Valla tek bilidğim New 52, Supergirl serisinden oldukları. Başka hiç bir bilgim yok. Ancak şöyle bir kaynaklara bakınırım senin için.Supergirl'in savaşdığı Worldkiller ekibi ne oluyor, güçleri neler?

Valla tek bilidğim New 52, Supergirl serisinden oldukları. Başka hiç bir bilgim yok. Ancak şöyle bir kaynaklara bakınırım senin için.Supergirl'in savaşdığı Worldkiller ekibi ne oluyor, güçleri neler?
Nabu' Alıntı:Batman Who Laughs yazdı:
Supergirl'in savaşdığı Worldkiller ekibi ne oluyor, güçleri neler?
Nabu:
Valla tek bilidğim New 52, Supergirl serisinden oldukları. Başka hiç bir bilgim yok. Ancak şöyle bir kaynaklara bakınırım senin için.
Nabu' Alıntı:Snyder'ın DC Multiverse fikrini sevmediğim için uzak durdum ancak anlaşılan bir ara içine girmem gerekecek gibi. Anlayınca sana dönerim.
Nabu' Alıntı:Batman Who Laughs yazdı:
Starman'i hep merak etmişimdir, Starman kim ve güçleri neler?
Nabu:
Valla birden fazla Starman var ve hepsinin de olayı çok farklı... Biraz da gizemli o yüzden ha deyince anlatamam. Belki bir tanıtım yaparım senin için yakın zaman içinde.
@Nabu hocam bunlar hakkında bana dönüş yapacaktınız daha gelmedi bir şeyler. Acaba bunlar hakkında 1 veya 2 ay sonra mı dönüş yaparsınız yoksa diğer planlarınız gibi daha uzun süreli bir zaman sonra mı? Benim size sormak istediğim başka sorular da var ama size de iş biriktirmek, zorluk yaratmakta istemiyorum doğrusu.Nabu' Alıntı:Batman Who Laughs yazdı:
Beyonder ve Molecule Man'in olayı nedir? Bir ara birleşmişler filan. Birde Beyonder'a retconlar gelmiş galiba, önceki Beyonder ile sonraki Beyonder arasındaki fark nedir?
Molecule Man ile Beyonder'a kardeş deniyor ama Molecule Man paralel evrenlerde tek olan bir varlık değil yani her evrende bir Molecule Man var bu durumda Marvel evreninde tek varlık olan Beyonder ile nasıl kardeş olabiliyor? Bu arada sonsuzluk eldiveni de Marvel evreninde tek değil, her evrende bir tane sonsuzluk eldiveni var bu durumda Multi Eternity bir sonsuzluk eldiveninden daha güçlüdür değil mi?
Nabu:
Bu Marvel Cosmic'i için (özellikle eski düzeni için) önemli bir konu bunu detaylıca daha sonra müsait olduğum bir zaman anlatayım ancak bu konuda @Ascalon benden daha yetkin olabilir onu da etiketleyeyim.
Valla hiç bir şey diyemem maalesef. Gönül ister ki hemen yapayım. Ancak 2 adet tez yazmak ile uğraşıyorum, şehir dışından misafirimiz geldi onunla da vakit geçiriyorum. Ayrıca blog'a yazmaya başladığım bazı şeyler var onları ilerletmeye çalışıyorum. Ee bir yandan da kendi hayatım var işteAcaba bunlar hakkında 1 veya 2 ay sonra mı dönüş yaparsınız yoksa diğer planlarınız gibi daha uzun süreli bir zaman sonra mı?
Tek tam şarj olmuş bir yeşil fener güç yüzüğü haricinde başka bir ekstraya sahip olmayan Hal Jordan için çoklu gezegensel ile yıldız arası bir seviye verilebilir.Hal Jordan'ın güç seviyesi nedir?
Gene tek bir tane tam şarj olmuş yeşil fener güç yüzüğüne sahip Hal'dan bahsedeceksek eğer ; Yıkım olarak tek bir hedefe aşırı güç uygulayabilir. Enerji yapıları ve defansif olarak ise yüzlerce supernova patlamasına denk patlamaları, yapıların içinde hapsedebilir. Bu haliyle aşırı bir esneme payı yok bence.En üst limitinde neler yapabilir?
Çok farklı olur çünkü Alan Scot, standart bir yeşil fener değil. Hal Jordan ve diğer Yeşil Fener Birliğinin kullandığı yüzükler daha kozmik kaynaklı bir şey iken Alan'ın ki daha mistik.Peki aynı soruyu Alan Scott için sorsam nasıl bir şey ortaya çıkardı.
Alan bir Skyfather ile dövüştü mü hiç? Birde Starheart formu nedir?Nabu' Alıntı:Çıkabileceği en üst noktaya gelirsek. Starheart formuyla bazı Skyfather seviye isimleri zorlayabilir. Ancak tam olarak sınırları belirsiz.
Yok ben dövüştüğünden değil seviye olarak dedim. Ancak Gog gibi tanrısal varlıklarla dövüştü.Alan bir Skyfather ile dövüştü mü hiç
O formu "Sentinel" diye geçer.Birde Starheart formu nedir?
Her yüzüğün bir diğeri ile pozitif ve negatif etkileri var.iki veya daha fazla farklı duygulardan güç alan yüzükleri takarsak ne olur?
Sarı-Turuncu ve Violet de bildiğim kadarıyla bilinen hiç bir sınır yok. Ancak bu akıllarına her eseni yaparlar demek değil.Birde güç yüzüklerine koruyucular ne tür sınırlayıcılar koydular, eğer bu sınırlayıcılar olmazsa neler değişir ve diğer duygulardan güç alan yüzüklerde de sınırlayıcılar var mı?
Keşke daha çok mavi güç yüzüğü kullanıcısı görsek.Nabu' Alıntı:Favorim Mavidir.
Jim Starlin'in "Infinite" Serisi yarattı zaten bu konsepti onu oku. Sonra bir Infinity süreci daha olmuştu bu all new marvel döneminde. Onu @Ascalon daha iyi tavsiye verir.Bu IG hakkında bilgi edinebileceğim ÇR söyler misiniz bir de?
Ya burada Starlin'in IG'si ve IG Thanos'u ile diğerlerini ayırmak gerek.IG Thanos bir kişiyi evrenden silmek istedi diyelim. Rakibi ne kadar güçlü olmalı ki Thanos değil parmak şıklatma, alkış tufanı yapsa bile rakibi silinmesin?
hocam benim sorulara da bakıverin gari.
Demişim zatenValla hiç bir şey diyemem maalesef. Gönül ister ki hemen yapayım. Ancak 2 adet tez yazmak ile uğraşıyorum, şehir dışından misafirimiz geldi onunla da vakit geçiriyorum. Ayrıca blog'a yazmaya başladığım bazı şeyler var onları ilerletmeye çalışıyorum. Ee bir yandan da kendi hayatım var işte Nitekim biraz kısır bir dönem benim için. O yüzden bir zaman dilimi versem boşuna beklentiye sokmuş olurum.
Şu an ki durumumda bu dediklerinden bazıları 2 gün sonra da gelebilir 1 ay sonra da.
Nabu' Alıntı:Batman Who Laughs: Bu arada ben yine çizgi romanlar hakkında sorularımı sorarım, sizde iyi ve uygun olduğunuz bir zaman bunları halledersiniz .
Nabu: :blobOK:
benim kastetiğim şeyler şunlardı:Batman Who Laughs' Alıntı:hocam benim sorulara da bakıverin gari.
Ben size önceden sorduğum sorular hakkında oluşturacağınız blog çalışmalarını sormadım, ben size Cumartesi günü sorduğum soruyu cevaplamanızı istedim sadece.Batman Who Laughs' Alıntı:Yani bu durumda mesela hem yeşil hem de kırmızı güç yüzüğünü birlikte kullanamazsın ama birbiriyle uyumlu farklı güç yüzüklerini kullanabilirsin, mesela mavi ve yeşil. Böyle değil mi? Bu arada bazı resimlerde Kyle 7 farklı güç yüzüğünü birden takmış, bu nasıl gerçekleşti ve Kyle farklı güç yüzükler taktığı başka olaylar da var mı?
Alan'ın Sentinel formu nasıl bir şey? Neler yapabiliyor?
Gog ve Magog kimdir ve güçleri nelerdir? Birbirleri ile bağlantıları nelerdir?
Çok enteresan bir biçimde bana bu sorunun bildirimi gelmedi .Ben size önceden sorduğum sorular hakkında oluşturacağınız blog çalışmalarını sormadım, ben size Cumartesi günü sorduğum soruyu cevaplamanızı istedim sadece.
Evet.Böyle değil mi?
Kyle ION oldu, Beyaz Fener oldu falan özel biraz. O sahneler sembolik.Bu arada bazı resimlerde Kyle 7 farklı güç yüzüğünü birden takmış, bu nasıl gerçekleşti ve Kyle farklı güç yüzükler taktığı başka olaylar da var mı?
Sentinel da her zaman özel bir görünümü olmayabiliyor bazen base halinde oluyor. Bazen ise sadece ufak tefek değişiklikler oluyor. Belirgin olarak ise şöyle bişi var;Alan'ın Sentinel formu nasıl bir şey?
Normalde yaptıklarını çok daha üst seviyede yapıyor. diyelim.Neler yapabiliyor?
Bunları başka zamana aktarayım. Unutmamam için bu tarz ertelediğimiz, sonraya attığımız soruları bana özelden at toplucaGog ve Magog kimdir ve güçleri nelerdir? Birbirleri ile bağlantıları nelerdir?
Olur, onları biriktirip atayım sonra.Nabu' Alıntı:Bunları başka zamana aktarayım. Unutmamam için bu tarz ertelediğimiz, sonraya attığımız soruları bana özelden at topluca![]()
DC evreninde OMAC tanımı ve OMAC diye anılan karakterler eğey değişti ve hepsini farklı sebepleri var.OMAC kimdir ve güçleri nelerdir?
Farklı dönem farklı güçler ve farklı seviyeler. Ancak en son Yeni 52'deki versiyonu Superman'i teketekte bir süre de olsa dövebiliyordu. Checkmate zamanındaki de epey güçlüydü.Peki bu OMAC olan karakterler ne kadar güçlü ve yetenekleri Cyborg veya Blue Beetle gibi?