Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Anime - Manga Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Genel Tartışma

İchigonun mugetsu saldırısı mı yoksa Yhwach’e attığı gt ile gran rey cero birleşimi saldırısı mı daha güçlü ?

Hocam Ulqiorra'nın oyunda Hougyoku ile birleştiği bir hali olduğunu gördüm ve sormak istiyordum bu sefer çok net bir cevap olmasa da ne kadar güçlü olduğunu söyler misiniz ve ne buster olduğunu?

Not: Hocam yukarıdaki arkadaşın sorusu cevapsız kalmış galiba size zahmet...

İchigonun mugetsu saldırısı mı yoksa Yhwach’e attığı gt ile gran rey cero birleşimi saldırısı mı daha güçlü ?
Yhwach'a attığı saldırıyı ölçemiyoruz çünkü Yhwach'ın sınırları ya da defansını bilmiyoruz (klasik bleach sorunu). Mugetsu daha net bir karşılaştırma sunuyor. Ama hangisi daha güçlü sorusu biraz havada kalıyor.

bu sefer çok net bir cevap olmasa da ne kadar güçlü olduğunu söyler misiniz ve ne buster olduğunu?
Hougyokulu Ulqiorra mı ? Yani houghyoku'nun her bünye ve zihin için güç artırıcı olmadığını hatırlıyorum ama hadi diyelim hougyoku'yu kaldırabiliyor bünyesi ve uyumlu diyelim. O zaman elbette epey güçlenecektir. Ancak yine de Gerard, Lille Baro kadar güçlü olacağını sanmıyorum. Fakat bu tam olarak doğru bir şey değil bir varsayım sadece.

Hocam Rikudou Naruto en güçlü haliyse tam olarak ne buster oluyor?

Sağ olun hocam :D

Hocam siz daha önce Naruto Toneri'yle kapışırken Naruto'da Hamura'nın gücü var demiştiniz sanırım o zaman Naruto'nun bu formu RK'ya denk mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet hocam öyle sadece daha önce "RK yoktu ama Hamura'nın gücü vardı" demiştiniz :D

Teşekkürler :D

Evet hocam öyle sadece daha önce "RK yoktu ama Hamura'nın gücü vardı" demiştiniz :D

Teşekkürler :D
Rikudou'nun ölmeden önce yapıp 100.000 yılın (Yüzbin yılın) ardından Naruto ve Sasuke'ye verdiği çakrası Kaguya savaşından sonra tükendi.

Hatırlarsanız Naruto elindeki mühürle gözü ölmüş Kakashi'yi ve iç organları tamamen kül olmuş Gai'yi sadece tek bir dokunuşla kolayca iyileştirmişti. Kaguya savaşından sonra bu mühür ve Sasuke'deki mühür tamamen kayboldu. Rikudou'nun verdiği güçler gitti yani. Hamura kısmını ise bilemeyeceğim.

İyi de hocam Naruto vs Sasuke savaşında Gudoudama hala duruyordu Naruto'da bu hala RK'nın geçerli olduğu anlamına gelmez mi?

Sanırım Naruto vs Sasuke'de bitiyor hocam vs'den sonra bir daha RK'ya geçemedi diye hatırlıyorum

Hocam sanırım Nanatsu no Taizai manganın sonuna geldi
Meliodas nihayet şeytan kral oldu ve sanıyorum babasını da geçti sanırım şu an 600.000+ falan ve ben ne buster olduğunu merak ediyorum
ve Mael'in güç seviyesi nedir? (sayı olarak)

@Nabu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam art arda mesaj atmak istemiyordum ama cevap gelmedi o yüzden yeniden yukarıdaki soruya cevap verebilir misiniz?

@Nabu

@Muhammed NNT takip etmiyorum. Ve mesajın ilk halinde sorudan çok durum bildirmek gibiydi ondan soru gibi algılamadım.

Hocam BnHA'da All Might'ın güncel halinin ve gençliğinin güç seviyesini yazabilir misiniz?

@Nabu