Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Anime - Manga Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Genel Tartışma

@Muhammed

Yani güncel All Might normal bir insan kadar güçlü zaten. Çünkü güçlerini yitirdi. Öte yandan hasta iken son savaşında bile en az Town/Semt seviyesi bir gücü vardı.
Bu son dövüşteki halinden biraz daha iyi olan all might ise, üzerinde ağırlaştırıcı ağırlıklar varken bile sırf havada yumruğunu salladı diye bir sokağı baştan aşağı yıkabiliyordu.
Ondan biraz daha iyi All Might ise gücü darbe emilimi olan bir kaç tonluk bir elemanı 400 metre uzağa atabiliyordu. Ve onu attıktan sonra. "İyi zamanımda olsam bu işi 5 yumruk da hallederdim. Şİmdi ise 300 den fazla gerekti." demişti. Yani All Might 350/5 = 70 kat daha güçsüzdü zirve olmayan halinden. Eğer zirvesinde olsa belki 400x70 = 28000 metre (yani 28 km) uzağa uçurabilecekti rakibini. )

Bu halinden birazcık daha iyi olan All Might ise havaya yumruk attı diye hava durumunu değiştirmişti ancak gene hasta idi.

Nitekim;

Zirve All Might = İri Dağ / Ufak Ada vs olabilir
Sezon 1 All Might = Dağ / Ufak Şehir
Sezon 2 -3 All Might = Semt / Çoklu Şehir Bloğu vs gibi

tabi bunlar bence

Anladım hocam da ben All Might'ın zirve halinin daha güçlü olacağını umuyordum...
Siz zirve hali için maksimum ve minimum değerleri mi verdiniz?

@Death
Onu ben birinci sayfada sormuştum oraya bakabilirsin.
Yine de söyleyeyim Nabu hocam "Ülke" seviyesi diyor.

Bir ülkeyi yok edebilecek seviyede yani.
Ancak Dağ ya da taş çatlasın, çanak patlasın ada seviyesi diyebileceğimiz karakterlerin bile (YOruichi vs) Hougyoku formuna az da olsa hasar verebildiklerini biliyoruz. O sebeple Dangai ıchigo'nun o zırhı geçmesi için gerekli olan güce sahip olması için kozmik bir karakter olması gerekmediği ortada... En fazla "ülke" seviyesi diyebiliriz. Benim gözlemime göre büyük şehir ya da büyük ada seviyesidir en fazla. Çoklu Kıtasal diyeni duymuştum da Güneş Sistemini yeni duydum auhauhauhaua

@Nabu
Hocam Juudara bir Rinnegan ve iki Rinnegan'la ne kadar güçlü?

Hocam Might Guy 7. kapıda ve 8. kapıda ne kadar güçlü?

Hocam Minato Sennin Mod ve Sennin Mod + 50% Kyuubi'yle ne kadar güçlü?

Hocam Hashirama Prime halinde ne kadar güçlü?

Base Naruto - Sennin Mod - KCM - KCM2 - KCM2+SM - RK hallerinin fiziksel güçlerinin (güç-hız-dayanıklılık).

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Muhammed Her cümle başına "hocam" demeye gerek yok girişte bir "hocam" ya da "nabu abi" vs yeterli :D
Hocam Juudara bir Rinnegan ve iki Rinnegan'la ne kadar güçlü?
Tek rinnegan ile limbo sayısı ve rinnegan becerileri ve elbette görüşü de düşüyor. Ayrıca tek rinnegan iken alnındaki 3. gözü de uyandıramaz.

Yani uçurum gibi bir fark olmasa da elbette bir fark var.

Hocam Might Guy 7. kapıda ve 8. kapıda ne kadar güçlü?
Gai 7. Kapı ile Mid Kage seviyesi karakterlere bela olabilecek bir seviyeye ulaşıyor ancak 8 iken 5 kagenin toplamından güçlü denildi yani fark bayağı var ikisi arasında.

Hocam Minato Sennin Mod ve Sennin Mod + 50% Kyuubi'yle ne kadar güçlü?
Minato sennin modunun çok iyi olmadığını söylemişti o yüzden Kabuto, Naruto, Jiraiya gibi kişilerde yarattığı fark yaratacağını sanmam. Tek olayı normal rasenganları daha yıkıcı olur, hızı ve sensör becerileri daha da artar.

SM ile Kyuubi gücünü karıştırdığını hiç görmedik yani BSM modu yok minatonun ama olsaydı aşırı güçlü olurdu kesin.

Hocam Hashirama Prime halinde ne kadar güçlü?
Ya bu sorularda eksik olan kısım şu; senin aklındaki "ne kadar" tanımı nedir ? Yani bir yıkım gücü, buster seviyesi mi soruyorsun yoksa başka karakterle kıyas mı bekliyorsun ?

Yani Prime Hashirama, 5 Kageye böcek muamelesi yapan bir adama köpek muamelesi yapabilen biri.

Base Naruto - Sennin Mod - KCM - KCM2 - KCM2+SM - RK hallerinin fiziksel güçlerinin (güç-hız-dayanıklılık).
E doğal olarak RSM >>> BSM >> BM/KCM2 > Full SM > KCM > Sınırlı SM > Base

Her cümle başına "hocam" demeye gerek yok girişte bir "hocam" ya da "nabu abi" vs yeterli :D
Anlaşıldı.

SM ile Kyuubi gücünü karıştırdığını hiç görmedik yani BSM modu yok minatonun
Evet hocam haklısınız ben KCM2 halini sorayım yeniden baktım hafızam beni yanıltmış.

Ya bu sorularda eksik olan kısım şu; senin aklındaki "ne kadar" tanımı nedir ? Yani bir yıkım gücü, buster seviyesi mi
Evet.

E doğal olarak RSM >>> BSM >> BM/KCM2 > Full SM > KCM > Sınırlı SM > Base
Hocam ben tonajı kastetmiştim hız olarak kaç Mach hızı dayanıklılık olarak da neleri tanklayabilir. Aslında neleri tankladığını benim görmüş olmam lazım ama hatırlayamıyorum kusura bakmayın.

Hocam ben tonajı kastetmiştim hız olarak kaç Mach hızı dayanıklılık olarak da neleri tanklayabilir. Aslında neleri tankladığını benim görmüş olmam lazım ama hatırlayamıyorum kusura bakmayın.
Mod Yıkım+Dayanma Kudreti , Seyahat ve Reaksiyon hızı

RSM -> Gezegen seviye , ışık hızına yakın hızlar
BSM -> Kıta seviye, relativistic hız
BM/KCM2 -> Ülke Seviye , sub-relativistic hız
KCM -> Ufak Ülke - Ada , sub-relativistic hız = Full SM
Sınırlı SM -> Ada-Dağ, masif hipersonik +++
Base -> Dağ, masif hipersonik+

Edo halinin tek farkı Rinnegan olması yine de canlı olmadığı için tam güç olamaz. Yani bana kalırsa ikinci hali V4+Kyuubi 100% birleşimi kıtasal yıkım gücüne sahipti herhalde.

hocam madaranın edo halimi daha güçlü yoksa ems+V4 susanoo Kyuubili halimi
Hashi Hücreleri + Rinnegan mı daha büyük bir katkı yoksa Kyuubi mi ona karar vermek lazım. madara tam gücünde olmasa da hashi hücreleri, mokuton, rinnegan vs eklediğin zaman bence daha güçlü oluyor.

Hocam Goku Ultra İnstinc olunca buster-dayanıklılık seviyesi ne oluyor bu arada hızı da söyleyin lütfen.

Hocam Goku Ultra İnstinc olunca buster-dayanıklılık seviyesi ne oluyor bu arada hızı da söyleyin lütfen.
Çok takip ettiğim ya da sağlıklı bulduğum bir evren değil ancak bildiğim kadarıyla Evrensel seviyelerde gücü var. Hızı Işık hızının çok çok üstü. Dayanıklılık da yıkım gücüne denk.

Yani hadi hayranlar abartıyor dersek gene en azından çoklu galaksi olacaktır.

Çok takip ettiğim ya da sağlıklı bulduğum bir evren değil ancak bildiğim kadarıyla Evrensel seviyelerde gücü var. Hızı Işık hızının çok çok üstü. Dayanıklılık da yıkım gücüne denk.

Yani hadi hayranlar abartıyor dersek gene en azından çoklu galaksi olacaktır.
Sağ olun hocam. Ben Beerus ile yumrukları çarpışınca evren titredi falan diye bir şeyler duydum.