Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Jujutsu Kaisen

Yani sırf en tahmin edilmeyeni yapayım derken bu denli sıvamak. Popülaritesini hak etmemek konusunda One Piece, Dragon Ball'u dövüp dururdum. Ancak bence şu an popülaritesini en hak etmeyen ve net en overrated eser JJK olabilir.

Ben de boşuna ümitlenmişim. Nedense aklımdan çıktı Gege'nin her halta ekstra bir twist eklemesi gerektiği.
Bu bir nevi Gojo'nun dönmeyeceğini netleştiriyor sanırım. 5 dk bitince bir anda Gojo'nun ruhu falan geri gelmezse ya da bilmem kaç senenin ardından Nobara çıkmazsa (Miguel bile savaşa geldiyse şaşırmam) muhtemelen Megumi de ölecek ve Itadori kalacak bir tek. Gege'nin planı ana dörtlüden biri hariç hepsini öldürmek veya yaşatmak. En azından önceki bir röportajda böyle demişti. Buna da bir twist eklemezse tabii.

20240714_210035.jpg

Takıldığım bir Discord sunucusunda gördüm. Tutarlı gibi. 😄

^^ Güncelleme: Öğretemedi. 😄

Sukuna'nın Yuji'nin anılarına bakmaya teşebbüs etmeyip Megumi'nin anılarından çiçek isimleri bakmaya zahmet etmesi de ilginç. Neyse öyle ya da böyle sanırım artık kurtuluyoruz Sukuna'dan. Gege aynı başlığı yazıp duruyordu şimdi İblis Dolu Shinjuku 356'dan başka bir başlık bulması gerekecek. 😄

Arkadaşlar hayırlı olsun Gege duyurmuş JJK'nin 5 bölüme biteceğini. Bu muhtemelen Merger'ı görmeyeceğimiz anlamına geliyor ve Sukuna dövüşü de nihayet bitiyor.

^^ The GOAT in question:
sU0Md4F.jpeg
________
Şükürler olsun bitti artık. Yuta'ya ne olmuş veya ne olacak göreceğiz.