Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Anime - Manga Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Genel Tartışma

Altı göz tekniği falan varya ondan dedim Belki gözün özel olmasından dolayı işlemeyebilir(Çakra sistemi olduğunu varsayıyorum elbette )

@Nabu

Naruto evreninde tasarlayabilecegimiz en güçlü karakterin Buster seviyesi Güneş seviyesine çıkabilir mi?

RSM Naruto için gezegensel seviye deniyor birçok forumda.Ay seviyesi üstü olduğunu söyleyebiliriz fakat Ay Dünya'nın 100'de 1 kadar ancak.Utkan abi sende Ay-Gezegen seviyesi arası demişsin.Daha kesin bir çıkarım yapmak istesen, sence RSM Naruto ay seviyesine mi daha yakındır yoksa gezegene mi?

RSM Naruto ay seviyesine mi daha yakındır yoksa gezegene mi?
Elbette Ay'a.

Naruto evreninde tasarlayabilecegimiz en güçlü karakterin Buster seviyesi Güneş seviyesine çıkabilir mi?
Tasarlamanın ucu çok açık yani. Onu anlamadım ancak serinin benim için zirvesi olan Juubi'yi kendine mühürlemeden önce bile çok güçlü olan(Savaş Arkındaki RSM Naruto'dan daha güçlü) Hagoromo'nun daha sonra Juubi'yi kendine mühürleyecek Rikudo Sennin olduğu hali bile taş çatlasın bir kaç gezegen olabilir o da beeelki. O yüzden Güneş biraz uzak kaçıyor.

Sanırım kompozit Naruto karakterinin ne kadar buster seviyesi olabileceğini soruyorsun.Naruto evreninde 1-2 neredeyse gezegensel,2-3 çoklu kıtasal seviye olduğunu düşünürsek bence en fazla Satürnü falan yok ederler belki

En güclü kişiyi Juubi+Rikudo senjutsu+8 gate+çift rinnesharingan gibi en güçlü şeylerle donatmaktan bahsediyodum
Ya bu öyle bir şeyki Rikudo ve Kaguya leveline geldikten sonra o karakterin kompozisyonuna 8 kapı girse bir şey fark eder mi acaba ? Diğerleri ise zirvelerde zaten olan şeyler.

Ama zirvedeki 4-5 ismin bir kompoziti olsa ve aşağılardan bir kaç hax yetenek eklenilse elbette zirvedekinden güçlü biri ortaya çıkacaktır ancak alıp bambaşka bir seviye yapar mı emin değilim.

Endeavor'u Avatar evrenine koysak en güçlü ateş bükücü olur muydu acaba? Olsaydı da nasıl bir fark atardı?

@Garou

Teknik olarak en iyi olmazdı belki ama yıkıcılık ve saf güç olarak olurdu gibi. Kuyruklu Yıldız olmadan baş edemezlerdi.

@Garou

Teknik olarak en iyi olmazdı belki ama yıkıcılık ve saf güç olarak olurdu gibi. Kuyruklu Yıldız olmadan baş edemezlerdi.
Bir de aklıma gelmişken Avatar'da karakterlerin hızı nasıl görülüyor? Yani yıldırım bükme yüzünden falan lightning timer kabul ediliyorlar mı?

Bir de aklıma gelmişken Avatar'da karakterlerin hızı nasıl görülüyor? Yani yıldırım bükme yüzünden falan lightning timer kabul ediliyorlar mı?
Ya yıldırım featleri sebebiyle çoğuna hipersonik, masif hipersonik gözüyle bakıyorlar da ... O iş öyle değil tabi. Bence en tepedeki bir kaç kişi hariç hipersonik hızlara ulaşan çok az var. O grubun altında da Supersonic denebilecek bir kaç tip var. Sonrasında bir kaç transonic. Gerisi zaten üst seviye insan atlet gibi bişi.

Bu arada bu genel olarak reaksiyon ve kombat hızı için böyle. Seyahat de daha yavaşlar.

@Nabu Ha o zaman yıldırım featleri istisna? Zuko kendini yıldırımın önüne atmıştı Katara'yı korumak için. Yıldırımla beraber ağır çekimde hareket ediyordu. Ya da gökten gelen yıldırımlar yakalanıyordu ama karakterler genel olarak yavaş ve pek güçlü değil serinin geri kalanında o yüzden mi?

Ha o zaman yıldırım featleri istisna? Zuko kendini yıldırımın önüne atmıştı Katara'yı korumak için. Yıldırımla beraber ağır çekimde hareket ediyordu. Ya da gökten gelen yıldırımlar yakalanıyordu ama karakterler genel olarak yavaş ve pek güçlü değil serinin geri kalanında o yüzden mi?
Evet aşağı yukarı böyle.