Hocam germeye başladınız beni.Onların hissettiklerini de hissediyor, parçalandıklarında mana’sının indiğini farkediyor. Ama sung jin woo şuan hem ülkenin başka bi tarafında hem de yer değiştirmeyi şimdi kullandı. 3 saat var o tekniğe.

Hocam germeye başladınız beni.Onların hissettiklerini de hissediyor, parçalandıklarında mana’sının indiğini farkediyor. Ama sung jin woo şuan hem ülkenin başka bi tarafında hem de yer değiştirmeyi şimdi kullandı. 3 saat var o tekniğe.
Monarch.momocrom
Bilmiyorum artık ama ben onun niye oraya gittiğini anlamadım. Sorun yoktu.Bu orklarla alakaları vardır belki. Jinwoo'nun peşinde olduğu onlardan biriyse eccük güzel dövüş görürüz.
Hmm... De ben Jin Woo'nun niye oraya gittiğini anlamadım. Ne güzel hizmetkarlar tokatlıyor işte işine devam etseydi.normal kapı bu. Çocukların da dediği gibi uzun zamandır oraya giren olmadığı için fark edilmemiş. Bazen ara sokaklarda falan 1 hafta görülmeyen kapılar açılıyor bu da onlar gibi.
Kız kardeşi orda. Sen olsan 3 orc’a güvenip dungeon’a devam eder misin? Kız kardeşini geçtim tüm okul tehlikede. Orc’lar en fazla kardeşini koruyabilir.Hmm... De ben Jin Woo'nun niye oraya gittiğini anlamadım. Ne güzel hizmetkarlar tokatlıyor işte işine devam etseydi.normal kapı bu. Çocukların da dediği gibi uzun zamandır oraya giren olmadığı için fark edilmemiş. Bazen ara sokaklarda falan 1 hafta görülmeyen kapılar açılıyor bu da onlar gibi.
Bölüm 120'de yargı nedir ve nasıl dağıtılır görcek gibiyiz.
Novel'i iyice merak etmeye başladım. Okuması keyifli mi hocam? Bir de hangi ayrıntılar?Bölüm çok kısaydı sanki bu sefer. Novelde anlatılan pek çok küçük ayrıntıyı da es geçmişler.
Aynen. En sevdiğim gölge askerler zaten bir Beru bir de tabii ki Igris.Beru gelecek bölüm şov yapacak artık.![]()
Evet fakat bu çok sonra olacak. Dövüşürken göreceğiz.@Earendill
Hocam noveli de okudun sanırım. Elemanın babası ilerde tekrar gözükecek mi?
Kendini okutuyordu diyebilirim. Novelde Beru ve karınca askerlerin dövüşü böyle direk sona gelmiyordu öncesinde bir sürü zombiyi öldürüyorlardı. Ayrıca lonca üyelerinin bazı diyalogları vardı pek önemli olmasa da.Novel'i iyice merak etmeye başladım. Okuması keyifli mi hocam? Bir de hangi ayrıntılar?
Benimki Igris direk.Aynen. En sevdiğim gölge askerler zaten bir Beru bir de tabii ki Igris.![]()
Babası da güçlü mü kendi gibi ? Yoksa şu ülke seviye denilenler gibi mi?Evet fakat bu çok sonra olacak. Dövüşürken göreceğiz