Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Bu tür saçmalıklar olduğu zaman ben genelde yazarın mallığına bağlıyorum xd
Yani normalde de pek bir olayı yok. 😄 Sabo, odasından canlı çıktı, Joy Boy'un hakisini bir an hissetti PTSD'si falan depreşti, küçük bir adayı yok etmek için antik silah çalıştırabilecek bir enerji kaynağıyla (ve muhtemelen antik bir silahla) saldırması gerekiyor. 😄 Yani zaten çok az ekran süresi var, onlarda da böyle ayar yeme, test yapma, travma yaşama falan olunca karakter gözden düşüyor. 😄

Bu Imu ve Yonko'ların "siz bu dünya kaç bucak bilmiyorsunuz, biz inanılmazız" falan diye girip sonra her fırsatta ayar yememeleri lazım ama oluyor ne yazık ki. 😄 Doffy'nin arkına "Kaido beni öldürmesin"le girdik adam ark boyunca karizmaydı. 😄 Yenilince bile gözümden düşmedi. 😄

Yani normalde de pek bir olayı yok. 😄 Sabo, odasından canlı çıktı, Joy Boy'un hakisini bir an hissetti PTSD'si falan depreşti, küçük bir adayı yok etmek için antik silah çalıştırabilecek bir enerji kaynağıyla (ve muhtemelen antik bir silahla) saldırması gerekiyor. 😄 Yani zaten çok az ekran süresi var, onlarda da böyle ayar yeme, test yapma, travma yaşama falan olunca karakter gözden düşüyor. 😄

Bu Imu ve Yonko'ların "siz bu dünya kaç bucak bilmiyorsunuz, biz inanılmazız" falan diye girip sonra her fırsatta ayar yememeleri lazım ama oluyor ne yazık ki. 😄 Doffy'nin arkına "Kaido beni öldürmesin"le girdik adam ark boyunca karizmaydı. 😄 Yenilince bile gözümden düşmedi. 😄
Sadece adayı yok ettiği kısımda korkutucu gözüküyordu bende

One Piece animesi 2026'dan itibaren yılda sadece 26 bölüm yayınlayacağı bir düzene geçiyormuş.
Eskiden de aşağı yukarı bu kadardı ancak dur durak olmadan ard arda idi, şimdi sezonluk sisteme geçip, animeyi yavaşlatacaklarmış. Yani manga bitecek, animeyi sağacaklar, Demon Slayer formülünü aynen yapacaklar.

zn2M56h.png

@Uchiha Madara

@Uchiha Madara Joyboy'u bilmem de (muhtemelen aşağıdaki bilgilerden sonra kanıtlayabilirsin :D), Loki'nin babası Harald, Monkey çıkabilir. Aynı mallığa sahip. Aynı yüz şekillerine sahip. Çok uzak atadan bizimkilerle bir bağı var gibi çıkabilir.

Bir teori vardı, İmparator Neron'un gerçek adı "Lucius Domitius Ahenobarbus" imiş. (Domi Reversi) Normalde tahta hak sahibi olan biri değilmiş, amcası evlatlık aldıktan sonra bunu tahtın varisi mi seçmiş, anası kralla mı evlenmiş neyse işte bir şekilde kral olmuş. Önceki kralın adı Claudius imiş. Buradan yola çıkarak Clover'in atasının ve antik krallığın kralının Clau D. Ius (ClauDius) olduğunu söylüyorlardı. Bana mantıklı gibi geldi.

Elimizde şimdi bu bilgilerle
JoyBoy (Luffy gibi özgür kral olmak isteyen)
Clau D. ailesi (antik krallığın kralı, Clover vs.)
Davy D. ailesi (krallığı ele geçirmeye çalışan, Blackbeard'in atası)
Nerona Imu (krallıkla bağlantısı yok, gerçek varis değil)

Geriye Monkey D., Trafalgar D, Nefertari D. Gol D., Portgas D, aileleri kalıyor.
Lily, Nefertari ailesinden olduğu için onu da eleyelim.

Eğer yeni birini üretmezse Oda, Joyboy bunlardan biri çıkacaktır.

Tabi bu Neron'dan 2 kuşak önce tarihin en kötü karakteri denen Caligula çıkıyor ortaya. Caligula belki Nika'nın baş düşmanıdır, Nika'yı yendikten sonra imparator olmak için Lucius Domitius adını alarak, Nerona ailesinden biri gibi gözükerek, JoyBoy'un rakibi "Nerona Imu" olmuştur. Nika zaten ilk düşmanıydı (İlk dünya), Joyboy ikinci düşmanıydı, Luffy üçüncü düşmanı.