God valleyde çizmese kesin unuttu derdim a karakteri de ama hala bi umut var abi bogard için@Monkey D Dragon Seni çok iyi anlıyorum, OP bize de ne hayaller kurdurdu hala yıkılmamış bazı hayallerimiz var ,bekliyoruz...
![]()
Abi God Valley de direkt ön saf olarak çizdi Garp yanında, Roger'ı yakalamaya giderken de Bogard vardı yani Garp'ın kariyerinin en önemli anlarında adam yanındaki tek değişmez faktör, bu adamı neden işlemiyor anlamış değilim.God valleyde çizmese kesin unuttu derdim a karakteri de ama hala bi umut var abi bogard için
Ya o çok tuhaf bir şey çünkü Garp'ın gemisidne Tashigi vardı Smoker yoktu. Yani aklımdan Smoker ile Bogard'ı başka bir iş için atamış olabilir mi Garp-san diye geçmedi değil. Normal şartlarda Smoker iel Bogard o gemi de olmalıydı çünkü. Zaten Bogard reis olsa Garp düşmezdi (umutlarımı elleme xD ) . . .gerçi arıkovanı baskınında olmaması biraz hayalkırıklığı oldu xd
En sevdiğim şey;Ya o çok tuhaf bir şey çünkü Garp'ın gemisidne Tashigi vardı Smoker yoktu. Yani aklımdan Smoker ile Bogard'ı başka bir iş için atamış olabilir mi Garp-san diye geçmedi değil. Normal şartlarda Smoker iel Bogard o gemi de olmalıydı çünkü. Zaten Bogard reis olsa Garp düşmezdi (umutlarımı elleme xD ) . . .
Çok pis ellerim![]()
Roger'ın tayfa kurtlar konseyi bildiğin istihbaratçı, işkenceci, skolar, strateji memuru, muhbir vs her şey varRoger tayfası ve görevleri:
OP evreninde Roger'dan nefret edenleri daha iyi anlıyorum.Roger'ın tayfa kurtlar konseyi bildiğin istihbaratçı, işkenceci, skolar, strateji memuru, muhbir vs her şey var![]()
Korsan Tayfası değil eski Jitem yapılanması bildiğin![]()
![]()
Stüdyo: Sizi işe alıyoruz bundan sonra Dragon'u seslendireceksiniz kendisi seride çok önemli konumda.@8Bit Auhaufaufhaha çok güldüm yaAma sevindim iyi bir ses.
Şimdi biraz açmanızı istesem muhtemelen spoiler olacak.Jinbei serideki en güzel 3-4 karakterden biridir ancak onun da içi biraz boşaltılıyor![]()