Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Renkliden normale geçince ne olduğunu anlamak da biraz zorlaştı. Renklide sanırım çizimler de düzeltiliyor.

Bu arada uzun zamandır gerçekten birinin gücüne şahit olduk şükür:
1115-010.png
Bu adam ya en güçlü ya da ikinci en güçlü bilge gibi duruyor ama göreceğiz bakalım.
Diğer Goroseilere göre biraz daha aktif olması güçlü olduğu düşüncesine sebep oluyor, halbuki asıl güçlü karakteri bundan sonraki arcda göreceksin. :D

Kuma'nın geçmişini okudum, hüzünlendim biraz ama bir şey kafama yatmadı: Kuma Bonney'nin kesin konumunu biliyor, ne zaman iyileşeceğini de biliyor. İradesi alınana kadar 6 ay var, adam niye patiyi basıp uçmadı Bonney'nin yanına? Yani ondan hızlı gidecek biri yok zaten ortalıkta. 😄 CP8 ajanının teki de yenmeyecek kendisini. Kaçınca da yakalanması mümkün değil. Aralıklı olarak pati basıp dünyayı gezebilirdi Bonney'le. On milyonlarca ada var, varsın Dünya Hükümeti olsun, kimse yakalayamazdı.
OP ve mantık , ah canım kardeşim benim, OP bir plot hole ve deus ex cennetidir.

1122-010.png
Diğerleri yerdeyken Marcus niye aura farming yapıyor? 😄 Adamı ilk kez hikayede otururken gördüm bu arada. 😄

Egghead bitti, resmi olarak Elbaph arkına girdim. 😄

Vegapunk'ı yazmanın daha iyi bir yolu yok muydu ya? Bir de Kizaru'yla Akainu arasındaki küçük tartışma güzeldi, nihayet şu adamlardan trollük ve öfke harici bir şey gördük.