Harald karaktersizin teki çıktı.

Devlerde kuş kadar bile beyin ve adamlık yok. Harald'da ise direkt olarak beyin ve adamlık yok. Shanks yüzünden bunlar böyle, yoksa Loki bunların içinden geçermiş.Harald karaktersizin teki çıktı.
Benim şu ana kadar op hakkında yaptığım en büyük tespit bir karakter ne kadar çok görünürse manga da o kadar mallaşıyor.(Örneğin Luffy en çok görünen o en malı da o xd veya vegapunk)Devlerde kuş kadar bile beyin ve adamlık yok. Harald'da ise direkt olarak beyin ve adamlık yok. Shanks yüzünden bunlar böyle, yoksa Loki bunların içinden geçermiş.
Yok fazla görünmesine gerek yok, Oda'nın çiziyor olması mal olması için yetiyor.Benim şu ana kadar op hakkında yaptığım en büyük tespit bir karakter ne kadar çok görünürse manga da o kadar mallaşıyor.(Örneğin Luffy en çok görünen o en malı da o xd veya vegapunk)
Ya yine de insanın hoşuna gidiyor, bleach olsun, Naruto olsun One piece olsun insan dasdasli karakterleri bir arada görünce mutlu oluyor istemsizce.Ya yıllardır aura farmı yaptırılan karakterlerin olması gerektiği gibi geçmişini anlatmak gibi basit bir hikaye taktiği bile OP camiasında "Oooooo Shanks ve Shamrock hülooğğğ ,Teach'in geçmişi, hepsi beraber aboooovv" falan çekiyorCİdden çok komik ya.
Bölüm haftaya ara olmadığı için fena değil.
Hoşuna gitmesine bir lafım yok benim de gidiyor ancak bunu bir lütuf gibi abartmak saçma zaten çoktan olması gereken şeyler oluyor diye "Oluyor yaaa peeeeleeeeeeeeğğğhhhh" falan yapmak bir tek bu kitleye has bir saçmalık.Ya yine de insanın hoşuna gidiyor,
Op fanlarında daha fazla gibi, ya da sayıları fazla ondan.Hoşuna gitmesine bir lafım yok benim de gidiyor ancak bunu bir lütuf gibi abartmak saçma zaten çoktan olması gereken şeyler oluyor diye "Oluyor yaaa peeeeleeeeeeeeğğğhhhh" falan yapmak bir tek bu kitleye has bir saçmalık.
Bence direkt oraya has bence.Op fanlarında daha fazla gibi, ya da sayıları fazla ondan.
En büyük sebebi belirli bazı haftalar dışında hep listelerde birinci olması olabilir, nasılsa yiyorlar mantığı işte.Bence direkt oraya has bence.
Misal Bleach'de, Ichigo'nun tüm külliyatı neden 4 tip güç ırkının hepsine mensup olduğu anlatıldı ben böyle bir hype hatırlamıyorum güncel zamanlarda. Ya da Naruto'da Gai 8 Kapı açtı, bahsi taa Chunnin sınavlarında geçen bir güç çok muhteşem bir an olmasına rağmen bu kadar coşulduğunu hatırlamıyorum, ya da Kaguya , Byakugan ile geldi, Kakashi, Sharingan'ın atası demişti gene Chunnin sınavları idi gene bu kadar hype olmadı.
Abi, Seri 26 yılı geride bırakmış. Shanks ve Buggy'nin tanrı vadisi sırasında Roger'lara katıldığını fanlar çözeli 15 yıl olmuş. Şİmdi "Shanks, Shamrock, Teach aynı adada dünyaya geldi, işte Oda peak fiction'ı gene kanıtladı hebeleeeey!" falan yapıyorlar
Yani anlatmayacak mıydı bu adam Shanks'ı ,Teach'i ? Yani senelerce o kadar az şey anlattı ki bir sürü fodder ve filler karakter ile zaman öldürdü şimdi serinin ana karakterlerinin geçmişi anlatılıyor diye millet seviniyorLan kalbur üstü her Shounen'in standart donanımda olan bir şey için niye takla atıyorsunuz ?
Bildiğin Oda bizlere Stockholm sendromu ve yoksunluk bağımlılığı yaşatıyor ya, başka bir şey değil.
Kuşak farkı. Bleach & Nardo bizim kuşağımıza denk geldi altın çağı. Ve günümüzdeki kadar bilgi kirliliği, sosyal medya vb. şeyler yoktu.Bence direkt oraya has bence.
Misal Bleach'de, Ichigo'nun tüm külliyatı neden 4 tip güç ırkının hepsine mensup olduğu anlatıldı ben böyle bir hype hatırlamıyorum güncel zamanlarda. Ya da Naruto'da Gai 8 Kapı açtı, bahsi taa Chunnin sınavlarında geçen bir güç çok muhteşem bir an olmasına rağmen bu kadar coşulduğunu hatırlamıyorum, ya da Kaguya , Byakugan ile geldi, Kakashi, Sharingan'ın atası demişti gene Chunnin sınavları idi gene bu kadar hype olmadı.
Abi, Seri 26 yılı geride bırakmış. Shanks ve Buggy'nin tanrı vadisi sırasında Roger'lara katıldığını fanlar çözeli 15 yıl olmuş. Şİmdi "Shanks, Shamrock, Teach aynı adada dünyaya geldi, işte Oda peak fiction'ı gene kanıtladı hebeleeeey!" falan yapıyorlar
Yani anlatmayacak mıydı bu adam Shanks'ı ,Teach'i ? Yani senelerce o kadar az şey anlattı ki bir sürü fodder ve filler karakter ile zaman öldürdü şimdi serinin ana karakterlerinin geçmişi anlatılıyor diye millet seviniyorLan kalbur üstü her Shounen'in standart donanımda olan bir şey için niye takla atıyorsunuz ?
Bildiğin Oda bizlere Stockholm sendromu ve yoksunluk bağımlılığı yaşatıyor ya, başka bir şey değil.
Shanks'i Roger'in gemiye Dragon koymuş diyolar. Eğer öyleyse adam o zamanlarda bile kendi sorumluluk almamış. Büyük eksi yazdı.Baba salın artık spoilerıya heyecandan elim ayağım titriyor
Abi Şu ana o kadar mutlu ve huzurluyum ki hiç bir şey moralimi bozamaz istediğin kadar sallayabilirsin DragonaShanks'i Roger'in gemiye Dragon koymuş diyolar. Eğer öyleyse adam o zamanlarda bile kendi sorumluluk almamış. Büyük eksi yazdı.
Her türlü pozitif haberi evelallah negatife çevirebiliriz. Yeter ki çevirmek isteyelim.![]()
Et gördüğünde Luffy, para gördüğünde Nami vs Dragon gördüğünde @Monkey D DragonAbi Şu ana o kadar mutlu ve huzurluyum ki hiç bir şey moralimi bozamaz istediğin kadar sallayabilirsin Dragona![]()