Gojo'ya genjutsu işler mi sizce ?

Çakra Sistemi olsaydı evet işlerdi. Ancak olmadığı için sorun yok.Gojo'ya genjutsu işler mi sizce ?
Öyle olsa Sharingan, Rinnegan, Byakugan sahipleri genjutsu yemezler. Ama yiyebiliyorlar.gözün özel olmasından dolayı işlemeyebilir
Van Piss fan kitlesi. Çok açıklamaya gerek yok. Bu arada Ray de o ligin adamı tabii ki.
Elbette Ay'a.RSM Naruto ay seviyesine mi daha yakındır yoksa gezegene mi?
Tasarlamanın ucu çok açık yani. Onu anlamadım ancak serinin benim için zirvesi olan Juubi'yi kendine mühürlemeden önce bile çok güçlü olan(Savaş Arkındaki RSM Naruto'dan daha güçlü) Hagoromo'nun daha sonra Juubi'yi kendine mühürleyecek Rikudo Sennin olduğu hali bile taş çatlasın bir kaç gezegen olabilir o da beeelki. O yüzden Güneş biraz uzak kaçıyor.Naruto evreninde tasarlayabilecegimiz en güçlü karakterin Buster seviyesi Güneş seviyesine çıkabilir mi?
En güclü kişiyi Juubi+Rikudo senjutsu+8 gate+çift rinnesharingan gibi en güçlü şeylerle donatmaktan bahsediyodum.Boruto'daki Baryon mod ve Jogan muhabbetlerini de katabiliriz belki.Tasarlamanın ucu çok açık yani. Onu anlamadım
Ya bu öyle bir şeyki Rikudo ve Kaguya leveline geldikten sonra o karakterin kompozisyonuna 8 kapı girse bir şey fark eder mi acaba ? Diğerleri ise zirvelerde zaten olan şeyler.En güclü kişiyi Juubi+Rikudo senjutsu+8 gate+çift rinnesharingan gibi en güçlü şeylerle donatmaktan bahsediyodum
Bir de aklıma gelmişken Avatar'da karakterlerin hızı nasıl görülüyor? Yani yıldırım bükme yüzünden falan lightning timer kabul ediliyorlar mı?@Garou
Teknik olarak en iyi olmazdı belki ama yıkıcılık ve saf güç olarak olurdu gibi. Kuyruklu Yıldız olmadan baş edemezlerdi.
Ya yıldırım featleri sebebiyle çoğuna hipersonik, masif hipersonik gözüyle bakıyorlar da ... O iş öyle değil tabi. Bence en tepedeki bir kaç kişi hariç hipersonik hızlara ulaşan çok az var. O grubun altında da Supersonic denebilecek bir kaç tip var. Sonrasında bir kaç transonic. Gerisi zaten üst seviye insan atlet gibi bişi.Bir de aklıma gelmişken Avatar'da karakterlerin hızı nasıl görülüyor? Yani yıldırım bükme yüzünden falan lightning timer kabul ediliyorlar mı?
Evet aşağı yukarı böyle.Ha o zaman yıldırım featleri istisna? Zuko kendini yıldırımın önüne atmıştı Katara'yı korumak için. Yıldırımla beraber ağır çekimde hareket ediyordu. Ya da gökten gelen yıldırımlar yakalanıyordu ama karakterler genel olarak yavaş ve pek güçlü değil serinin geri kalanında o yüzden mi?
En üst seviye.Garuo' Alıntı:Garou'nun mangadaki güncel hali hangi seviyede sizce?