Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Solo Leveling

Güzel bölümdü. :D Acaba son dev boyutu hariç bir şey gösterecek mi? Asıl sürpriz kapıdan girince olacak gibi bence.

136. sayıdaki dövüş ne güzeldi la. Şu seriyi 1 seneden fazladır güncel takip ediyorum. İlk kez bir bölümü için yorum yazma gereği duydum.

Yani çok değişik bir şey yoktu. Yalnız
kanlı bir ölümdü. :D
Bakalım sonraki bölümde
portala dalacaklar muhtemelen. Orada Beast Monarch olabilir.

Ooooo.
Süper olacak o ejderhayı alırsa. :D 5 Ülke-Seviye (seri içi terim) Avcı beraber yenmiş o şeyi. :D Yalnız bilemedim sanki fazla kolay oldu gibi. Bir de belki konuşur. :D

Yani bence evet, ama beklediğin şekilde olmayabilir. Konu power up ise değişen bir şey olmayabilir, ama şekli beklemediğin bir şekilde olabilir. Belki de şaşırmazsin, çok ilginç değil. Bekle ve gör işte :D

15 bölüme yakın biriktirmiştim.Hepsini bugün okudum ve aşıri keyif aldım.

Öncelikle seri hiç klasik bir şekilde ilerlemiyor.Ciddi manada şaşırdığım yerler oluyor.Hep "daha ne kadar güçlenecek ki bu adam" dediğimde yine güçlenmenin yolunu buluyor.Sanırım ilerde daha da şaşıracağım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ejderhanın konuşabileceğini doğru tahmin etmişim anlaşılan. :D Demek 8 yıllık farktan dolayı alamıyor. Bu arada şu adını unuttuğum adam nasıl ölecek acaba? :D Bizimki mi öldürür yoksa sarışın olan mı?

Güzel bir dövüş var şu an. Bizimkinin zorlandığını görmek güzel. Gerçi yorumlarda
tek taraflı olduğunu yazmıştı biri.
Bakalım ne olacak. Bir de o parmak sahnesi çok güzeldi. :D

O arkadaş yanlış sayılmaz, bazı şeyler değişebiliyor çizgi romanda. Böylesi daha iyi bence.

Ana karakterin düşmanlarını küçümsemesine bitiyorum ya.

tüm S rank’lere tek atan karıncaya denk gelir: “Anaa konuşuyor bu karınca”

National level’lerin bile bişey yapamadığı buz monarch’ına denk gelir: “Nesin sen buz elfi falan mı?”

Sonraki bölüm efsane olucak 3 monarch da savaşa dahil olursa. Yalnız buz monarch da güçsüzün teki gözüküyordu önceki bölümlerde, şimdi gölgelere shit diff attı.