Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Bu Tanrı meyvesi işi pek hoşuma gitmese de eğer Luffy'de varsa Dragon'da hak ediyor özel bir meyveyi. Şu an Nika hükümet için en büyük tehdit gibi dursa da Dragon'da önemli bir tehdit. 20 küsür senedir direkt hükümeti hedef alıyor Luffy'nin aksine.

Dragon manga da tekrar gözükene kadar seriyi bırakma kararı aldım.Kalan yarışmacılara başarılar dilerim.

Son düzenleme:
bHa9J.jpg

Son düzenleme:
God valleyde çizmese kesin unuttu derdim a karakteri de ama hala bi umut var abi bogard için
Abi God Valley de direkt ön saf olarak çizdi Garp yanında, Roger'ı yakalamaya giderken de Bogard vardı yani Garp'ın kariyerinin en önemli anlarında adam yanındaki tek değişmez faktör, bu adamı neden işlemiyor anlamış değilim.

gerçi arıkovanı baskınında olmaması biraz hayalkırıklığı oldu xd
Ya o çok tuhaf bir şey çünkü Garp'ın gemisidne Tashigi vardı Smoker yoktu. Yani aklımdan Smoker ile Bogard'ı başka bir iş için atamış olabilir mi Garp-san diye geçmedi değil. Normal şartlarda Smoker iel Bogard o gemi de olmalıydı çünkü. Zaten Bogard reis olsa Garp düşmezdi (umutlarımı elleme xD ) . . .

Ya o çok tuhaf bir şey çünkü Garp'ın gemisidne Tashigi vardı Smoker yoktu. Yani aklımdan Smoker ile Bogard'ı başka bir iş için atamış olabilir mi Garp-san diye geçmedi değil. Normal şartlarda Smoker iel Bogard o gemi de olmalıydı çünkü. Zaten Bogard reis olsa Garp düşmezdi (umutlarımı elleme xD ) . . .
En sevdiğim şey;
Manga bölüm 1087, en sağ panel:

VQacuYr.png

Bu neden bilmiyorum manga çıktıktan sonra kırpılmıştı, halbuki ilk çıktığında Bogard kapı gibi orada duruyordu.

28DVr6A.png
Çok pis ellerim :D

@8Bit Auhaufaufhaha çok güldüm ya :D Ama sevindim iyi bir ses.
Stüdyo: Sizi işe alıyoruz bundan sonra Dragon'u seslendireceksiniz kendisi seride çok önemli konumda.
Sanatçı: Süper, elimden gelenin en iyisini yapacağım.
Stüdyo: Aslında yapmanıza gerek yok, sadece bir kere konuşacaksınız. :D

Jinbei serideki en güzel 3-4 karakterden biridir ancak onun da içi biraz boşaltılıyor :(
Şimdi biraz açmanızı istesem muhtemelen spoiler olacak. 😄 Neyse ya daha Punk Hazard'dayım. WCI'da falan BM'yle yüzleşiyordu sanırsam, bozarsa da görürüz artık. En azından rastgele retcon yiyip bozulacak gizemli bir kökeni yok, ona da şükretmek lazım. 😄

Sanji mesela şu an simpliği bırakıp biraz Nami'yle mantıklı falan konuşuyor mest oldum yani. 😄 Sonralarda Oda bunun dozunu iyice kaçıracak sizlerden anladığım kadarıyla. Saçmalamadığı zaman güzel karakter halbuki Sanji.

Şu an favorilerim Fukaboshi (çok gözükmedi ama hoş karakter), Garp, Jinbei, Aokiji bir de düzgün takıldığında Sanji. İlginçtir çoğunun tematik rengi mavi. 😄