Gelmiş geçmiş en çok atan çizgi roman değil mi asya için? Ben okurken felaket zevk aldım ya. Ama tog gibi inanılmaz uzun bir seri ile bir değil tabii ki. Çizim kalitesi vs. Beğendiniz mi?150 küsürlere geldim ben de bu seride. Çerezlik seri, hızlı gidiyor ancak ToG'un tırnağı etmez potansiyel olarak.
Çizim kalitesi hoş ama milletin abarttığı kadar harika bir çizim kalitesi yok aslında. Çünkü çok zor proposyonlar ve kompozisyonlar yok zaten. İlüstrasyon açısından hoş ama FSJ falan gibi şeylere kıyasla meh derim.Çizim kalitesi vs. Beğendiniz mi?
Ya zaten aksiyon içerisindeki en hype anlar hariç geriye kalanlar hep silüetler halinde çiziliyor. Biraz Bleach vari, poz kesmenin, dövüşün ötesine geçtiği bir havası var. Ancak başlarda dövüşler daha detaylı idi yani Igris ile olan dövüşü falan mesela.Kim kime ne yapıyor anlamıyordum bazen.
Ben baştaki dövüşlerden daha çok zevk aldım. Heleki k...Yi tırmanırken yumruk vurup uçurduğu bir dövüş vardı. Hepsinden güzelYa bu o kadar hype yapılan Ejder Kral ile olan dövüş acaip dandikti ya ben bu monarchlar arası dövüşlerin çok daha iyi geçmesini bekliyordum şahsen...