Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Nabu' Alıntı:
Aslında @Ascalon Marvel konusunda daha iyi onu da etiketleyeyim. Belki bu karakterlerin tanıtımını yapar. Zİra Quasar'ı epey severdi.

Eğer ondan bir fayda alamazsak ben sana kısa ve öz bir şeyler aktarmaya çalışırım.
@Nabu

Hocam, @Ascalon uzun bir süre gelmeyecek gibi. Siz bana kısa ve öz bir şekilde anlatıverin hocam.

Bu arada Ascalon listesini paylaşmanıza izin verdi mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
https://comicvine.gamespot.com/forums/battles-7/supermen-vs-hulks-2245443/

Acaba ne zaman Superman'in çok daha güçlü olduğunu anlayacaklar. Günde şöyle 5-6 konu görüyorum. Bir tanesine yazayım dedim, oradaki adamlarla konuşa konuşa IQ seviyem düştü valla :D

@Nabu
Hocam sizin yaptığınız Hulk vs Superman yazısından tonlarca feat attım. Sizin yaptığınız hesaplamaları da dilim döndüğünce çevirmeye çalıştım. Ama adamlar hala daha "Hulk alır koçum, bu featlerin hepsi plot sayesinde. Yoksa Superman bu kadar güçlü değil." kafasında şeyler yazıyor. Hulk fanlarıyla tartışmak rezaletmiş gerçekten. Fikirleri hiç değişmiyor.

@Homelander Ya aslında tamamen haklı değillerse de tamamen haksız da değiller. Bir sürü feat atmış olabilirsin ama o featlerden çok daha fazla feati var Süpermen'in de Hulk'ın da. Ve evet yeri geldi mi plot sayesinde yaptıkları da olmuştur. Evrensel ila Galaksi Seviye arasında gezinenler aşırıdır bana göre. Her ne kadar okumasam da kafamda aşağı yukarı bir seviyesi var. Bir de şu anda Hulk Marvel'ın Satan'ı gibi biriyle dövüşüyor bildiğim kadarıyla. O yüzden Immortal Hulk'ı uçurmuş olabilirler.

Bir de sen kimsin oradaki sohbette? Yoksa başka bir konuya mı yazdın?

@Garou

Benim sorunum Hulk'u savunmaları değildi. Attığım featlere rağmen dedikleri tek şey "Outlier.". Benim sorunum bu. Ve hadi bazı featler outlier olabilir, ancak attığım tüm şeylere de outlier deyince sinirim bozuluyor. Ayrıca ben Supes'ün yapamayacağı şeyleri feat olarak göstermemiştim. Kendi okuduğum ve bildiğim kadarıyla yapabileceğinden emin olduğum featleri göstermiştim. Ve evet, ben o konuya mesaj yazmadım.

Çoğu insan inandığı olguya sıkı sıkıya bağlıdır. Yanlış olsa bile. Aksini ispatlasan dahi. Örnek verilecek olursa bir futbol takımını tutan kişi, bir siyasi partiye veya herhangi bir inanç sistemine bağlı kişi ne olursa olsun bağlılığını yitirmez. @Homelander ben bu tip insanlarla münakaşa etmenin zaman kaybı olduğunu düşünmekteyim. Fikirlerimi söyler geçerim, tartışmaya girmem. Sana bu tavsiyem olsun.
Tartışmayı sadece keyif aldığın insanlarla yap

@LuLu

Valla ben de artık bu tarz tiplerle hiç tartışmaya girmeyeceğim. Fikrimi belirtip geçeceğim. Aynı şekilde ben de zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler.

@Garou

Benim sorunum Hulk'u savunmaları değildi. Attığım featlere rağmen dedikleri tek şey "Outlier.". Benim sorunum bu. Ve hadi bazı featler outlier olabilir, ancak attığım tüm şeylere de outlier deyince sinirim bozuluyor. Ayrıca ben Supes'ün yapamayacağı şeyleri feat olarak göstermemiştim. Kendi okuduğum ve bildiğim kadarıyla yapabileceğinden emin olduğum featleri göstermiştim. Ve evet, ben o konuya mesaj yazmadım.
Ha o vakit denecek bir şey yok. :D Ya çok farklı bakıyorsunuz olaylara ya da ekstrem fanboylarla tartışıyorsun.

Ya çok farklı bakıyorsunuz olaylara ya da ekstrem fanboylarla tartışıyorsun.
Benim yazdığım konuda WBH vs Superman, Wonder Woman, Shazam, Flash, Green Lantern vb. isimler vardı. Ve 1-2 kişi de "Hulk yine de kazanır." diyordu :D
:D İyi devam etsinler o şekilde. Pek çok farklı düşünen kişi/fanboy var. Dolayısıyla pek çok farklı fikir var. Mesela daha demin CV'den geldim. Adamın biri Garou'nun anti-feat'i yüzünden bütün evreni sesaltı hızlara indirgemeye çalışıyordu. :D

hocalarım bu ismini yazamadigim için kopyalayıp alta yapıştırdığım arkadaş kimdir nedir necidir ne seviyededir? Ve neden bu kadar yağuşuklu :D

Grand Regent Thragg

O arkadaş Image Comics'deki Invincible adlı karakterin aynı adlı evreninden bir karakter.

Superman içni Zod ne ise, Invincible için bu abi o aslında. Viltrum Gezegeninin lideri ve en güçlüsü (sanırım sonra Invincible bunu geçiyor ama)

Seviyesine gelince

Kıta-Ay-Ufak Gezegensel arası bir abi.

Ayrıca yakışıklılık algın da biraz değişikmiş :D :D

Yok karizmatik duruyor hocam hakkını yemeyelim :D

Bu yorumunuzdan bazı yerlerde dönen Omniman = Superman iddialarının asılsız olduğunu çıkarabilir miyim?

Biraz bakındım da bu omniman kötü bir adam galiba :D hocam black suit Superman> normal superman çünküm daha fazla sundip olayı doğru mudur?