Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Süpermen prime vs Necro thor

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
4A15FB78-4A41-4B1F-B381-F2F84301B343.gif
VS

A92A9833-5FE3-4660-A812-EF8D497228C3.jpeg
Kurallar:
  • Thor’da çift mjolnir ve necrosword vardır
  • Dövüş yeri uzay boşluğunda geçecek
  • Öldüren kazanır
  • Güneşten veya herhangi bir yerden güç çekmek yasak
  • Hızlar eşit

Mekan
F5E8169B-66DC-487C-AFAA-05F0D0662CAE.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Necro Thor'un en hoşuma giden feati hafif aç (orta tokluk oluyor sanırım.) zorlanmadan yenmesi. Bu ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor ancak Thor Mjolnir'i atarken isabetlemesi zor olur :D

Thor’da çift mjolnir ve necrosword vardır
Thor üç silahı nasıl aynı anda kullanacak? Çift Mjolnir'in biri Necro oluyor diye biliyorum.

Hafif aç Galan'ı kolayca yenmesi etkileyici ama Süpo ondan çok daha güçlü. Sanıyorum Galan hafif açken=> Çoklu Galaksi+ en fazla bu kadardır. Süpo Evrensel+. İkisi de kazanabilir ama Galan'ı yenmesinin kolaylığına bağlı biri bana bir aralık verebilir mi? Kolay/Kolay-orta/Orta/Orta-yüksek zaten daha üstü zahmetsiz olmuyor pek.

Thor'un 3 silahı ile aynı anda süpoya karşı galibiyet alacağını pek düşünmüyorum ?(

@Garou Zahmetsizce pek hasar almadan yeniyor.
Thor nasıl isabetleyecek Mjolnir'i :D
O zaman orta zorluk. Mjolnir'i illa neden fırlatıyor? Yakın dövüşe girsinler. Bu arada ben Süpo yüksek zorluk diyorum. Belki orta-yüksek arası da olabilir.

Thor'un 3 silahı ile aynı anda süpoya karşı galibiyet alacağını pek düşünmüyorum ?(
Ben üç silahı aynı anda nasıl tutuyor onu düşünüyorum.

@Garou
Galactus çok açken bile Odin’den üstün ki odin zaten en az multi galaxy level.Hafif aç Galactus ise nigh-universal bile olabilir

Edit:sanırım tekilyordu Galactusu necrosword ile

Ben üç silahı aynı anda nasıl tutuyor onu düşünüyorum.
:jordanlaugh1:

Konu hakkında yorum yapacak olursam, şu aşırı hız farkı gözümü korkutmasa NKT derdim. Bu şekilde Prime'a yakınım gibi.

Çünkü Galactus'a yaptığı gibi gerilip gerilip tüm gücüyle saldıramayacak, hatta normal saldırıp saldıramayacağı bile meçhul :D

Benim belirtmek istedim ilk başta dayak yiyen Okt’nin kılıcı alıp Galactusu teklemesi kılıcın gücünü gösterir.Burdan yola çıkarak da necro thorun gücünü az çok tahmin edebiliriz

Edit: @Norrin Radd
İyiki hatırlattın hızları eşitlemeyi unutmuştum :D

Benim belirtmek istedim ilk başta dayak yiyen Okt’nin kılıcı alıp Galactusu teklemesi kılıcın gücünü gösterir.Burdan yola çıkarak da necro thorun gücünü az çok tahmin edebiliriz
Necro Sword, Tanrı kasabı gorr'un kılıcı. 1 milyon tanrının gücünü içerdiği söyleniyor bir çizgi roman karesinde. Aşırı güçlü bir item.

Dediğim gibi ben hız farkından endişeliyim, yoksa yazar bunu kenara koyup, başa baş savaştırırsa NKT diyorum.

Necro Thor'un en hoşuma giden feati hafif aç (orta tokluk oluyor sanırım.) zorlanmadan yenmesi.
Sanırım kastettiğin Necro Old King Thor'un, Galactus'u yenmesi.

Dediğim gibi o sıradan Thor değil, OKT'nin üstüne üstlük necrosword almış haliydi ve sanırım alternatif evren idi. Çünkü Galactus ölürse normalde o evren çöker. Ama %100 emin değilim ne kadar canon. Canon olsa bile Odin seviyesine gelmiş bir Thor'un üzerine necrosword alarak yaptığı bir şey idi o.

--------

Çok müthiş bir savaş olurdu ama normal thor'un necrosword alması yetmez gibi. Superboy Prime'ı bile alması zor iken Superman Prime'ı alabileceğini sanmıyorum.