kimin oğlu be xd

350'deyim adamı ortaya çıkışından beri görmedik.Dragon reis böyle devam ederse seri bittiğinde ki CV’si Xd
![]()
Şaka bir yana Yakın zamanda elbafa geleceğini düşünüyorum.
Öyle bir şey ki, doğru değil de desek net bir cevap olmayacak , yanlış desek de.sizce bu doğru mu?
Hayırlı olsun yeni telefon.Yeni telefon aldım, artık manga plus programını kullanabiliyorum ve ilk iş olarak One Piece'e başladım. 28 bölüm okudum ve beğendim. Çok absürt bir manga, kimi yerlerde sesli olarak güldüm. Daha çok başlardayım, bakalım ne zamana güncele yetişebileceğim.
Manga okurken pekte hızlı ilerlediğim söylenemez. MAL listemden manga okuma istatistiklerime şöyle bir göz attım da, 11 günde 160 bölüm falan okuyorum aşağı yukarı, yani istikrarlı bir şekilde okursam aşağı yukarı 100 günde güncele gelirim sanırım.![]()
Teşekkürler.Hayırlı olsun yeni telefon.Ve kolay gelsin One Piece için.
Ben de zaman atlamasını geçtim biraz ara veriyorum.
Şahsen beni çok sarmayan bir absürtlük ama okudum bir şekilde. Sen daha çok beğenirsin inşallah.Açıkçası One Piece'i daha öncede denemiştim, ama o zaman sarmamıştı, gerçi o zaman hemen hemen hiçbir şey sarmıyordu, sorun bendeydi...İçimden bir ses okudukça One Piece'i de Dragon Ball kadar seveceğimi söylüyor çünkü o Dragon Ball'daki aynı absürt hava One Piece'de de var. Tabi Dragon Ball'ın yeri çok ayrıdır bir yandan, çocukluk animelerimden olduğu için.
" One Pace" projesi fanlar arasında çok tutunca, bunlar dedi ki, "ya bunu biz yapalım da ekmeğini yiyelim"The One Piece diye bir anime çıkıyormuş. Wit Studio (Shingeki no Kyojin, Vinland Saga) baştan sona anime edecekmiş One Piece'i. Çok uzun ve temposu kötü diye modern animasyonla tekrar yapıyorlarmış.![]()
Flashback bölümleri güzel gidiyor şu an. Toei duygusal sahnelerde başarılı iş çıkarıyor zaten genelde. Şu abartılı efektleri hâlâ sevmesem de Egghead'in anime bölümleri Wano'ya kıyasla daha iyi.Animede Kuma flashbacklerinin ilk bölümü (1129) epey güzel olmuş. Mangadaki vurucu repliği bilerek koymamışlar ya da Crunchyrol çevirmemiş onu anlamadım. İva-chan işin içine girince renklendi yine ortalık. Seviyoruz seni ablam. Devrimcilerin gerçek lideri olur kendisi.
Oda da hâlâ iyi acıklı arka plan hikâyesi yazıyor bence. Ben Egghead'den bu yana mangayı okumuyorum (En son Bonney Satürn'e yumruk atmıştı) yalnızca animeyi takip ediyorum. Pek çok açıdan memnun olmasam da One Pace'den takip edince akıp gidiyor. Çerezlik, fazla düşünmeden, kafa yormadan, One Piece communitysinin toksikliğine bulaşmadan izleyince gayet keyifli valla. Keşke hiç mangaya ve anime forumlarına vesaire girmeden fresh kafayla takip etseymişim çok daha keyifli edermişim bu seriyi diyorum içimden. Mangaya dönmeyi düşünmüyorum.Flashback bölümleri güzel gidiyor şu an. Toei duygusal sahnelerde başarılı iş çıkarıyor zaten genelde. Şu abartılı efektleri hâlâ sevmesem de Egghead'in anime bölümleri Wano'ya kıyasla daha iyi.
Kuma fbsi genel olarak iyiydi bence Oda hâlâ iyi dram hikayesi yazabildiğini göstermişti. Çizimler çok kötüye gitti ama. Sırf o yüzden sadece animeden mi takip etsem diyorum bazen. Pacing sorunu olmasa daha çok keyif verir. Onun içinde One Pace var dediğin gibi. Egghead'i bir de oradan izlemeyi düşünüyorum. Ben merağıma yenik düştüğüm için mangayı takip ediyorum hâlâ yapacak bir şey yok. Bazen 4-5 bölüm ara verip topluca okuyorum öyle daha iyi oluyor. Community ile içli dışlı olmadan takip etmek iyiymiş ama. Fazla kafa yormaz keyfine bakarsın.Oda da hâlâ iyi acıklı arka plan hikâyesi yazıyor bence. Ben Egghead'den bu yana mangayı okumuyorum (En son Bonney Satürn'e yumruk atmıştı) yalnızca animeyi takip ediyorum. Pek çok açıdan memnun olmasam da One Pace'den takip edince akıp gidiyor. Çerezlik, fazla düşünmeden, kafa yormadan, One Piece communitysinin toksikliğine bulaşmadan izleyince gayet keyifli valla. Keşke hiç mangaya ve anime forumlarına vesaire girmeden fresh kafayla takip etseymişim çok daha keyifli edermişim bu seriyi diyorum içimden. Mangaya dönmeyi düşünmüyorum.
Ben One Piece ile ilgili hiçbir şeyi merak etmiyorum ve merak etmeme fırsat kalmadan spoiler yiyorum. Elbet biri gelip söylüyor ya da sağdan soldan görüyorum. Çok umursamıyorum spoiler'ı, bu kadar popüler bir seriyi spoilersız takip etmek imkânsız artık onu kabullendim.Kuma fbsi genel olarak iyiydi bence Oda hâlâ iyi dram hikayesi yazabildiğini göstermişti. Çizimler çok kötüye gitti ama. Sırf o yüzden sadece animeden mi takip etsem diyorum bazen. Pacing sorunu olmasa daha çok keyif verir. Onun içinde One Pace var dediğin gibi. Egghead'i bir de oradan izlemeyi düşünüyorum. Ben merağıma yenik düştüğüm için mangayı takip ediyorum hâlâ yapacak bir şey yok. Community ile içli dışlı olmadan takip etmek iyiymiş ama. Fazla kafa yormaz keyfine bakarsın.
Spoiler olayını kabullendim ben de ya. Bakıyorum spoilerlara pek etkilemiyor beni. Zaten seriden fazla beklentim de kalmadı üç beş karakteri görmek için okuyorum daha çok. Çerezlik düşününce yine akıyor bir şekilde.Ben One Piece ile ilgili hiçbir şeyi merak etmiyorum ve merak etmeme fırsat kalmadan spoiler yiyorum. Elbet biri gelip söylüyor ya da sağdan soldan görüyorum. Çok umursamıyorum spoiler'ı, bu kadar popüler bir seriyi spoilersız takip etmek imkânsız artık onu kabullendim.
Çizimler baş sebeplerden biriydi mangayı bırakmamdaki. Çizimlerini çok beğendiğim seriler var onları mesela hâlâ açıp açıp okuyorum arada. Ama One Piece'in çizimlerine hiç katlanamıyorum artık, okuduğumu anlayamıyorum çünkü. Bende mi sorun bilmiyorum ama gerçekten okuduğum şeyi anlamakta zorlanıyorum. Sayfanın tamamını doldurayım derken kargacık burgacık birşeyler çıkıyor ortaya ve olan olayı anlasam da keyif alamıyorum gördüğüm şeyden.
Ben genel olarak animede eğleniyorum çok merak ettiğim bir şey olmasa da. Atıyorum Dragon'un ya da Mihowk-sama'nın gelip estirmesi okey ama harcansa ve işlenmeseler de çok yadırgamam artık. Ki bence Dragon şu saatten sonra çıkıp etkileyici şeyler de gösterse serinin %95'ini inaktif geçirdiği gerçeğini değiştirmeyecek. Crocodile falan bile daha etkileyici bence. Powerscaling ile falan da artık ilgilenmediğimden dümdüz izleyip geçiyorum herhangi bir yan unsura bulaşmadan.Spoiler olayını kabullendim ben de ya. Bakıyorum spoilerlara pek etkilemiyor beni. Zaten seriden fazla beklentim de kalmadı üç beş karakteri görmek için okuyorum daha çok. Çerezlik düşününce yine akıyor bir şekilde.
Çizimlerde gözle görülür düşüş var bu arada bence seninle alakalı değil sadece. Çok eskiye gitmeye gerek yok Wano başlarında falan bile daha iyiydi. Artık fazla özensiz ve karışık geliyor. Eskiden çok daha temizmiş çizimler. Tam randıman almak için animeye de bakıyorum artık. Manganın en büyük sorunlarından biri bu bence. Çizimi fazla umursamayanlar hâlâ keyif alıyordur belki ama roman okumuyoruz sonuçta. Çizimlerde önemli bir konu.