Değildir.black suit Superman> normal superman çünküm daha fazla sundip olayı doğru mudur?

Değildir.black suit Superman> normal superman çünküm daha fazla sundip olayı doğru mudur?
@Garou Yunan Tanrısı mı ? Kahraman olan mı ?
Ya o laf bayağı PIS.Bu. Martian Manhunter Dünya'daki en güçlü adamın o olabileceğini söylemiş. Gerçi onu söylediği sıradaki şartları bilmiyorum.
Bunu Nabu'yla ben de konuşmuştum benzer sebeplerden ötürü. Yazarlar pek emin değil gibi aralarındaki farklardan. Ben şuna benzetiyorum:@Nabu
Hocam Complex multiversal,hyperversal ve outversal seviyeler için çizgi romanlardan 1'er feat söyleyebilir misin?Aralarındaki farki az çok anlayabiliyorum ama kafama net bir şekilde oturtamıyorum.
Senin "şu feat şu yüzden outversal değil Hphyperversal veyahut multiversal+ değil de complex multiversal seviye" diye bu seviyeler arasina net çizgi çekecek kriterlerin var mı?
God of War'un 4.oyununu oynadım.Oyunlar için ayrı bir başlık olmadığından buraya yazayım dedim.
Kratos tam olarak ne seviye olmalı? Çoklu Evrensel olduğunu düşünen de var Sokak Seviyesi olduğunu düşünen de. Şahsen oynanış ve kesit sahnelerinin pek çoğundan dolayı ben Sokak Seviye olduğunu düşünüyorum ama lore'dan dolayı Çoklu Evrensel diyen, fodderların bile Büyük Bina Seviye feati var diyen de çok var. Ayriyeten bir de oyunun yapımcıları, Algılanamaz ölçüde güçlü bir karakter ama olduğu gibi yazarsak 5 dakikalık gerilimsiz bir oyun olurdu, tarzı bir şeyler demiş görünüşe göre. Bir de serinin kendisi mitolojiye göre yapıldığından o da ayrı bir tutarsız. Yani neresinden tutsan elinde kalıyor.![]()
Bu konuda kim bilgiliyse yazabilir. Ben yine birkaç etiket bırakayım. @Uncle Paulie @Nabu @Miyata Ichiro @Ascalon
Evet, bana da.Etkileyici featleri var özellikle fiziksel olarak. Ancak bana öyle aman aman gelmedi.
Eyvallah.@Garou
Oyun karakterlerinin gücünü ölçmek çok zor. DMC, DOOM, Mario, Final Fantasy, God of War, Metroid, Sonic, Kirby vs. vs. Çünkü oynanış ve hikaye (cutscene, lore vs.) karakter tasviri arasında çok fark oluyor. İkisini birden işin içine katarsan içinden çıkmak imkansız olur![]()
Bu yüzden ben iki şekilde değerlendiriyorum.
Cutscene, lore, tasvir olarak ayrı. Genel oynanış, feat olarak ayrı değerlendiriyorum.
Soruna dönecek olursak, Ben God of War'un 3 oyununu oynadım ve featler, tasvir vs. hakkında genel bir bilgim var. Ancak God of War: Ragnarok'u hiç bilmiyorum ve 2018'deki oyunu da henüz oynamadım ama yine de az buçuk bilgim var.
Bence Kratos'un seviyesi şöyle:
Cutscene, lore, tasvir -> Çoklu Galaksi - Evrensel++
Featler -> Burada bir çıkarım yapmak çok güç, çok tutarsız ancak bir aralık vermem gerekirse Büyük Bina - Semt - Kıtasal ve belki Gezegen. Ama dediğim gibi buradan çıkarım yapmak imkansız gibi bişi, yer gelir Spidy seviyesi dersin, yer gelir Hulk'u madara eder dersinOrtalama Dağ - Ada seviye falan eder herhalde. Hız olarak ise kafasına nasıl eserse o kadar hızlı
![]()
Oyun karakterleri arasında kesinlikle en güçlülerden biri (yine de Dante reiz veya Doomslayer etmez tabii xD) ama dediğim gibi çok tutarsız. Bu yüzden iki farklı şekilde değerlendirmen daha iyi olabilir.
Daha yeni görmüştüm mesajı, kural ihlal eden hiçbir şey yoktu. Anime-manga konularında herkesin zıt düştüğü iddialarda bulunsam bile hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. ÇR tayfanın eşşekliği olabilir.Şu mesajım yüzünden cvine, mesaj atma hakkımı elimden aldı, çünkü çok fazla flaglenmişim
Yani faşist oe bunlar. 20 üye bir araya gelip birine uyarı bombası yapıp onu soft-ban maduru yapabiliyorlar. Sorsan çok medeniler, asla ırkçı da değiller.
Boykot edin diye paylaşmadım. Etinden sütünden faydalanın ama tüm dünyanın en büyük forumlarından biri nasıl oe yuvasını dönüşmüş onu da bilin istedim. Yıllar önce (2-3 yıl öcne sanırım) seo analizi yapan bir sitede cvine'ın en çok trafik yaratan başlıklarına bakmıştım ve ilk 50'de 3 tane listem vardı o zaman belki şimdi geçen zamanla düşmüştür bilmiyorum. Ancak listelerimin çoğu o spesifik evrene dair power list araması yaparsan en tepelerde çıkan şeyler. Yine de gördüğümüz muamele ortada.Utkan abiye yapılan yanlış bize yapılmıştır bundan sonra comicvine boykot.Bir daha gireni sevsinler
Ben de ona şaşırdım. Mesajımı "flag" yağmuruna tutmuşlar ve forumdaki karmam "yükselmiş" bu ne demekse, nasıl bir algoritma ise bukural ihlal eden hiçbir şey yoktu.
Bizim forumda ateist var, müslüman var ama hiç karma falan yok. Yine koymuşuz comicvine'a.Ben de ona şaşırdım. Mesajımı "flag" yağmuruna tutmuşlar ve forumdaki karmam "yükselmiş" bu ne demekse, nasıl bir algoritma ise bu![]()