Abi iş seriyi kutsal kitaplaştırmaya gelince OP kitlesi uzmandır.Beynini kapatmış fanlarla tartışmak imkansız resmen.
Ancak seriyi güç seviyesi olarak olduğundan çok başka bir şeye çevirmeye çalışma dedin mi Bleach top seviye

Abi iş seriyi kutsal kitaplaştırmaya gelince OP kitlesi uzmandır.Beynini kapatmış fanlarla tartışmak imkansız resmen.
Ama onda biraz yazarın da suçu var. Söylenen ile çizimler uyuşmuyor. Bir de şu kara delik olayı var.Ancak seriyi güç seviyesi olarak olduğundan çok başka bir şeye çevirmeye çalışma dedin mi Bleach top seviye![]()
Güneş sistem denmemiş, kara delik gibi hissettirmediğinden ironik bir şekilde bahsetmiş.Zaten video sonunda ,Kaguya ve Ywach'ın planet buster olduğunu , Ichigo ve Naruto'nun o seviye olmadığını da söylemişler.Kara delik olayı yüzünden burada İchigo Güneş Sistemi Seviye diyen olmuş.
Ha yok ben yorumlardan bahsediyorum.Güneş sistem denmemiş, kara delik gibi hissettirmediğinden ironik bir şekilde bahsetmiş.
Aslında onların Planet Buster olmadığına değinmişler. Kaguya neredeyse tüm dünya popülasyonunun çakrasına ihtiyaç duydu. Yhwach da dengeyi bozarak yaptı.Zaten video sonunda ,Kaguya ve Ywach'ın planet buster olduğunu , Ichigo ve Naruto'nun o seviye olmadığını da söylemişler.
Dogrudur.Çok da dikkatli dinlemedim videonun sonunu.Aslında onların Planet Buster olmadığına değinmişler. Kaguya neredeyse tüm dünya popülasyonunun çakrasına ihtiyaç duydu. Yhwach da dengeyi bozarak yaptı.
Ya Kara Delik Naruto ve Katekyo Hitman Reborn'da da varKara delik olayı yüzünden burada İchigo Güneş Sistemi Seviye diyen olmuş.
Kimse WB için planet buster demiyor.WB için planet buster
NNT'nin son dönemine çok hakim değilim. AncakEscanor (Gece-Şafak-Kuşluk-Öğleye yakın-The One) ne kadar güçlü (yıkım ve atak seviyesi) ve hızlıdır (sayısal olarak)?
Bu sizin yaptığınız bir sıralama vardı ona göre mi yoksa genel olarak bilinen bir sıralama mı? Eğer ikincisiyse pek fikrim yok.Şafak -> Üst İnsan
Kuşkuk -> Süper İnsan
Beklediğimden daha zayıf geldi.Öğleye Doğru -> Town +
Hocam öğle vaktinde zaten The One oluyor. Öğleye doğru ile mi karıştırdınız?Öğle -> Dağ +
The One -> Ada +
Meliodas'ın yok ettiği o dağ gösterimine Büyük Dağ Seviye+ ila Ada Seviye+ denmiş burada.Büyük Ülke ve Kıtasal diyenler var. Bunun sebebi meliodas'In yok ettiği günümüzde gelişmiş bir köy büyüklüğündeki sözde "ülke" yok etti denilen gösteriminden yola çıkılması.
İkisi de.Bu sizin yaptığınız bir sıralama vardı ona göre mi yoksa genel olarak bilinen bir sıralama mı? Eğer ikincisiyse pek fikrim yok.
+ koydum yani o biraz daha 1 tier daha esneyebilir ancak o kadar bence.Beklediğimden daha zayıf geldi.
Olabilir ancak benim hatırladığım öyle bile olsa The One gücünü kendi salmak isterse salıyordu sanki .Hocam öğle vaktinde zaten The One oluyor. Öğleye doğru ile mi karıştırdınız?
Dağ sırasındaki yükseltinin neden 610 metre alındığını belirtmemiş. Orası hiç uzunluğu ile eni birbirine o kadar yakın duran bir yere benzemiyordu. o yüzden 8 km en 9km uzunluk da biraz saçma geldi.Meliodas'ın yok ettiği o dağ gösterimine Büyük Dağ Seviye+ ila Ada Seviye+ denmiş burada.
Bir arayayım dedim ama bulamadım üst insan ve süper insanı. Aslında direk sınıfları bulamadım.İkisi de.
Tamam. Teşekkür ederim. ^^+ koydum yani o biraz daha 1 tier daha esneyebilir ancak o kadar bence.
Yok. Öğle olduğunda The One oluyordu. Ancak Merlin'in büyülü gözlüğü sayesinde gün içinde de normal halinde kalabiliyordu.Olabilir ancak benim hatırladığım öyle bile olsa The One gücünü kendi salmak isterse salıyordu sanki .
Bir dağ olması için gereken minimum yükseklik olduğu için.Dağ sırasındaki yükseltinin neden 610 metre alındığını belirtmemiş. Orası hiç uzunluğu ile eni birbirine o kadar yakın duran bir yere benzemiyordu. o yüzden 8 km en 9km uzunluk da biraz saçma geldi.
Orası dağ dendiği için resmi minimum yüksekliği almışlar ve ona göre hesaplamışlar.Büyük Dağ belki ancak Ada değil bence.
Aslında krallık dağın içindeydi diye hatırlıyorum ama hayal meyal hatırlıyorum o yüzden net konuşamayacağım.Burada da o kadar büyük olmadığı iyi bir biçimde anlaşılıyor. Elbette bu canon bir görsel değil ancak oldukça yakın.
Britanya ve Adaları için öyle. Dünya geneli değil. Kaldı ki o referans aldığı şeyin bir dağ olduğunu resmi bir biçimde gösteren bir şey yok.Bir dağ olması için gereken minimum yükseklik olduğu için.
İyi de yazarın anlattığı yer zaten Büyük Britanya. Ve sanırım dağ olduğuna dair bir yerde geçiyordu. Belki yazara sorulan sorularda olabilir veya manga içinde bahsedilmiştir. Yoksa bir anda dağ yüksekliği alacaklarını sanmıyorum.Britanya ve Adaları için öyle. Dünya geneli değil. Kaldı ki o referans aldığı şeyin bir dağ olduğunu resmi bir biçimde gösteren bir şey yok.
Sanırım bir resim attınız ama ben ne yazık ki yine göremiyorum.En basitinden şöyle söyleyeyim. Genişliği 8km uzunluğu 8km bir alan. Everesti yere yatay şekilde yatırmak ile hemen hemen aynı. Peki bu alan cidden o kadar büyük gözüküyor mu ?
Dağ seviye kesin zaten. Hem de büyüğünden ancak çok büyüğü olduğunu düşünmüyorumAncak yine de Dağ Seviye olabilir.
Ben seninle ortak bir noktada buluşmaya çalışıyorum abi zaten. Boruto'nun güç seviyelerinin yüksek olmadığını ben de söylüyorum, ama bu demek değil ki Naruto evreninden tamamen bağımsız? Yani Momoşiki tanrısal bir karakter, "hanginiz şunu düşünürsünüz?" dediğimde de demagoji diyorsun ne diyeyim ben şimdi.@Shrimp @Uncle Paulie
Beyler başta ben olmak üzere yeterince off topic yaptık. O Boruto konusunu buraya taşıyalım.
Bunu görmeden diģer konuya yazdım mesajı.Burdan devam ederim bende devam edeceksek eğer.@Shrimp @Uncle Paulie
Beyler başta ben olmak üzere yeterince off topic yaptık. O Boruto konusunu buraya taşıyalım.
Pek sayılmaz. Ayrıca adam Bee'nin Bijuu Damasını 10 ile çarpıp ilettiğinde Bee'yi bile öldüremedi. Orada milletten emdiği ıvır zıvır tekniklerle yaptığı atak mı Juubi Damadan güçlü olacak ? Aga Juubi Damadan güçlü olsa zaten Bırak stadyumu köy uçar.Juubi bijuu damasını durduruken hemen hemen aynı boyutta idi Juubi dama'sı
Buna lafım yok zaten. Ancak Tanrısallık söz konusuyken değil 10, 50 kat bile çok ufak kalıyor.en az 10 kat daha zor ve deģerli bir feat.
Rikudo'nun çakrasının kaldığına dair net bir kanıt yok olsa bile çok eser miktarda, aynı şekilde diğer bijuular içinde bu böyle.,diğer bijuların çakrası,dıger yarım kyuubinin çakrası ,Rikudoo çakrası falan da var.
Basic hali değil. Hele Boruto'nun ki hiç değil. Ağaca yaptığı etkiyi gördük. Asuma'nın çakralı kasaturası bile etmez.ki rasengan kage seviye bi jutsu
Dostum kabul edersin ki bu örnek çok alakasız.Juubito Narutonun senpo rasenganıyla alıyor.Delik açıyor ona resmen Naruto.
Elbette PIS ancak PIS çok istikrarlı Boruto da ve Momoshiki nezlinde. O yüzden zaten ciddiye alamıyorum ya. Yani bir seferlik bir PIS vs değil.Kagelere karşi zorlanması ise bana biraz PIS geliyor.
Elbette. Ama işte yine aynı plot "Momo'da büyük adam canım" dedirtti zaten. Ve yine zaten bu "plot-heavy" tavrı yüzünden doğal değil, inandırıcı değil. Bu yüzden de istikrarlı bir biçimde istikrarsız ve gene bu yüzden gösterimleri çok tutarsız ve zayıf.omoshiki yi Cho odama rasengan değil Plot öldürdü
Daha ne kadar ciddi zayıflatacak ki ? Kaldı ki Cho Odama Rasengan'dan o kadar etkilenmeyecek tanrısal olmayan karakterler var ya Naruto evreninde.ciddi bir şekilde zayıflatmak için yeterli değil.
Hocam sizce bu Naruto çakrası felan emili değilken tüm çakrasını tek rasengana verse oluşan rasengan ne büyüklükte olur ?Adamın en iyi Cho Odaması bile değil.