Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Jujutsu Kaisen

Bence Gojo ölmeden çok daha önce manganın tadı kaçmıştı. Halbuki çok da güzel gidiyordu Culling Game'e kadar. Benim favori yeni nesil serimdi. Şu an orijinal konseptleri olsa da çok tadı tuzu olmayan bir seri gibi geliyor. Ha yine +'ları var yok değil. Tamamen okunmaz halde de değil. Ama beni açmadı.

Ancak globale vurduğunda seri çok daha popüler Shibuya'nın yayınlandığı döneme göre. İnsanlar bu halini daha çok sevdi serinin. Zaten ben genelde güncel anime manga seyircisi okuyucusuyla uyuşamıyorum pek.

Bu arada Sukuna'nın seriye koyduğu ağırlık bambaşka bir boyutta cidden.

26. cildin kapağı yayınlanmış. Gojo babanın geri dönme ihtimali çık aklımdan.
GIZIHjiWUAI94DM

Bence Gojo ölmeden çok daha önce manganın tadı kaçmıştı. Halbuki çok da güzel gidiyordu Culling Game'e kadar. Benim favori yeni nesil serimdi. Şu an orijinal konseptleri olsa da çok tadı tuzu olmayan bir seri gibi geliyor. Ha yine +'ları var yok değil. Tamamen okunmaz halde de değil. Ama beni açmadı.

Ancak globale vurduğunda seri çok daha popüler Shibuya'nın yayınlandığı döneme göre. İnsanlar bu halini daha çok sevdi serinin. Zaten ben genelde güncel anime manga seyircisi okuyucusuyla uyuşamıyorum pek.

Bu arada Sukuna'nın seriye koyduğu ağırlık bambaşka bir boyutta cidden.
Culling Game Shibuya'nın altındaydı ama kötü demem kesinlikle. Hala en iyi yeni nesil seriydi bence o sıralar. Gojo vs Sukuna'da zirvesini gördü bence sonrası yokuş aşağı. Bir tek Sukuna'nın sonu ne olacak merak ettiğim için okuyorum şuan.

Son sayıyı okudum da ısıtıp ısıtıp geri getirmek hariç bir halt yok. Bir de bu "Gojo'yu bile tehdit eden" , "Gojo kadar özel" tarzı hypelanan karakter sayısı 16 falan olacak galiba :D Yani abartıyorum ama yetti artık ya. Sukuna'nın cleave atağından Gojo bile bu kadar rahat çıkamazken herkes dodge atar oldu amaaaan. Sukuna da önce bir iki darbe yiyor sonra "Lanetlilerin Kralı Ciddileşiyor" geliyor hemen.... Eeeee ???

Yani cidden MHA ve JJK yarışıyorlar hangimiz daha kötü final arc ve final savaş yazarız diye.

Naruto, Magi gibi final arkına saydırdığım serilerden özür diliyorum resmen.

Son sayıyı okudum da ısıtıp ısıtıp geri getirmek hariç bir halt yok. Bir de bu "Gojo'yu bile tehdit eden" , "Gojo kadar özel" tarzı hypelanan karakter sayısı 16 falan olacak galiba :D
Valla Miguel'e öyle bir hype yapması komik. 😄 Gojo Miguel'i öyle bir dövmüştü ki ırkçı damgası yemişti ama editör notu "Gojo'yla başa baş dövüşen adam savaşa girdi?!?!" falan tarzı bir şeydi. 😄
NVTg-2.gif

Aynen, başa baş dövüşen Miguel.

Hakkari’yi sal artık be gege.Bırak da Adam da şovunu yapsın.Şu an Sukuna’yı en fazla oyalayabilecek adamı femboyun tekiyle uğraştırıyorsun.

Sukuna reyizin yüzü suyu hürmetine okuyorum seriyi.Reyiz olmasa Bnha gibi boş beleş serilerin bir tık üstü falan olurdu jjk.

Reyiz olmasa Bnha gibi boş beleş serilerin bir tık üstü falan olurdu jjk.
Lel :D Valla "reyiz" e rağmen zaten o seviye de JJK.

Hatta BnHA'nın peak'İ , JJK peakinden daha iyi bence. Haa ama şu da var şimdilik BnHA'nın dibi de daha dip ... Ama JJK de yardırıyor o dibe doğru :D :D

Hatta BnHA'nın peak'İ , JJK peakinden daha iyi bence. Haa ama şu da var şimdilik BnHA'nın dibi de daha dip ... Ama JJK de yardırıyor o dibe doğru :D :D
Valla çizim kalitesini katmadan sadece hikayeden konuşursak bence şu an MHA başka bir dipte. 😄
______
Sukuna'yı 4 BF'den sonra nasıl durduracaklar diyordum Yuji'nin yumrukları yüzünden momentumu kesildi. Yine de Sukuna'dan bir alan veya kara kutu gelebilir. Ben hala Gojo'nun dönüşüne ihtimal veriyorum bu arada. Özellikle Merger ve Gojo'nun karakter gelişimi için.

bence şu an MHA başka bir dipte
"Şu an" için %100 katılıyorum bu kadar ne yapacağını kestiremeyen sağa sola savrulup duran saçma bir final arkı ben görmedim yani.

Ancak seri geneline bakarsak bence ilk 3/5'lik kısmı falan bayağı sağlam idi Black Clover, JJK, NNT gibi zamanındaki rakiplerine göre... Fakat Son 2/5'lik hele de son 1/5'lik kısmı ... Aman Tanrım yani :D Böyle bir felaket olur mu ? oluyor işte :D

Shibuya arcı’nın yanından geçen tek bi Bnha arcı yok bence.Bnha All Milght varken güzeldi .Sonra iyice düşüşe geçti.JJK hâlâ kendini okutturuyor sadece Sukuna vs Gojo’da yazar batırdı