Bir kazanan olsaydı oda Sentry olurdu.
Buna katılıyorum. Yani Sentry ikiliden daha güçlü olanı. Ancak hikayedeki tavır, Hulk sözlere başvurmasa Sentry'nin de toprağın altında olabileceği yönünde o yüzden o yaklaşımı yanlış buldum.
Marvel, önemli karakterlerinden birini, Sentry'e yedirmek istemedi.. Birinin açıkça yenilmesi veya dayak atmasıyla değilde sözlerle sonlandı savaş. Olay bu..
Bu mantıkla Sentry'de yedirmekten kurtarmış olabilirler. Bu mantıkla Sentry'nin tüm büyük başarılarını "Sentry'i pohpohlamak içindi" diyip kaldırıp atabiliriz
Sentry o savaşta daha WBH'yi bile görememişti...
Yüzünün morarması vs zaten dünya saçmalığı. Adam güneşin içinde, iskelet halindeyken, saniyeler içinde tamamen rejenere oluyordu. Hayır bu adamın yüzü morarsa ne olacak zaten.. Adam tamamen yok olduğunda, atomlarından tekrar oluşturuyor kendini İşte hep Hulk'u yedirmeme çabaları..
Savaşın bu karakterlerin gerçek güçlerini yansıtmadığını ben senden önce söyledim zaten.
Ancak senin bu komplo teorist tavrın ile Molecule Man vs Sentry'de de Sentry'i yedirmemeye çalışıyordu Marvel o zaman onu da featten sayma
Quora'da vb. sitelerde bu savaşın çok tartışması var. Herkes Hulk'un sözlere başvurarak Sentry'i durdurduğundan bahsetmiş bakabilirsiniz Böyle düşünen bir tek ben değilim yani..
Burada yorum hatası var.
Savaşın birinin diğerine üstünlüğü ile değil, iletişim ile sonlandığı konusunda zaten herkes hem fikir ancak şu "başvurma" kelimesi saçma. Zaten Hulk dövüşün başından beri, Sentry ile konuşup ikna etme derdinde ve onu incitmek istemiyor.
Hatta bu yüzden Sentry şöyle diyor "Galiba Roller değişti, Bu sefer ben kendimi tutmuyorum ve sen beni durdurmaya çalışıyorsun" diye (cümle tam çevirisi bu değil de demek istenen bu) ..
Ancak sen öyle bir yorumluyorsun ki. Hulk sanki Sentry'i öldürmek isteyerek dalmış da gücü yetmeyip, dayak yiyeceğini anlayınca "Dur lan sözlere başvurayım ben !" demiş gibi anlatman saçma.
Öyle bir şey yok. Bizim itirazımız buna, yoksa Hulk, Sentry'i yendi demiyoruz zaten.
Sanırım siz DH'deki pes2012forever'sınız çünkü konuyu açıklama şekliniz ve kaynak olarak quora göstermeniz birebir aynı

Hoş geldin foruma. (Eğer o değilsen gene hoş geldin.)
Bu konuda ( wwh vs sentry savaşının ilerleyişi hakkında) yanıtımı DH'de de atmıştım zaten.