Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Comics Superman vs WBH

RedSkull

Müdavim Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Superman vs WBH
Kurallar:
Speedblitz yok.
Yok edilemez bir gezegende mücadele edecekler.

Ekli dosyalar

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    37.7 KB · Görüntüleme: 278
  • images.jpeg
    images.jpeg
    41.4 KB · Görüntüleme: 273
Bu konunun bir benzeri vardı aslında ama yine de kurallar farklı olduğu için yazayım;

Speedblitz yok dediğine göre hızı eşitlemişsin varsayacağım, statlarda Hulk çok daha hızlı iyileşiyor ancak fiziksel kısım Superman'de. Üstüne uçma gibi bir ekstrası var. Gezegenin yakınlarında güneş varsa Superman orada şarj olup dönebilir bu avantaj ile. Tabii gezegenden çıkabileceklerini varsayıyorum.

Superman her şeye rağmen yüksek zorlukla da olsa alır gibi geliyor bana.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hangi çağ Superman'i ya da hangi aralık ?

Bir de Superman öldürmeden etkisiz hale mi getirmek isteyecek yoksa tamamen yok etme üzerine mi ?

Superman her şeye rağmen yüksek zorlukla da olsa alır gibi geliyor bana.
Superman daha hızlı ve daha güçlü, hızlı ataklar ile WBH'yi yoramaz, bence berabere kalırlar
Hangi çağ Superman'i ya da hangi aralık ?

Bir de Superman öldürmeden etkisiz hale mi getirmek isteyecek yoksa tamamen yok etme üzerine mi ?
New 52 olsun
İkisi de yok etmek isteyecek

New 52 olsun
O zaman kısıtlamalar sayesinde normal bir maça nazaran zor da olsa Supe diyorum.
hızlı ataklar ile WBH'yi yoramaz
Rakibinden daha güçlüyken ve sadece yumruklarından fazlasına sahipken (diğer yetenekleri) neden yoramasın ki ? Flash değil ki hızı alınınca rakibe hasar veremez olsun.

http://kahramanbaykus.com/er-meydani-hulk-vs-superman/

New 52 olsun
O zaman kısıtlamalar sayesinde normal bir maça nazaran zor da olsa Supe diyorum.
hızlı ataklar ile WBH'yi yoramaz
Rakibinden daha güçlüyken ve sadece yumruklarından fazlasına sahipken (diğer yetenekleri) neden yoramasın ki ? Flash değil ki hızı alınınca rakibe hasar veremez olsun.
http://kahramanbaykus.com/er-meydani-hulk-vs-superman/
Ben iyileşmesinden dolayı öyle dedim

Ben iyileşmesinden dolayı öyle dedim
Çabucak öldüremez ya da çok çabuk yoramaz elbette. Ancak Hulk'u yıpratabilecek pek çok opsiyona sahip hala .. Ama anlıyorum seni elbette WBH formunda Hulk Gama ışıması içindeyken iyileşmesini aşmak çok güç olacaktır. fakat konuştuğumuz kişi rakibini öldürmek isteyen Superman olunca. Çok aşırı da , kırk dereden su getirecek bir zorluk göremiyorum.

New 52 halini çok güçlü görmüyorum
Adam Superman oluşunun 2. yılında (sanırım 2 idi) 5 gün boyunca güneş enerjisi emmeden dünyanın ağırlığını "HİÇ ARA VERMEDEN" bench press yapıyordu.

5 Gün sonunda yaptığı işin toplamı 2 jupiter kaldırmak gibi bir şey.

Superman'ın sınırları olsa WBH. Ama yok etmek istediğine göre sınırı yok ve gözü dönmüş bir Supe ile karşı karşıyayız :D

Böyle bir durumda Superman WBH'i alır derim. Tabii kolay olmayacaktır.

Bir de şu Pre 52-New 52 arasında çok büyük fark yok ki beyler. New 52 Supe daha tecrübesiz. O kadar

Süpermen'in içinden geçeceğini düşünüyorum fakat ortamı biraz eksik vermiş gibisin öncelikle güneşin varlığı ile ilgili varsa da sarı veya kızıl mı

Güneşin varlığı ile Süpermen alır
Diğer türlü de Süpermen dayanıklılığını uzun süre koruyabildiği için rahat alır
Zaten pek çok feati var bu konuda (gezegen tankladığı)

Rahat alamaz evet ama gözlemlenebilir evrenden buraya hiç güneş görmeden uçtuğu bir feati var(bu yüzden dayanıklılıktan bahsediyorum)
Hulk'un da oldukça hızlı iyileşebildiğini biliyorum
Ama dediğim gibi Süpermen yine de alır gibime geliyor