kimin oğlu be xd
350'deyim adamı ortaya çıkışından beri görmedik.Dragon reis böyle devam ederse seri bittiğinde ki CV’si Xd
![]()
Şaka bir yana Yakın zamanda elbafa geleceğini düşünüyorum.
Öyle bir şey ki, doğru değil de desek net bir cevap olmayacak , yanlış desek de.sizce bu doğru mu?
Hayırlı olsun yeni telefon.Yeni telefon aldım, artık manga plus programını kullanabiliyorum ve ilk iş olarak One Piece'e başladım. 28 bölüm okudum ve beğendim. Çok absürt bir manga, kimi yerlerde sesli olarak güldüm. Daha çok başlardayım, bakalım ne zamana güncele yetişebileceğim.
Manga okurken pekte hızlı ilerlediğim söylenemez. MAL listemden manga okuma istatistiklerime şöyle bir göz attım da, 11 günde 160 bölüm falan okuyorum aşağı yukarı, yani istikrarlı bir şekilde okursam aşağı yukarı 100 günde güncele gelirim sanırım.![]()
Teşekkürler.Hayırlı olsun yeni telefon.Ve kolay gelsin One Piece için.
Ben de zaman atlamasını geçtim biraz ara veriyorum.
Şahsen beni çok sarmayan bir absürtlük ama okudum bir şekilde. Sen daha çok beğenirsin inşallah.Açıkçası One Piece'i daha öncede denemiştim, ama o zaman sarmamıştı, gerçi o zaman hemen hemen hiçbir şey sarmıyordu, sorun bendeydi...İçimden bir ses okudukça One Piece'i de Dragon Ball kadar seveceğimi söylüyor çünkü o Dragon Ball'daki aynı absürt hava One Piece'de de var. Tabi Dragon Ball'ın yeri çok ayrıdır bir yandan, çocukluk animelerimden olduğu için.