Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Tanrılar vs Lifebringer Galactus

Kim alır

• Lb Galactus (R1)

• Zeus (R1)

• Lb Galactus (R2)

• Zeus (R2)

• Lb Galactus (R3)

• The One (R3)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ben üç maçta da Galactus diyorum. İlk iki maç düşük ikinci maç düşük - orta zorluk olur sanırım.

@bloody sword
Üçteki kişi 5 tane tanrının (Zeus, Odin, Ares vs) birleşmesiyle oluşan bir süper güçlü varlık.
Bu arada 1-2 neden Galactus sebebini söyler misin?

@The Last Outlaw
Hocam o zaman bu biraz uzun sürer kısaca Lb Galactus Evrensel, Zeus Evrensel ya da Evrensel+ idi herhalde, The One'ın ise pek net bir güç seviyesi yok ama Çoklu Evrensel falan herhalde.

Beyler daha bir kaç gün önce LB Galactus savaş konusu vardı ve orada karakterin eksi ve artılarını konuşmuştuk :D Bu ne istek ki gene LB Galactus çıkageldi :D

İlk 2 raunt büyük ihtimal Galactus'a gider ancak 3. Raunt da The One ezmesi gerek kağıt üstündeki total gücüne bakınca.

İlk Raund orta zorlukta Galaktus
İkinci Raund hiç zorlanmadan Galaktus
Üçüncü Raund orta-yüksek zorlukta The One kazanır.

@RedSkull @Shrimp @Nabu
Sağ olasınız cevaplar için. Açıkçası şaşırdım DC Zeus Evrensel olmasına rağmen kaybediyor. Bu arada @Shrimp ilk raund nasıl orta zorluk Lb Galactus Evrensel değil mi? Zeus da öyle hatta belki Evrensel+ ikinci raundu anlarım da ilk raund nasıl orta zorluk?

@Nabu
Hocam aklıma hep rakip olarak Galactus geliyor siz de beni aydınlatın o zaman :D

Zeus Evrensel+ galiba. En güçlü 5 tanrıdan biri Zeus ve tanrıların gezdiği aralık Çoklu Galaksi-Evrensel+ diye yazıyor. O zaman

R1- Zeus
R2- Galactus
R3- The One

@Muhammed Etiketlememişsin kardeşim ama olsun. :saint:

• R1:Galactus alır gibi
  • R2:Yine Galactus rahat
  • R3:》The One《 çok güçlü falan diyorlardı tanrısal olduğunu biliyorum.O yüzden orta zorlukta alır.

@Black
Kusura bakma. Artık davetlisin. Bu arada beyler herkes R1'e Galactus demiş neden aynı seviyedeki adamı neden Galactus alır sebebini söyleyin. Adam Evrensel+ bile olabilir diyorum siz hala Galactus diyorsunuz sebebini söyleyin lütfen.