Superman daha hızlı ve daha güçlü, hızlı ataklar ile WBH'yi yoramaz, bence berabere kalırlarSuperman her şeye rağmen yüksek zorlukla da olsa alır gibi geliyor bana.
New 52 olsunHangi çağ Superman'i ya da hangi aralık ?
Bir de Superman öldürmeden etkisiz hale mi getirmek isteyecek yoksa tamamen yok etme üzerine mi ?
O zaman kısıtlamalar sayesinde normal bir maça nazaran zor da olsa Supe diyorum.New 52 olsun
İkisi de yok etmek isteyecek
Rakibinden daha güçlüyken ve sadece yumruklarından fazlasına sahipken (diğer yetenekleri) neden yoramasın ki ? Flash değil ki hızı alınınca rakibe hasar veremez olsun.hızlı ataklar ile WBH'yi yoramaz
Ben iyileşmesinden dolayı öyle dedimO zaman kısıtlamalar sayesinde normal bir maça nazaran zor da olsa Supe diyorum.New 52 olsun
İkisi de yok etmek isteyecekRakibinden daha güçlüyken ve sadece yumruklarından fazlasına sahipken (diğer yetenekleri) neden yoramasın ki ? Flash değil ki hızı alınınca rakibe hasar veremez olsun.hızlı ataklar ile WBH'yi yoramaz
http://kahramanbaykus.com/er-meydani-hulk-vs-superman/
Çabucak öldüremez ya da çok çabuk yoramaz elbette. Ancak Hulk'u yıpratabilecek pek çok opsiyona sahip hala .. Ama anlıyorum seni elbette WBH formunda Hulk Gama ışıması içindeyken iyileşmesini aşmak çok güç olacaktır. fakat konuştuğumuz kişi rakibini öldürmek isteyen Superman olunca. Çok aşırı da , kırk dereden su getirecek bir zorluk göremiyorum.Ben iyileşmesinden dolayı öyle dedim
52 ise Hulk alabilir sanırım. New 52 halini çok güçlü görmüyorum. En kötü ikisi de birbirini yenemez.Superman daha hızlı ve daha güçlü, hızlı ataklar ile WBH'yi yoramaz, bence berabere kalırlarNew 52 olsunİkisi de yok etmek isteyecekSuperman her şeye rağmen yüksek zorlukla da olsa alır gibi geliyor bana.
Bence berabere biterNew 52 ise Hulk derim. Ancak Superman'in xp
En kötü ikisi de birbirini yenemez.Superman daha hızlı ve daha güçlü, hızlı ataklar ile WBH'yi yoramaz, bence berabere kalırlarNew 52 olsunİkisi de yok etmek isteyecekSuperman her şeye rağmen yüksek zorlukla da olsa alır gibi geliyor bana.
Adam Superman oluşunun 2. yılında (sanırım 2 idi) 5 gün boyunca güneş enerjisi emmeden dünyanın ağırlığını "HİÇ ARA VERMEDEN" bench press yapıyordu.New 52 halini çok güçlü görmüyorum
Güneş yokgüneşin varlığı ile ilgili varsa da sarı veya kızıl mı
Superman alabilir ama rahat alamaz.Süpermen dayanıklılığını uzun süre koruyabildiği için rahat alır