Genel "X" Karakteri bunu yapabilir mi?

Fullbring+Bankai İchigo bunu yapabilir mi?
Sanmam. Kaldı ki, Mangada bu kadar bile sürmüyor. Aizen çok rahat hallediyor. Ichigo bu kadar mutlak güçlü değil. Olsa bile Aizen kadar eforsuz yapamazdı.

Bu arada bu dövüşte herkesin teker teker dalması çok çok saçma , koreografisi en gerizekalı dövüşlerden birisi. Başta saldıran Hitsugaya 1 sayıdan uzun süre ortalıktan kayboluyorlar :D Komedi :D Herkes tek tek gelip ayar yiyor falan.

Fullbring+Bankai İchigo bunu yapabilir mi?
Sanmam. Kaldı ki, Mangada bu kadar bile sürmüyor. Aizen çok rahat hallediyor. Ichigo bu kadar mutlak güçlü değil. Olsa bile Aizen kadar eforsuz yapamazdı.

Bu arada bu dövüşte herkesin teker teker dalması çok çok saçma , koreografisi en gerizekalı dövüşlerden birisi. Başta saldıran Hitsugaya 1 sayıdan uzun süre ortalıktan kayboluyorlar :D Komedi :D Herkes tek tek gelip ayar yiyor falan.
O açıdan bakınca evet aptalca duruyor :D bu arada siz karakter ismi söylemediniz hocam? oyuna devam edelim

KCM2 Naruto bu Kage ekibini tek başına yenebilir mi?
16.png

Kusura bakma o zaman. Soruyu şöyle değiştireyim Naruto Madara'nın yaptığını yapabilir mi?
Ha yok ben söyleyiş şekli olarak demedim. :D Genel olarak buraya kaya kırma, meteor parçalama, dağ kesme vb. şeyler atılıp onlar sorulması gerek eğer sorulacaksa. Diğer güç tartışma konularında da böyle olduğu için benzeri olur diye düşündüm.

Edit: Bak bu daha güzel olmuş. :D

MS Sasuke bu saldırıyı durdurabilir mi?
OP'yi okumuyorum ama hiç sanmıyorum. Susano'o'suz zaten imkansız da Susano'o'yu da kırıp geçer bence bu.

Kusura bakma o zaman. Soruyu şöyle değiştireyim Naruto Madara'nın yaptığını yapabilir mi?
Ha yok ben söyleyiş şekli olarak demedim. :D Genel olarak buraya kaya kırma, meteor parçalama, dağ kesme vb. şeyler atılıp onlar sorulması gerek eğer sorulacaksa. Diğer güç tartışma konularında da böyle olduğu için benzeri olur diye düşündüm.
Tamamdır. İkinci attığım örnek daha uygun olmuştur umarım. :D

MS Sasuke bu saldırıyı durdurabilir mi?
Bence Gai'nin Hirudorası bu saldırıdan daha etkileyici (yarattığı patlama efekti olarak da) ve Madara V2 Susanosu ile kurtulmuştu.

Elbette Madara'nın V2'si ile Sasuke'nin V2'si bir değil ancak Sasuke bir V3 ile durduramasa bile içinden sağ çıkacak kadar kurtulur.

Ayrıca Deidara'nın C0'ı bundan çok çok daha dehşet bir ataktı ve Manda ile kurtuldu bundan da Aoba ile kurtulur.

Yani Aoba ya da V3 Susano opsiyonları ile kurtulur.Ama Zoro gibi fiziksel olarak tanklayamaz.

Savaş arc'ı Sakura bunu yapabilir mi?(Görsel Luffy'nin, Doflamingo'ya final saldırısı.)
images (4).jpeg

Savaş arc'ı Sakura bunu yapabilir mi?(Görsel Luffy'nin, Doflamingo'ya final saldırısı.)
Ekli dosyayı görüntüle 2882
Ya seriyi okumadım ama bence biraz peşin hükümlü bir yargı verilmiş. Bildiğim kadarıyla o saldırı önce Dof'un en büyük atağından geçip sonra Dof'a vurdu. Yere yumruk atıp fodder sektirmekten farklı bir iştir diye düşünüyorum.

Sadece sonuca bakarak yıkım bazında benzerler ama evet.

Ya seriyi okumadım ama bence biraz peşin hükümlü bir yargı verilmiş. Bildiğim kadarıyla o saldırı önce Dof'un en büyük atağından geçip sonra Dof'a vurdu. Yere yumruk atıp fodder sektirmekten farklı bir iştir diye düşünüyorum.
Sakura'nın saldırısının daha büyük olması ve havaya kalkan parçaların daha kalın olması senin bahsettiğin şeyleri kompanse edebilir bence. Kaldı ki ,Dof'un atağından değil savunmasından geçti ancak o savunmanın daha önceden hiç bir feat'i yok.

Kaldı ki Luffy o saldırıyı yaptığında bu onun en güçlü saldırısı idi. Hatta G5 açmadan önce bile en güçlü meyve atağı hala bu idi. İsimli bir atağı (oldukça da uzun bir isimli). Öbürü ise Sakura'nın "Shannaro" deyip rastgele yere yapıştırdığı bir atak. Sakura'nın %100'ünü koyduğuna ya da bundan iyisini yapamayacağına dair hiç bir işaret yok.

O yüzden başka bir tekniği geçip , Dof'un bedeni ile onu yapmayı kompanse edecektir.

Kaldı ki Sakura'nın feat'inin özelliği "Fodder Sektirmek" değil. Yıkımı açıkça daha büyük ve de derin. Seken Fodderlardan bazıları Bijuu boyunda. Öte yandan Luffy'nin feat'inde tek tek binaları sayabiliyorsun. Çoklu Şehir Bloğu Yıkım olarak AP'si ise ondan biraz daha yüksektir, malum sebeplerden dolayı.

Öte tarafta daha başka bir şey oluyor.

Sakura'nın saldırısının daha büyük olması ve havaya kalkan parçaların daha kalın olması senin bahsettiğin şeyleri kompanse edebilir bence. Kaldı ki ,Dof'un atağından değil savunmasından geçti ancak o savunmanın daha önceden hiç bir feat'i yok.
Valla bir piksel ölçümüne başvurdum. Havada uçan random minik canavarı 5 metre aldım (gayet adil bence. Zaten en büyükleri o civardı diye hatırlıyorum.) Luffy için de yıkımın oradaki bir binanın piksel ölçüsünü aldım. Sakura'nın panele giren yıkım 250 metremsi, Luffy'ninki de onun 3 katı falan.

Yani dediğim gibi seriyi okumadım ama herhalde kendisinden kan çeken ve şehri, kendisini döve döve kıran adama karşı o ana kadar kullandığından zayıf bir teknik kullanmaz.

Kaldı ki Luffy o saldırıyı yaptığında bu onun en güçlü saldırısı idi. Hatta G5 açmadan önce bile en güçlü meyve atağı hala bu idi. İsimli bir atağı (oldukça da uzun bir isimli). Öbürü ise Sakura'nın "Shannaro" deyip rastgele yere yapıştırdığı bir atak. Sakura'nın %100'ünü koyduğuna ya da bundan iyisini yapamayacağına dair hiç bir işaret yok.
Yani kesin %100'ünü kullanmamışsa da küçük bir kısmını kullandığını sanmıyorum. Bağıra çağıra atılan bir yumruk ne kadar zayıf olabilir? :D Bir de ikisinin yıkımı da panele tam girmemiş ama Luffy'nınki daha büyük + dediğim gibi sağlam bir karakterin atağı da değil savunmasından geçmiş. Şimdi öğrendim bunu da. :D

Kaldı ki Sakura'nın feat'inin özelliği "Fodder Sektirmek" değil. Yıkımı açıkça daha büyük ve de derin. Seken Fodderlardan bazıları Bijuu boyunda. Öte yandan Luffy'nin feat'inde tek tek binaları sayabiliyorsun. Çoklu Şehir Bloğu Yıkım olarak AP'si ise ondan biraz daha yüksektir, malum sebeplerden dolayı.
Bijuu boyunda mı?
main-qimg-e34582767fb0bd466cae5daebd5ea152-pjlq

Şu tipler hatırladığım kadarıyla en büyükleri aralarındaki. Gürbüz, tankımsı olanlar. Bir de daha küçükleri var daha insansı. Hiç bijuu boyunda Juubi minyonu hatırlamıyorum. Atarsanız güzel olur.

Sakura'nın kayalar daha derin gibi duruyor evet ama dediğim gibi, daha büyük olduğunu sanmıyorum alanın. Zaten mesele alandan çok Dof'la alakalı muhtemelen.
______
İki yıkım arasındaki fark çok aşırı farklı değil o yüzden "Hayır, kesinlikle yapamaz." demiyorum ama Luffy'ninki daha güçlü gibi geldi bana.

Geri