Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Tanrılar vs Lifebringer Galactus

Kim alır

• Lb Galactus (R1)

• Zeus (R1)

• Lb Galactus (R2)

• Zeus (R2)

• Lb Galactus (R3)

• The One (R3)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu arada beyler herkes R1'e Galactus demiş neden aynı seviyedeki adamı neden Galactus alır sebebini söyleyin. Adam Evrensel+ bile olabilir diyorum siz hala Galactus diyorsunuz sebebini söyleyin lütfen.
Lb Galactus da çok rahat universal+ biri hocam :D Feat eksiği olsada bir kaç araştırmadan sonra Universal+ featlerini buldum.

@Muhammed
Zeus da herhalde evrensel+ ama featleri Lb Galactus kadar ilgimi çekmedi :)

Feat olayına gelirsekte Lord Chaos ve Master Order'ı yenmiş bu ikilinin her biri universal diye biliyorum :D

Selamlar @Muhammed @bloody sword

Lord Chaos ve Master Order multi galaxy+ level karakterler. Multiversal değiller.

Genel olarak hiyerarşideki yerlerini belirtmek gerekirse, Galactus ve Celestial'lerin üzerinde, Eternity ve Death'in altında yer alırlar.

Living Tribunal'i nasıl öldürdüklerine gelirsek; oradaki düzen, multiverse henüz yeni kuruluyordu. Dolayısıyla kozmik hiyerarşi henüz yerleşmemişti. Bundan faydalandılar.

Hatırladığım kadarıyla anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir.. :thumbsup:

Aleyküm selam.

Lord Chaos ve Master Order multi galaxy+ level karakterler. Multiversal değiller.
Çoklu Evrensel olduklarını ben diyordum zaten @bloody sword değil. Adamlar Evrensel+ diyerek açıklığa kavuşturalım mı?

Genel olarak hiyerarşideki yerlerini belirtmek gerekirse, Galactus ve Celestial'lerin üzerinde, Eternity ve Death'in altında yer alırlar.
Bilgi için teşekkürler ama zaten biliyordum :D .

Living Tribunal'i nasıl öldürdüklerine gelirsek; oradaki düzen, multiverse henüz yeni kuruluyordu. Dolayısıyla kozmik hiyerarşi henüz yerleşmemişti. Bundan faydalandılar.
Bunu da daha önceden biliyordum.

Hatırladığım kadarıyla anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir.. :thumbsup:
Eline sağlık güzel anlattın ama off-topic oldu. Konuya yorumunu bırakırsan sevinirim.

Multiversal olacağını bende düşünmüyorum ama multi galaxy+ da olamazlar. Kendilerinin elçisi Galactus ile aynı seviyede ki Galactus en aç halinde multi galaxy+ :D

Lord Chaos ve Master order'ın her biri universal ile universal+ arası diye düşünüyorum :)

Diğer anlattıklarını da biliyordum ama sağolasın

@Muhammed

Dediğim gibi Eternity ve Death'in altında yer alıyorlar bu yüzden evrensel+ olmalarına imkan yok.. Evrensel+ olduklarını gösteren featleri de yok..

Konu hakkında yorum yapacak olursam sanırım ilk round'a beraberlik veya Zeus derim. Zeus'un featler'i az olsada adamın gösterilişi multiverse ile çok iç içe olduğu ve en azından universal+ level'de olduğu yönünde.

Öte yandan LB Galactus ise evrensel gerçekliği dahi idrak edemeyen bir karakter ve onun da gösterimi çok az. Eternity ile eşit gösterimi olmasına rağmen yine bunu göz önüne seren bir feat'i yok..

İkinci Round'da , Galactus UN sayesinde günü kurtaran taraf olacaktır :)

Üçüncü round'u ise, featsiz fakat tasviri güçlü olan The One alır gibi.

Bu arada LB Galactus'un bulunduğu dönem itibarı ile Zeus'un da PRE52 verisyonunu ele alarak cevap verdim.

Multiversal olacağını bende düşünmüyorum ama multi galaxy+ da olamazlar. Kendilerinin elçisi Galactus ile aynı seviyede ki Galactus en aç halinde multi galaxy+ :D
Lord Chaos ve Master order'ın her biri universal ile universal+ arası diye düşünüyorum :)

Diğer anlattıklarını da biliyordum ama sağolasın
Universal+ olamazlar zira ikisi birlikte, Infinity Gauntlet karşısında hiçbir varlık gösteremedi.. Hem de ikisi de hiyerarşide Eternity'nin altında yer alır..

Galactus galaksi - multi galaksi arası bir karakter bu arada. En aç halinde multi galaksi+ olması imkansız, ki bunu gösteren bir feat'de yok..

Rica ederim.

Konu hakkında yorum yapacak olursam sanırım ilk round'a beraberlik veya Zeus derim. Zeus'un featler'i az olsada adamın gösterilişi multiverse ile çok iç içe olduğu ve en azından universal+ level'de olduğu yönünde.

Öte yandan LB Galactus ise evrensel gerçekliği dahi idrak edemeyen bir karakter ve onun da gösterimi çok az. Eternity ile eşit gösterimi olmasına rağmen yine bunu göz önüne seren bir feat'i yok..

İkinci Round'da , Galactus UN sayesinde günü kurtaran taraf olacaktır

Üçüncü round'u ise, featsiz fakat tasviri güçlü olan The One alır gibi.
Cevap için sağ ol ^^ .

Norrin Radd' Alıntı:
Universal+ olamazlar zira ikisi birlikte, Infinity Gauntlet karşısında hiçbir varlık gösteremedi.. Hem de ikisi de hiyerarşide Eternity'nin altında yer alır..
O hikayede hiç kimse bir şey yapamadı çünkü 616 Evreni'nde Sonsuzluk Eldiveni'nin yapabileceklerinin sınırı yok diye biliyorum.

Norrin Radd' Alıntı:
Galactus galaksi - multi galaksi arası bir karakter bu arada. En aç halinde multi galaksi+ olması imkansız, ki bunu gösteren bir feat'de yok..
Bak buna katılıyorum.

Not: Art arda iki mesaj atmak yasak.

:warning1:

Beyler konu açıldığı amacı aşıp, marvel kozmolojisine döndü. Bunun için ayrı konu açılabilir ya da çizgi roman evrenleri güç tartışması başlığında devam edilebilir.

Daha fazla konu dışına çıkmayalım.

Bunu gosteren featleri var mi bilmiyorum ama okudugum yabanci kaynaklarda LB Galactus High Hyperversal olarak geçiyor. Bu yuzden Galactus 3 karsilasmayi da alır.