Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Bekleyip göreceğiz Shanks'ın olayı nedir ama Kaido ve Bigmom harcayan adam niye Shanks'ı çok düzgün işlesin onu da anlamış değilim.

Ayrıca benim en büyük beklentim olduğu karakter Dragon.Ama biliyorum ki Oda reis sağolsun karakter her türlü bok yoluna gidecek , belki dragonu unutmuştur,o sebep ile karakteri işlemez Dragon harcanmaz diye kendi kendimi teselli ediyorum :D Şu seride bundan sonra harcanmayacağı az çok belli olan karakterlerde; İM teach ve luffy ve tayfası diye düşünüyorum

Shanks'ı çok düzgün işlesin onu da anlamış değilim.
Kimse çok düzgün işler demiyor ki :D Aksine korkumuz aksi yönde..

Bir de Kaido ile Big Mom, Shanks'a kıyasla gerçekten önemsiz figüranlar, yıkılması gereken duvarlar sadece dostum.

Ayrıca benim en büyük beklentim olduğu karakter Dragon.
Benim de (öyleydi en azından artık beklemiyorum çünkü biliyorum ki bu seride Luffy'den başka bir şeye yer yok, sorsan ama geniş evren).

Başka bi forumda denk geldiğim amiralcilerin hoşuna gidecek bi gifi bırakıyorum buraya
3tUzn.gif

1053.bölümden spoiler içerir..

@Earendill gözün aydın reis buggy başkan kk olmaya bir adım daha yaklaştı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Koskoca 150 bölümlük arkta ilgimi çeken tek şey Buggy'nin yonko olması oldu, bu pluton arabastada değil miydi, hem de uzun zamadır plutona dair gösterilen hiç bir halt hatırlamıyorum şimdi birden yumurtladı, hitetsu nun gereksizliğine de anlam veremedim, neden böyle bir şey olması gerekiyordu, neden bunu söyledi GODA sama, valla anlamıyorum bu hikayeyi.
Ödülleri zaten umursamıyordum ama iyice saçmalamış.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Koskoca 150 bölümlük arkta ilgimi çeken tek şey Buggy'nin yonko olması oldu
Buggy ne ara Yonko oldu ya? Sayı erken mi çıktı bu hafta?
Yok, spoiler düşmüş, en erken perşembe çıkıyor ekstra bir durum olmadıkça.
Ben bölüm çıkana kadar okumuyorum normalde. Belki başkaları da vardır, spoiler kullanır mısın? Sonuçta burası güncel gidiyor ama bölüm daha çıkmadı.

Seri an itibariyle Fairy Tail seviyesine gelmiş bulunmaktadır. Ha One Piece fanları masterpiece geyiğini Oda kağıda sıçsa yine sürdürecek orası ayrı konu. :rofl

1,5 milyar ödüllü adam en yüksek ödüllü Yonko'yu indiriyor, üstüne bu adam hükümetin yıllardır aradığı meyveye sahip, bunu biliyorlar. Ama ne hikmetse ortaklaşa Yonko indiren Kid ve Law ile ödülü aynı. Hem de Luffy imparator olmasına rağmen.

Buggy işini trollüğü bir kenera bırakırsak... yani adamın Cracker edecek seviyede biri bile yok, dev Hajrudin bile kıymetli adamlar için, kendisi zaten veteran en fazla. Oda'nın trollüğünden başka hiçbir açıklaması yok olayın, tamamen meme. Ama işte serinin artık kendisi meme oldu sorun orada.

Bu arada bundan sonra spoilerları bu konudan paylaşmayıp ayrı konusunu açsak daha güzel olmaz mı?

@Uncle Paulie Onca saçmalık değil de spoiler içine aldığın şey mi FT seviye yaptı OP'yi ?

Ödülleri hala ciddiye almak da bilemiyorum agalar.

Edit: Ayrı Spoiler konusu hakkında katılıyorum. Burası çok karışıyor.

@Uncle Paulie Onca saçmalık değil de spoiler içine aldığın şey mi FT seviye yaptı OP'yi ?

Ödülleri hala ciddiye almak da bilemiyorum agalar.

Edit: Ayrı Spoiler konusu hakkında katılıyorum. Burası çok karışıyor.
Zaten onca saçmalığın üstüne Buggy olayını kast ettim, sadece bu olayla geçmiş olamaz yani diğer olayların da üstüne binmesi lazım. Buggy olayı meme olduğundan önce serideki diğer saçmalığı söyledim yani ödülleri zaten ciddiye almadığımı kendin de biliyorsun defalarca konuştuk.

Spoiler içine aldığım şey solo yaptı diye bir yorumda bulunmadım?

Yorumu anlayamadım. ;/

@Uncle Paulie

Eldeki veriler

1- OP'nin giderek daha saçmalandığını bilmen
2- Ödülleri ciddiye almaman
3- Buggy olayının meme olması

Benim yorum attığım mesaj da senin dediğin özetle;

"Seri artık iyice FT seviyesine gelmiştir.Buggy olayı bir kenara Luffy onca yaptıklarından sonra diğerleri ile aynı ödülü almış."

Ben de bunun üzerine serinin FT seviyeye geleli hatta onun da altına geçeli çok olduğunu. Ödüller ile ilgili haberlere gelene kadar çok daha saçma bir çok şey var. Bu seride ödüllerin ciddiye alınması gereken bir şey olmadığı idi.

Bunda gücenecek ne var ben de onu anlamadım.

Kaldı ki, Luffy'nin diğerleri ile aynı almasına niye isyan ediliyor ki ? Bir önceki ark da bu adam yalan haber ile ödülü normalin çok üstünde artmamış mıydı ? 5. Yonko ilan edilmemiş miydi ? O zaman niye kimse "Ooo abi saçmalık ya" falan demedi. Zaten ödüllerin çok sağlıklı verilmediği ortada... O yüzden buna kızana kadar. Sırf Meme diye Buggy'e sevinip , Luffy 3M aldı diye bu kadar hoplamak hele de OP'nin geldiği şu saçmalık noktasında bana garip geldi.

Ya Blackbeard. Ace'i hükümete teslim etti, Impel Down patlatıp en tehlikeli mahkumları tayfasına kattı, Marineford bastı , en güçlü Yonko'yu marine'lerin önünde öldürdü sonra bir ilke imza atıp adamın meyvesini çaldı. Bu adamın ödülü 2.2M idi tüm bu olanlardan sonra O yüzden Luffy 3M'i öpsün başına koysun. Law da öyle. Kidd zaten kendi başına diksen 2M'i geçecek bir adam olamazdı da :D Yancılıktan yırttı :D

@Nabu

Yahu ben zaten ben başta solo bu olaylar seriyi saçma yaptı dememişim veya başka saçmalık yok dememişim. Sen bunun üzerine alıntılıyorsun beni, ben de ne alaka diyorum haklı olarak.

Ve yine spoiler'a aldığın mesajda hiiç alakam olmayan bir genelleme yapıyorsun. Ben Luffy'nin ödül tek başına saçma demedim? Ya da Luffy'nin 1,5 milyar ödülü mantıklı demedim? KAldı ki isyan da etmedim sadece ortadaki saçmalığı söyledim. Yani yok hoplamak falan.

Yani boşa alıntılamışsın ben zaten şu şöyledir diye bir şey dememiştim sadece mantıksız gördüğüm 1-2 yeri söyledim ve bu nasıl bu kadar olay oldu anlamadım. Saçma bir şey yani bu.

Kaldı ki hoplayıp zıplamadım da, ortalığı velveleye de vermedim sadece 1-2 basit cümle kurdum.

Derdin nedir anlamadım.

Aslında bu seriyi seviyorum. Ama nasıl desem, her şey bir aceleye geldi (ki ben bunu 23 yıllık seri için söylüyorum), yani hem yavaş oldu, aşırı yavaş hem de aceleye geldi bazı şeyler. Bunu nasıl başarabilir insan. 23 senede Luffy bu hale anca geldi ve 1 arc sadece 1 arc öncesinde Yonko sağ kolunun elinden kurtulamıyordu. Ondan önceki arc'da da Doffy'nin elinde kalıyordu.

Tamam özel bir güç aldı, belki uzun süredir Nika'yı yada lastik meyvesinin final formunu tasarlıyordu. Ama bizim bu arc haberimiz oldu, onu da Who's Who'dan duyduk, daha ne olduğunu anlamadan lastik meyvesinin final formu olduğunu öğrendik. Joy Boy'u da TS sonrası öğrendik. Kardeşim spoiler vermek istemedin diyelim, tamam meyveyi karıştırma. At ortaya Nika'yı kim nereden bağlayacak böyle bir şeye. En azından MF'de Flashback sahnesi olarak ekle ama Shanks MF'de falan o ana gitsin ve bir ipucu versin. Biz de diyelim ki: Bak adam önceden beri tasarlamış zaten bunu, şimdi de gücü Luffy'e verdi, e serinin de sonuna geliyoruz muhtemelen artık Finall Bosslar Karasakal İmu falan olacak, olması gereken de bu.

Ama sen bu arcın ortalarında Nikayı ortaya çıkartırsan, hükümet bu konuyu anca bu arc sonunda konuşmayı akıl ederse olmuyor işte o iş. E Shanks gitti söyledi diyelim bu sefer de 2 tane soru geliyor insanın aklına. 1- Shanks neden bu kadar bekledi, daha önce de söyleyebilirdi Luffy'nin gücünü. 2- Hükümet bunu yani Lastik meyvesinin iki türe sahip olduğunu Shanks'dan öğrenecek değil ya, zaten biliyorlardı. E Luffy'nin meyvesini mi bilmiyorlardı?

İmkansız adam MF'ye daldı, Enies Lobye girdi falan hükümet bunu gayet de iyi biliyor olmalıydı. Bu güne kadar neden önlem almaya çalışmadılar? Ya en azından adam D. Garp gibi bir hayvanatın torunu, babası Dragon ve bu adamda sizin en tehlikeli olarak belirttiğiniz meyve var. Kardeşim af edersiniz de moron musunuz siz? Morgans'ın fake haberine kadar ödülü adam gibi yüksek bile değildi. Böyle bir adam, sizin en tehlikeli olarak belirttiğiniz meyveyi yemiş. E hadi ilk 2 ödülde dikkat çekmedi. Adam en azından Enies Lobby'den çıkıktan sonra birisi de desin ki, kardeş bak böyle böyle, adam Enies Lobby'e de girdi. Bu herif tehlikeli 300 Milyon ne şaka mı yapıyorsunuz? Amiralleri uyandırın ilk görüldüğü yerde birisi tepesine çöksün, ödülünü de 1 Milyar yapın, hatta ihbar edene dahi 100-200 bir şey verelim. Demeyi akıl edemediniz mi?

Edemediler çünkü Oda da bilmiyordu ödüllerin böyle olacağını, böyle bir güç vereceğini. En fazla WCI'da aklına geldi bu ondan sonra uygulamaya başladı.

Bu ve benzeri olaylardan dolayı, seriden soğudum. Takip etmemin tek nedeni meraktır. Umut da vardı ama 3-4 senedir o da yok. Sadece merak, ki okuyucuların %90'ı falan da bu sebepten devam ediyor. Oda da bunu çok iyi biliyor ki her bir sır çözdüğünde yanına en az 2 tanesini daha çıkartıyor.