Evrenin en zeki adamını uzun alınlı Einstein çizerek kurtaran adamdan orijinal şeytan mı bekliyorsun senKötü karakter için ‘şeytan’ gibi klişe bir konsept seçmişsin, bari tasarımını özgün yapsaydın Adam resmen hiç uğraşmamış . Klasik şeytan tasvirini alıp olduğu gibi çizmiş. Tembel herif ya
Comicsler yapsa ağzının suyu akardı tabi.Retcon Piece![]()
Ben Comics'lerden kaçtım bundan bunaldığım içinComicsler yapsa ağzının suyu akardı tabi.
Ben Comics'lerden kaçtım bundan bunaldığım için
Ama Comics'ler en azından OP'nin milyonlarca katı büyüklükte bir evren, binlerce katı karakter ve hikayeye sahip iken ve de başı, sonu olan bir şey yazmıyorlar iken retcon'a başvuruyorlar
OP, Naruto vs gibi uzun soluklu seriler bu halleriyle bile başvuruyor olmaları, comicsleri biraz aklıyor![]()
![]()
Abi kimin için "Bu ark bunun arkı" dense o iş patladı.Bu arc Shanks arcı olucak belli.
Oh oh daha tatlı olur daha tatlı olurO yüzden Shanks'a uğursuzluk getirmeyelim![]()
![]()
Luffy ile karşılaşması gerekmedi çünkü hiç. Bak seride hala karizması devam eden karakterlere, Karasakal, Luffy ve Bogard ile yüzleşmemiş olanlar hepma cidden shanks odanın favorisi gibi bir şey ya herif toz kondurmuyor shanksa
Gerçekten ya, olay paralel kaderlere bağlandıKeşke hiç Luffy'nin hayatını okumasaydık ya, Roger'i okusak yeterdi zaten aşık olan kişilere kadar birbirinin kopyası.