Benim anlamadığım veganın bu anlattıklarını devrimciler ilk defa duyuyor gibi tepki veriyorlar.Bu Vega Dragon’un kaç yıllık dostu değil mi.Niye anlatmamış adama bildiklerini.Üstelik hükümeti yıkmak isteyen bir oluşumun lideri olan bi adama ?

okuyucuyla dalga geçiyor açık açık Herifin ne kendisine ne serisine ne de okuyucusuna saygısı kalmamış.2-3 şey karalayım paramı alayım keyfime bakayım diyor alçak oda xdKF'de de dedim adam bildiğin son 10 sayı içinde aynı sayıdan 3-4 tane çizdi![]()
Yavaştan mı ? Abi Wano ile kafa attı ve sonrasında Fairy Tail'in içinden geçti bence egghead ile.Yavaştan Fairy Tail klasmanına girdi diye düşünüyorum.
Egghead'in son birkaç bölümü beğenilmese de arkın geneli gayet iyiydi ve sevildi. Wano'dan nasıl daha kötü bulunuyor anlam veremiyorum. En iyi flashbacklerden birini okuduk, Shanks ve Garp aksiyonu gördük, Gorosei aksiyonu gördük, Kayıp Yüzyıl ile ilgili yeni bilgiler aldık. Geçiş arkı olacak diye düşündüğümüz Egghead dolu doluydu.
Fairy Tail kıyaslaması falan yapılıyor tövbeler olsun.
Çok duygusal olması çok iyi bir hikaye olduğu anlamına gelmiyor, Devrimcilerin çalışma tarzları ve Kuma'nın karakteri adına geçmişe dair tonla sorgulanabilecek done bıraktı ve gene bir flashback ile retcon eşlik etti. Duygusaldı, gönlümüze dokundu ancak kurgu olarak objektif bakınca aslında çok da matah değildi.En iyi flashbacklerden birini okuduk
Shanks aksiyonunu 20 yıl bekledikten sonra gördüğümüz için bu bir övgü değil gerekliliktir zaten ancak One Piece o kadar yokluğa alıştırdı ki bizi olması gereken olunca bile anormal bir şey gibi seviniyoruz maalesef. Garp dövüşü ise berbat işlendi bence.Shanks ve Garp aksiyonu gördük
Evet 20 yıldır bekletilen kadro balon çıktılar, bir de aksiyon görmek her daim iyi bir şey olduğu anlamına gelmiyor ki.Gorosei aksiyonu gördük
Milletin 10-15 yıl önce çözdüğü ve yazdığı şeyleri tekrar dinledik o kadar. Adam 3 bölüm arka arkaya Roger Korsanları her şeyi biliyordu yazdı. Bildiğin aynı bölümden 3 tane çizdi. Vegapunk tüm anime tarihinin en büyük hayal kırıklıklarından biri oldu, aklını bedenlere bölme plotu boş çıktı, Seraphim ve Cp0 hype'ı içi boşaltıldı vs ... Yani tüm tuşlara aynı anda basılan garip bir ortam oldu.Kayıp Yüzyıl ile ilgili yeni bilgiler aldık
Geçiş arkı olmalıydı çünkü tüm kurulumu o şekilde oldu o yüzden uzaması kötü oldu. Kaldı ki kalabalıklık, doluluk değildir.Geçiş arkı olacak diye düşündüğümüz Egghead dolu doluydu.
Fairy Tail'in eleştirilme sebebi ciddiyetsizliği ve çok fazla plot armor olması , çok tekrar düşmesi idi One Piece bu metriklerin hepsinde boy gösterdi zaten. Ki FT'nin fan kitlesi FT'yi o kadar ciddiye de almıyor, OP kitlesinin OP'yi aldığı gibi o yüzden OP'deki bir saçmalık ya da abukluk daha da göze batıyor FT'ye göre.Fairy Tail kıyaslaması falan yapılıyor tövbeler olsun.
Sonrasında 2 hafta ara var işte, en büyük aksiyon o.bize adam akıllı bir aksiyon ver