Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

Ya bu seri var ya, bizi iyice kendinden tiksindirmeden bitmeyecek :D RTE & AKP devri gibi seri yemin ediyorum :D (Gerçi OP'nin peak'i her türlü tokatlar o ayrı) :D

bxK8J.jpg

bxK8P.jpg

Kötü karakter için ‘şeytan’ gibi klişe bir konsept seçmişsin, bari tasarımını özgün yapsaydın Adam resmen hiç uğraşmamış . Klasik şeytan tasvirini alıp olduğu gibi çizmiş. Tembel herif ya

Kötü karakter için ‘şeytan’ gibi klişe bir konsept seçmişsin, bari tasarımını özgün yapsaydın Adam resmen hiç uğraşmamış . Klasik şeytan tasvirini alıp olduğu gibi çizmiş. Tembel herif ya
Evrenin en zeki adamını uzun alınlı Einstein çizerek kurtaran adamdan orijinal şeytan mı bekliyorsun sen :D Mühim karakterlerin %80 i ünlülerden feyz alınarak çizilmiş seri la bu :D iyidir, kötüdür anlamında söylemiyorum bu arada, demek istediğim hep böyle idi yani durum.

Comicsler yapsa ağzının suyu akardı tabi.
Ben Comics'lerden kaçtım bundan bunaldığım için :D

Ama Comics'ler en azından OP'nin milyonlarca katı büyüklükte bir evren, binlerce katı karakter ve hikayeye sahip iken ve de başı, sonu olan bir şey yazmıyorlar iken retcon'a başvuruyorlar :D

OP, Naruto vs gibi uzun soluklu seriler bu halleriyle bile başvuruyor olmaları, comicsleri biraz aklıyor :D :D

Ben Comics'lerden kaçtım bundan bunaldığım için :D

Ama Comics'ler en azından OP'nin milyonlarca katı büyüklükte bir evren, binlerce katı karakter ve hikayeye sahip iken ve de başı, sonu olan bir şey yazmıyorlar iken retcon'a başvuruyorlar :D

OP, Naruto vs gibi uzun soluklu seriler bu halleriyle bile başvuruyor olmaları, comicsleri biraz aklıyor :D :D

JoyBoy diye bir karakter çıktığında zaten bunun artık bir anime/manga değil comics karakteri olduğunu anlamalıydık. İsimden öte lakap oldu. Comicslerin kaderini paylaşacak.

Shanks ile Elbaf bağlantıları güçleniyor. Kral Harald ile tanışıklığı varmış. Kopan koluna anlam katmak için yapılan dövme retconu da hayırlı olsun. Artık kaçıncı retcon sayamadım.

Son düzenleme:
Keşke hiç Luffy'nin hayatını okumasaydık ya, Roger'i okusak yeterdi zaten aşık olan kişilere kadar birbirinin kopyası.