Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Video Oyunları ve Kültürü Adına Genel Sohbet ve Tartışma Başlığı

Epic Games'e başarılar geliyor.

Helal olsun be.

https://tr.ign.com/efootball-pes-20...oblemler-icin-ozur-diledi-duzeltme-sozu-verdi

Adamlar utanmadan mobil oyun çıkarıyor. Sonra da gelen tepkiler üzerine özür diliyorlar. Ne bekliyordunuz. 2 yıl bunun için mi bekledik lan biz.

Spider-Man 2 önceki oyunlara kıyasla daha karanlık bir tonda olacak.

Şu oyunlar bir de PC'ye gelse tadından yenmez. PS cafede 2 saat kadar oynayabilmiştim ve aşık olmuştum.

Harry Osborn Venom olur, bunun üzerine fanlar:

"Ohaa, ne kadar orijinal bir fikir."
"Yuh be."
"Harika bir fikir."

Bunu yaklaşık 7 sene önce yapan Ultimate Spider-Man:

:jordanlook1:

GTA The Trilogy resmen DUYURULDU!
İlk duyduğumda bayağı bir heyecanlanmıştım. Ama sonra oyunun arkasında Rockstar olduğunu ve Switch ve Mobile de çıkaracaklarını hatırlayıp heyecanımı kaybettim :D Her şeyden önce; eğer bu oyunları sadece grafiklerini geliştirip, üzerine 1-2 ufak detay ekleyip çıkartırlarsa Rockstar'a fena söverim. Ki bu çok olası. Rockstardan bahsediyoruz.

Nitekim, bence çok bir şey beklemeyin. Beklentinizi azaltmanızı öneririm.

Rockstar fanbois:
"Lan 2004 yılında çıkmış oyunlar, ne bekliyordunuz ki, bu kadar yenileme yapılabiliyor?"

Mafia (2002) Remaster:

Bu cahil Rockstar fanlarından nefret ediyorum.

Dip not: Arkadaşlar Mafia'nın remaster olmadığını ben de biliyorum. Ben "remaster" derken grafik yenilemesini kastetmiştim sadece. Ve karşılaştırdığım şey de bu idi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
FCuTri4XEAkAFXL

Warner Bros'un smash oyunundan ilk görsel sızdı. Shaggy ile Süpermen'i dövebileceğimiz bir oyun :D

Shaggy ile Süpermen'i dövebileceğimiz bir oyun
Shaggy ile herkesin içinden geçebileceğimiz bir oyun*

Shaggy'nin Full-Boundless Tier 0 bir karakter olduğunu unutuyorsunuz hocam xd.
Şaka bir yana, güzele benzeyecek gibi geldi bana. Smash Bros gibi saran bir oyun olursa çok güzel oynanır. Özellikle Shaggy ile oynamak çok keyifli olur xd.

Şaka bir yana, güzele benzeyecek gibi geldi bana. Smash Bros gibi saran bir oyun olursa çok güzel oynanır. Özellikle Shaggy ile oynamak çok keyifli olur xd.
Bence de keyifli bir oyun olur. Ama işini Smash kadar iyi yapabilir mi emin değilim. Göreceğiz bakalım, heyecanla bekliyorum :D

Sonunda çıktı. Bilgisayarımı satmama gerek kalmadı. Ancak bir sorun var, o da bu. 1

Ancak bu fiyata şikayet etmek Microsoft'a ayıp olur. Adamlar oyunu çıkarabilecekleri en iyi fiyattan çıkardılar. 2

Yine de, bir oyunun 300 TL olmaması lazım (Microsoft'tan bağımsız söylüyorum). Yabancılarda bir oyun 60 birim iken, bizde 300 birim. Şu malum partinin düşmesi lazım. Ancak o zaman oyun fiyatları düzelebilir.

Türkiye için fiyatlar gayet uygun. ABD de iki katı fiyata satılmakta. Türkiye gibi ülkelerde kar payını düşük tutup, sürümden kazanmak istiyorlar. Aynı konu ilaç sektöründe yok mesela. Bir ilaç dünyanın neresinde olursan ol sabit bir fiyatı vardır. Platform Türkiye’de bulunan oyun severlerin oyunu alabileceği makul bir fiyat vermesi bakımından iyi.

Malum parti gitsede Türkiye ekonomisi birden düzelecek hali yok. Türkiye ekonomisi en son cari fazla verdiği dönem 1940 larda. 80 yıldır cari açık veriyor ülke. Bu açık vatandaşın emeği ile karşılanıyor. Yani açığı kapatmak için vatandaş devlete ekstra ödeme yapıyor. Ne zamanki cari fazla veririz, işte o zaman ülke ekonomisi olumlu seyir izler. Cari fazla vermek için üretim ekonomisi olmalı, fabrikalar işletmeler açılmalıdır. Bu da birden olabilecek bir konu değil. 20-30 yıl boyunca istikrarlı bir şekilde üretim teşvik edilmeli. Yani Türkiye ekonomisinin düzeleceğini görmen pek de ömrüne sığdırabileceğin bir şey değil.

Acayip eğlenceli duruyor. Ve böyle bir eğlence bedava olacak. Şaşırdım açıkçası. Çıktığı zaman aramızda oynayabiliriz :D

GTA Trilogy herhalde gördüğüm fiyatını en hak etmeyen oyun falan olabilir. Rockstar Games'te özür açıklamasında bulunmuş. Oyunların eski sürümlerini tekrardan piyasaya süreceklermiş sanırım, zaten en başında kaldırmaları hataydı.

Steam'e Sonbahar indirimi geldi. Söylemem gerekiyor; Böyle bir indirim, bir daha gelmez, kaçırmayın. 1-2-3

Steam'e Sonbahar indirimi geldi. Söylemem gerekiyor; Böyle bir indirim, bir daha gelmez, kaçırmayın. 1-2-3
Her sene 3-4 defa olmuyor mu zaten?Belki daha fazla
Oyunlar o kadar pahalı ki, indirimli hali bile pahalı geliyor, Rdr 2 yi 100 liraya düşseydi alırdım.
DmC 5 indirimlerini ne zaman görsem çok az , şöyle yüzde 75 indirimleri olsa çok güzel olurdu.

Her sene 3-4 defa olmuyor mu zaten?Belki daha fazla
Yok yav, ben o anlamda söylememiştim :D Ben bu sene daha güzel bir indirim geldiğini söylemek istedim. Sonuçta her sene aynı indirim gelmiyor. Mesela geçen sene Titanfall 2 100-110 TL'ye falan düşmüştü diye hatırlıyorum.
Oyunlar o kadar pahalı ki, indirimli hali bile pahalı geliyor, Rdr 2 yi 100 liraya düşseydi alırdım.
Maalesef öyle :( Ama bu senenin indirimleri daha güzel gördüğüm kadarıyla.