Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Solo Leveling

Umarım bu arc'ın noveldeki kısmından çok fazla kesinti yapmaz. Novel'de çok iyi bir arc idi. Konuyu bulandırmadan anlatmıştı.

Geçen sene takip ettiğim ve belli bir bölümden sonra, bölümün de detaylarından dolayı sona erdiğini düşündüğüm seri. Meğer sezon finaliymiş ve ben umarım yeni bölümler çıkar demiştim. 4-5 ay önce de tekrar bir okuyayım iyiydi diye girdim ve baktım ki bayağı bir bölüm gelmiş. Gerçekten çok iyi kurgulanmış ve sürükleyici bir seri.
Ama insan, Sung kralları ve hükümdarları da yenerse ne olacak demeden de edemiyor. Seri nasıl devam edecek diye. Gerçi daha bir çok imparator sahneye çıkmadı, kralları pek bilmiyoruz. 4 insanı bilmiyoruz. Biri Sung, diğer büyük ihtimalle Go-Gun yani başgandı. Üçüncü de Sung'ın babasıdır. Bu arada Sung'ın babası ne ayak çözemedim. Son olarak Thomasa bir p-up verilsin ve üst seviyelerle dövüşsün isterim. Şeytan İmparatorunun kılıcı iyi gider bence Sung versin ona. Final Boss'da kendisi olacak gibi, yani Gölge Kralı olaylar orada patlayacak gibi. 158. Bölüm günceldeyken yazılmıştır. Novele'de girmedim Manhua mıdır nedir, çizimlerle daha iyi oluyor ve heyecanını kaybetmek istemiyorum.

Umarım bu arc'ın noveldeki kısmından çok fazla kesinti yapmaz. Novel'de çok iyi bir arc idi. Konuyu bulandırmadan anlatmıştı.
Maşallah dediğimiz 1 hafta yaşamıyor.

Beru'nun buz içinde iken o gergin anları ve kendi durumu üzerine yaptığı sorgulamalarını çizmeye tenezzül bile etmemiş. Dümdüz çıkartmış. Eee webtoon'u okuyan bir insan demez mi şimdi; Monarchlar, bir gölge kumandanı buzdan çıktı diye neden bu kadar yaygara koparıyorlar?
Ayrıca bu bölümde çizimler çok karmaşık ve takip edilemez olmuş. Novel'deki dövüşte geçen bir çok olayı es geçmiş. Ağzımın tadını kaçıran bir bölüm oldu.

Haydaaa
İlk defa Sung Jin Wo böyle yaralandı. Bakalım bu sefer nasıl dövecek. Bu arada 9 tane monarch vardı. Biri zincirli olandı öldü. Biri böcek hatundu o da öldü. Kaldı 7. Bu 7 kişi mi savaşacak şu beyazlı düşmanlara karşı.

Bi de keskin nişancıya çekil diyen bizim elamanın babası mıydı?

Beru adamdır. Aslanım benim.
Seriyi mangadan okuyacağım. Ama madem bu kadar fark var görmem lazım tam olarak neler olduğunu. Bir webtoon kinki atar mısınız? İngilizce yada Türkçe.

Bir de 160 çıktı mı? O kadının öldüğünü bilmiyordum. Webtoon’dan spoiler verirken spoiler’ın webtoon olduğunu söyleyin.
Not:
Bu arada webtoon’da geçti mi bilmiyorum ama 100lv sonrasının level atlamaları genelde off-panel gölge askerler tam olarak kaç seviye atladı belli değil.

Sonra kaç tane durum iyileşmesi var kaçı birikiyor bilinmiyor. Ayrıca rün taşları falan yeni level kutsamaları belli değil. Sung çok çok daha güçlü o kesin ama bir çok da kapalı kartı var. Bu arada aynı tepkiyi verdim Canavar Kral Sung’a biçağa takınca Sung hiç böyle yaralanmış mıydı dedim kendi kendime. @Rakatas

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkür ederim. Bence de Sung’ın babası o eleman.

E Buzu de öldürür bu. 3v1’de de kazanırsa Hükümdarların arasındaki seviye farkı çok olmadı lazım ki. Diğer dövüşler heyecanlı olsun. Ebru’ya ne oldu ya. Bir şey olmasın aslanıma, güçsüzleşmesin. Seviyordum ben onu.

Ne bileyim OPM gibi sandım ben :D Meğer okuduğum zaten webtoon’muş.

Çok kritik yerde kaldı, gel de novel okuma.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ejderlerin kralı olan Monarc güçlüymüş heralde. Saldırıya gelmeden önce konuşurlarken bekleyek onları diyodular. Ama SunJin Wo yeterken yanına babası da gelirse Monarchlar tokat manyağı olur. Bi de Andre var.

Bu 4 kişiden 3'ü muhtemelen Sung, babası ve başkandı. Başkanın durumu da biraz farklı sanırım. Çünkü Buz Egemeniyle karşılaşınca başta tanımadı, güçlü dedi. Sonraki konuşmalardan da anlaşıldığı üzere biri de o. Ama şöyle bir şey var Kamish bu kişiler hakkında uyardı Sung'ı. Babasını bilmiyoruz ama iyi gibi, başkan zaten adamdır. Ona laf yok. Babasının bu kadar şey bilmesi ve başkanın buz egemeniyle konuşması bu Egemenler ve Krallar hakkında bir şeyler bildiğini gösteriyor. Yani güçleri devralanlardan değilse bile bir şeyler var onlarda da.

Bir de babası taa ne zaman Kore'ye gitme gidersen ölümünden sonra bile huzura kavuşamazsın demişti. Nereden biliyordu? Sung o sıralar o gücünü kendi bile yeni yeni öğrenmişti. Neyse bana göre gördüğüm en iyi webtoon. Hatta manga olarak kategorize edersek ilk 5'i zorlar.

Son bölüm de aksiyonsuz olmasına rağmen baya iyiydi be.
Geçmişteki kişilerle sohbeti iyiydi. Hele şu suçluları öldüren suikastçiye ayar vermesi ayrı hoştu.
Novel'e göz atıcaz artık. Gittikçe ilgi çekici olmaya başlıyor.

Vay be! Beklediğimden daha iyi doldurulmuş bir bölümdü. Ancak Canavarlar Kralı'nın o anki korkusunu novele göre yeterince yansıtamadı. En baştaki ışık parıltısından ibaret bomboş 3 panel yerine Canavarlar Kralı'na daha fazla rol verebilirdi. Yine de güzel bölümdü diyelim.

Katılıyorum ışık hüzmesi olayı çok gereksiz yer kaplamış. Ayrıca novel'deki sahneler gene atlanmış.

Kim iznim olmadan ayrılmaya cüret edebilir?

Adamın paçalarından karizma akıyo.

Bir süredir okumuyordum 8 bölüm birikmiş. :D Bu son bölümden bir önceki bölüm güzeldi epey. Orada kalmamam iyi oldu. :D
Şimdi Jin-Woo'nun tek rakibi Monarch of Destruction anladığım kadarıyla. Beast Monarch'ın tavırlarına bakarsak diğerleri hep birlikte üzerine çullansa da pek bir işe yaramaz. Anca toplu intihar olur gibi. :D

@Garou

Ya zaten, diğerlerini. Hatta birlikte saldırmasalar buz ve canavarı kısıtlı haliyle yenecekti. Düşün daha kabuğunu kırmamış level kısıtlaması var. Buz kralı çıkıp, birlikte saldıralım diyor.

@Flyjin
Ya tabii canım. :D Teke tek olsa standart Monarch'ları alabilirdi. Zaten o yüzden grup halinde daldılar. Bu arada şu Monarch of Destruction'ın seçtiği beden Çinli Avcı gibi. Çünkü: Hikayenin sonuna doğru gidiyoruz ve adam hala gizemini koruyor. Kullanabilecekleri pek bir yer kalmadı ve hala da kötü adam havası var. Bir de karakteristik renklerinin uyumu yüzünden de öyle olduğunu düşünüyorum. Neyse bakalım göreceğiz. :D