itilmişti.

Açıkçası benim en sevdiğim ve ilk okuduğum Batman sagalarından biri olan Knightfall Saga'sında da Bane herhalde Batman'i olabilecek en uçlara itmişti.

Geri