Konu genel olarak sor da Nabu cevaplasın olmuş harbiden, adam yavaşlayın derken haklıymış
@Batman Who Laughs
Belki alınırsin diye etiketledim, şakaya alinmazsin umarım
Soruna gelince Superman için
Çoklu Gezegen – Yıldız Sistemi+
Buster seviyesi siye biliyorum.
Dr Doom için internette hazır bir yazı gördüm, kafamdaki şeye aşırı benzediği için direkt oradan aldım.
Güçleri ve Yetenekleri
Doctor Doom, çok sık olarak görmesek bile iki zihni birbirleriyle değiştirebilir
Zırhı sayesinde tonlarca ağırlığı kaldırabilir ve insan-üstü bir güce sahip olur
Doom, inanılmaz bir zekaya sahiptir
Kendini mistik sanatlar konusunda inanılmaz bir şekilde eğitmiştir
Zaman yolcuğu ve silahlar üzerine olmak bir çok teknolojik konuda oldukça ustadır
aldığım yerin linki
bu
Nabu gelince daha kapsamlı cevap verebilir. Ben Doom kısmında biraz kıtım. Zuppermana gelince, o da çok kapsamlı ve aşırı hikayeye sahip olduğu için içine tam dalmaya cesaret edemedim bir türlü. Aslında ben Supermani pek sevmezdim de burada sevdim, özellikle
@Nabu sevdirdi sanırım.
Batman'i de seninle sevdim
Doom ile ilgili daha kapsamlı bir ( ne seviyede gücü var) yazısı da burada
Doctor Doom kimdir sorusuna cevap verebilmek için yeteneklerine de bakmak lazım. Annesi sayesinde mistik sanatlarda ilerlemiştir. Daha sonra Tibet’teki çalışmalarıyla gelişimini sürdürmüştür. Bir dönem Morgana le Fey’den bile kayıp sanatlara dair eğitim görmüştür. Döneminin en güçlü büyücülerinden biri olarak kabul edilir ve Sorcerer Supreme potansiyeli olduğu çizgi romanlarda net bir şekilde belirtilmiştir.
Büyü güçlerine ek olarak dahi seviyesinde bir zekaya sahiptir ve sayısız bilimsel çalışma yapmıştır. Kendi ürettiği robotlar ve silahlar vardır. Üstündeki zırhı sayesinde de insan üstü bir güce sahiptir. Uzaylılarla olan ilişkisi sayesinde zihinsel güçlerini üst noktaya taşımış ve zihin değişimi, telekinezi, teknopati gibi yetenekler kazanmıştır. Yakın dövüş ustasıdır, çok iyi derecede kılıç kullanır, iyi bir diplomattır ve sanatçıdır. Hem resim ile ilgilenir hem de piyano çala
Ancak, kibiri ve egosu her zaman için onun zayıf noktası olmuştur. Hatta annesini kurtarmak için Mephisto ile anlaşma yapmıştır ve her yıl bir kere onunla savaşır. Her kaybettiğinde de cezasını halkı çeker. Başlangıçtaki hayalleri bu ego ve kibir yüzünden kanla kirlenmiştir. Her ne kadar yazı kopyalayıp yapıştırma olayını çok tasvip etmesem de insanın kendisi yapınca çok da yanlış gelmiyormuş
Bu yazının da hakkını yemeyeyim, bakmak istersen
buradan bakabilirsin.