Kurallara eklemeyi unutmuşumGüç çekme falan var mı?
Thor üç silahı nasıl aynı anda kullanacak? Çift Mjolnir'in biri Necro oluyor diye biliyorum.Thor’da çift mjolnir ve necrosword vardır
O zaman orta zorluk. Mjolnir'i illa neden fırlatıyor? Yakın dövüşe girsinler. Bu arada ben Süpo yüksek zorluk diyorum. Belki orta-yüksek arası da olabilir.
Ben üç silahı aynı anda nasıl tutuyor onu düşünüyorum.Thor'un 3 silahı ile aynı anda süpoya karşı galibiyet alacağını pek düşünmüyorum ?(
Ben de Süpo'dan yanayım zaten bu Thor formu en fazla Nigh-Universal gibi geldi. RKT bile Evrensel+ değil mi?@Garou Yakın dövüşe girseler bile Superman dayanıklılığıyla alır.
:jordanlaugh1:Ben üç silahı aynı anda nasıl tutuyor onu düşünüyorum.
Necro Sword, Tanrı kasabı gorr'un kılıcı. 1 milyon tanrının gücünü içerdiği söyleniyor bir çizgi roman karesinde. Aşırı güçlü bir item.Benim belirtmek istedim ilk başta dayak yiyen Okt’nin kılıcı alıp Galactusu teklemesi kılıcın gücünü gösterir.Burdan yola çıkarak da necro thorun gücünü az çok tahmin edebiliriz
Sanırım kastettiğin Necro Old King Thor'un, Galactus'u yenmesi.Necro Thor'un en hoşuma giden feati hafif aç (orta tokluk oluyor sanırım.) zorlanmadan yenmesi.