Yani Fullbring'in getirdiği x5-10'luk bir boost varsa olabilir bence. Oradaki Aizen'e sadece Bankai'yle hasar verebiliyordu diye hatırlıyorum.Fullbring+Bankai İchigo bunu yapabilir mi?
Yani Fullbring'in getirdiği x5-10'luk bir boost varsa olabilir bence. Oradaki Aizen'e sadece Bankai'yle hasar verebiliyordu diye hatırlıyorum.Fullbring+Bankai İchigo bunu yapabilir mi?
Sanmam. Kaldı ki, Mangada bu kadar bile sürmüyor. Aizen çok rahat hallediyor. Ichigo bu kadar mutlak güçlü değil. Olsa bile Aizen kadar eforsuz yapamazdı.Fullbring+Bankai İchigo bunu yapabilir mi?
O açıdan bakınca evet aptalca duruyorSanmam. Kaldı ki, Mangada bu kadar bile sürmüyor. Aizen çok rahat hallediyor. Ichigo bu kadar mutlak güçlü değil. Olsa bile Aizen kadar eforsuz yapamazdı.Fullbring+Bankai İchigo bunu yapabilir mi?
Bu arada bu dövüşte herkesin teker teker dalması çok çok saçma , koreografisi en gerizekalı dövüşlerden birisi. Başta saldıran Hitsugaya 1 sayıdan uzun süre ortalıktan kayboluyorlarKomedi
Herkes tek tek gelip ayar yiyor falan.
Bu konu oyun konusu muydu ki ? Valla öyleyse bile şu an aklımda bişi yok. Benden sonraki sorusunu sorsun.oyuna devam edelim
Yok yav. Başka konudan falan bahsediyordur ya da belki karıştırmıştır.Bu konu oyun konusu muydu ki ?
Dövüşün 5.saniyesinde KagelerKCM2 Naruto bu Kage ekibini tek başına yenebilir mi?
![]()
Bence bu soru uygun olmamış. Bildiğimiz vs konusu bu. Bunun konusunu açsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.KCM2 Naruto bu Kage ekibini tek başına yenebilir mi?
Kusura bakma o zaman. Soruyu şöyle değiştireyim Naruto Madara'nın yaptığını yapabilir mi?Bence bu soru uygun olmamış. Bildiğimiz vs konusu bu. Bunun konusunu açsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.KCM2 Naruto bu Kage ekibini tek başına yenebilir mi?
Yine de cevap vereyim.Naruto yok eder.
Ha yok ben söyleyiş şekli olarak demedim.Kusura bakma o zaman. Soruyu şöyle değiştireyim Naruto Madara'nın yaptığını yapabilir mi?
OP'yi okumuyorum ama hiç sanmıyorum. Susano'o'suz zaten imkansız da Susano'o'yu da kırıp geçer bence bu.MS Sasuke bu saldırıyı durdurabilir mi?
Tamamdır. İkinci attığım örnek daha uygun olmuştur umarım.Ha yok ben söyleyiş şekli olarak demedim.Kusura bakma o zaman. Soruyu şöyle değiştireyim Naruto Madara'nın yaptığını yapabilir mi?Genel olarak buraya kaya kırma, meteor parçalama, dağ kesme vb. şeyler atılıp onlar sorulması gerek eğer sorulacaksa. Diğer güç tartışma konularında da böyle olduğu için benzeri olur diye düşündüm.
Bence Gai'nin Hirudorası bu saldırıdan daha etkileyici (yarattığı patlama efekti olarak da) ve Madara V2 Susanosu ile kurtulmuştu.MS Sasuke bu saldırıyı durdurabilir mi?
Kaburga susanoo parçalanır büyük ihtimalle. Tam formda ise tanklar.MS Sasuke bu saldırıyı durdurabilir mi?
![]()
![]()
Bu zırhlı Susanoo'su dayanırsa dayanır onun dışında dayanamaz.MS Sasuke bu saldırıyı durdurabilir mi?
![]()
![]()
Yapar ve bence yaptı da zaten.Savaş arc'ı Sakura bunu yapabilir mi?(Görsel Luffy'nin, Doflamingo'ya final saldırısı.)
Ya seriyi okumadım ama bence biraz peşin hükümlü bir yargı verilmiş. Bildiğim kadarıyla o saldırı önce Dof'un en büyük atağından geçip sonra Dof'a vurdu. Yere yumruk atıp fodder sektirmekten farklı bir iştir diye düşünüyorum.Savaş arc'ı Sakura bunu yapabilir mi?(Görsel Luffy'nin, Doflamingo'ya final saldırısı.)
Ekli dosyayı görüntüle 2882
Sakura'nın saldırısının daha büyük olması ve havaya kalkan parçaların daha kalın olması senin bahsettiğin şeyleri kompanse edebilir bence. Kaldı ki ,Dof'un atağından değil savunmasından geçti ancak o savunmanın daha önceden hiç bir feat'i yok.Ya seriyi okumadım ama bence biraz peşin hükümlü bir yargı verilmiş. Bildiğim kadarıyla o saldırı önce Dof'un en büyük atağından geçip sonra Dof'a vurdu. Yere yumruk atıp fodder sektirmekten farklı bir iştir diye düşünüyorum.
Valla bir piksel ölçümüne başvurdum. Havada uçan random minik canavarı 5 metre aldım (gayet adil bence. Zaten en büyükleri o civardı diye hatırlıyorum.) Luffy için de yıkımın oradaki bir binanın piksel ölçüsünü aldım. Sakura'nın panele giren yıkım 250 metremsi, Luffy'ninki de onun 3 katı falan.Sakura'nın saldırısının daha büyük olması ve havaya kalkan parçaların daha kalın olması senin bahsettiğin şeyleri kompanse edebilir bence. Kaldı ki ,Dof'un atağından değil savunmasından geçti ancak o savunmanın daha önceden hiç bir feat'i yok.
Yani kesin %100'ünü kullanmamışsa da küçük bir kısmını kullandığını sanmıyorum. Bağıra çağıra atılan bir yumruk ne kadar zayıf olabilir?Kaldı ki Luffy o saldırıyı yaptığında bu onun en güçlü saldırısı idi. Hatta G5 açmadan önce bile en güçlü meyve atağı hala bu idi. İsimli bir atağı (oldukça da uzun bir isimli). Öbürü ise Sakura'nın "Shannaro" deyip rastgele yere yapıştırdığı bir atak. Sakura'nın %100'ünü koyduğuna ya da bundan iyisini yapamayacağına dair hiç bir işaret yok.
Bijuu boyunda mı?Kaldı ki Sakura'nın feat'inin özelliği "Fodder Sektirmek" değil. Yıkımı açıkça daha büyük ve de derin. Seken Fodderlardan bazıları Bijuu boyunda. Öte yandan Luffy'nin feat'inde tek tek binaları sayabiliyorsun. Çoklu Şehir Bloğu Yıkım olarak AP'si ise ondan biraz daha yüksektir, malum sebeplerden dolayı.