Yhwach'a attığı saldırıyı ölçemiyoruz çünkü Yhwach'ın sınırları ya da defansını bilmiyoruz (klasik bleach sorunu). Mugetsu daha net bir karşılaştırma sunuyor. Ama hangisi daha güçlü sorusu biraz havada kalıyor.İchigonun mugetsu saldırısı mı yoksa Yhwach’e attığı gt ile gran rey cero birleşimi saldırısı mı daha güçlü ?
Hougyokulu Ulqiorra mı ? Yani houghyoku'nun her bünye ve zihin için güç artırıcı olmadığını hatırlıyorum ama hadi diyelim hougyoku'yu kaldırabiliyor bünyesi ve uyumlu diyelim. O zaman elbette epey güçlenecektir. Ancak yine de Gerard, Lille Baro kadar güçlü olacağını sanmıyorum. Fakat bu tam olarak doğru bir şey değil bir varsayım sadece.bu sefer çok net bir cevap olmasa da ne kadar güçlü olduğunu söyler misiniz ve ne buster olduğunu?
Ay-Gezegen arası değişen bir skala diyelim.Hocam Rikudou Naruto en güçlü haliyse tam olarak ne buster oluyor?
RK ? Rikudou mu ? Eğer öyleyse sanmıyorum.
Rikudou'nun ölmeden önce yapıp 100.000 yılın (Yüzbin yılın) ardından Naruto ve Sasuke'ye verdiği çakrası Kaguya savaşından sonra tükendi.Evet hocam öyle sadece daha önce "RK yoktu ama Hamura'nın gücü vardı" demiştiniz![]()
Teşekkürler![]()