Genel "X" Karakteri bunu yapabilir mi?

Luffy'ninki de onun 3 katı falan.
Kuş Kafesinin içinde Dressrosa'nın bir bölümünün küçücük bir parçası kaldı. Merkeze çok çok yaklaşmıştı teknik. Ona rağmen o küçük bölge içinde Luffy içindek binaları sayabildiğimiz 2 plakayı havaya kaldırıyor ve hala bu olaydan yüzlerce metre uzakta koşan insanları görüyoruz :D Luffy'nin atağı 250 metrenin 3 katı değil o çok net :D Dressrosa 100 km genişliğinde ise o başka :D

Yani dediğim gibi seriyi okumadım ama herhalde kendisinden kan çeken ve şehri, kendisini döve döve kıran adama karşı o ana kadar kullandığından zayıf bir teknik kullanmaz.
Aynen öyle oldu aslında :D

Hiç bijuu boyunda Juubi minyonu hatırlamıyorum. Atarsanız güzel olur.
[img='https://media.discordapp.net/attachments/691025289438035978/1127631882931163156/2Q.png',none,965][/img]
[img='https://media.discordapp.net/attachments/691025289438035978/1127631967513477160/Z.png',none,775][/img]

Juubi'ye yaklaştıkça boyları Bijuu'yu da geçiyor.

Kaldı ki senin en büyük sandıkların bile neredeyse dikeldiğinde en az 7-8 mere ve Sakura'nın yumruğunda büyükler minik toplar gibi, ufak olanlar da toz tanesi gibi görünüyor. 2 Atak arasındaki kamera açısı çok farklı, birinde panele sığabilmesi için uzaktan ve yukarıdan bakılırken. Diğerinde daha yakından ve aşağıdan bir açı var. Ona rağmen hem Luffy hem Dof çok rahat görünüyorlar. Etrafta yıkılan binaları da tek tek sayabiliyoruz.

Sakura'nın atağı hem daha derine iniyor, çok daha kalın toprak plakalarını kaldırıyor hem de şok dalgaları daha uzağa varıyor.

Kaldı ki içlerinde hiç bijuu boyu olandan olmasa bile sadece ufaklar ve dombililer vardı desek bile

9k.png

Çömelik hali bile boyuna 5 enine 10 Sakura edecek bir canavar ataktan püsküren duman içinde plaj topu gibi duruyorsa. O atak az uz bişi değildir yani.

Kuş Kafesinin içinde Dressrosa'nın bir bölümünün küçücük bir parçası kaldı. Merkeze çok çok yaklaşmıştı teknik. Ona rağmen o küçük bölge içinde Luffy içindek binaları sayabildiğimiz 2 plakayı havaya kaldırıyor ve hala bu olaydan yüzlerce metre uzakta koşan insanları görüyoruz Luffy'nin atağı 250 metrenin 3 katı değil o çok net Dressrosa 100 km genişliğinde ise o başka
Valla ben gördüğümü söyledim. O havaya kalkan iki parçadan birindeki binanın tek katını aldım. Sonra panel genişliği 750 metre civarı geliyor. Dressrosa kaç km ya da ada nasıl bir yer bilmiyorum. Featteki yıkım bu. :D

Aynen öyle oldu aslında
Hangi akla hizmet bu ya? :D Oda ne yazmış öyle. :D

Juubi'ye yaklaştıkça boyları Bijuu'yu da geçiyor.
Haaa burayı animede görmüşümdür de unutmuşum demek ki. Yalnız yine aynı kapıya çıkmıyor mu? Yani o atak Sakura'nın ortama giriş yumruğuydu. Juubi'ye yakınlar Bijuu boyundaysa o zaman maks dombililer vardır diye tahmin ediyorum. :D

Kaldı ki içlerinde hiç bijuu boyu olandan olmasa bile sadece ufaklar ve dombililer vardı desek bile
O zaman iş biraz spekülasyona kalıyor. Benim attıklarım da dombili. :D 6 metre maks benim attığım. Ama biraz daha artırmamız lazım ölçeği evet. O zaman 300 ila 600 metre civarı oluyor. Hacimle de kapatır yıkım farkını.

_______
Valla sizin inisiyatifinize bırakıyorum. Asıl mesele Dof zaten önceden de söyledim. Eğer Sakura, Dof'un savunmasını kırıp Dof'a bir tane koyup şu yıkımı yapardı diyorsanız benim savunacak pek bir şeyim yok. :D

Loki dizisi 2 sezondan çok büyük spoiler içerir.

Loki’nin bu featini dc ve Marvel karakterlerinden kimler yapabilir sizce ?

Geri