Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

İnu’nun bacağı eksikti ama lafını yapmıyorlar :D Uzuv eksikliğinden güç düşüşü olmayan tek manga sanırım.

Eksik bacağı sanji tamamlamaz umarım.

Düşen spoilerlara göre gene rezalet bir bölüm bizi bekliyor millet de boşuna hype yapmış.

Bölüm 2 gün önce çıktı yav :D

1009

Bence eğlenceli bir bölümdü. Gerçi böyle bol bol dövüş olan her boka eğlenceli bölümdü diyorum. :D

Big mom’ın düşüşünü aslında iyi planla yapmışlar. Ama kadın o kadar rezil oldu ki ciddiye alınamıyor artık.

Zoro 1 saniyeliğine uzak mesafe saldırısı durdurdu diye hype yapılmış baya. Law çekmese adam kül olacaktı fazla abartılmış.

Big mom’ın düşüşünü aslında iyi planla yapmışlar. Ama kadın o kadar rezil oldu ki ciddiye alınamıyor artık.
Aynen :D Bu arada Law'a plot nerf geldi :D Hakisi iyi olanı ışınlayamama vs :D :D Luffy'i defalarca ışınladı. Law'ın support olarak varlığı olmasa cartayı çekeceklermiş aslında.

Zoro 1 saniyeliğine uzak mesafe saldırısı durdurdu diye hype yapılmış baya. Law çekmese adam kül olacaktı fazla abartılmış.
Buna ben de karşıyım. Kafasının yarısı olmayan göğsünde 3 delik olan yaşlı-hasta WB bile Akainu'ya bir kere vurdu Akainu yamuldu. bir süre afk oldu. Zoro direkt kalktı Prometheus u kesti hiç bir şey yok gibi :D Millet neyin hype 'ında anlamadım.
Bence eğlenceli bir bölümdü. Gerçi böyle bol bol dövüş olan her boka eğlenceli bölümdü diyorum.
Aslında bir bakıma haklısın bu kadar uzun soluklu aksiyon çizdiği ilk bölüm uzun zaman sonra. Çünkü off-panelci genelde Oda.

Zoro daha üç kılıca sertleşme/koka basmışken bu halde. Dördüncü kılıca da sertleşme basarsa siz bi de o zaman görün adamdaki potansiyeli.

Son düzenleme:
Aynen Bu arada Law'a plot nerf geldi Hakisi iyi olanı ışınlayamama vs Luffy'i defalarca ışınladı. Law'ın support olarak varlığı olmasa cartayı çekeceklermiş aslında.
Plot nerf gelmedi yaw. Punk Hazard'ta da söylendi bu. Luffy ile dost olmalarıyla ilgilidir, düşmanca tavır olsa değişebilirdi.

Punk Hazard'ta da söylendi bu.
Punk Hazard'da Hakili bir bedeni kesmek idi konu. Room ile alakalı. Shambles ise bir atak değil, hasar vermesi gerekemediği için hakiyi aşması da gerekmeyebilirdi ..

düşmanca tavır olsa değişebilirdi.
Birisinin hakisinin ne kadar güçlü olduğu ile tavır iki farklı şey ama yani bir açıklama getirmek gerekse sanırım en mantıklısı bu olur.

Law’dan azcık güçlü diye luffy’e bunu yapamaması garip olurdu. Yonkoular baya hayvan. Law’la aralarında 5-10 gömlek var. Arada aşırı fark olunca hax güçlerin işlememesi bence güzel olmuş.

Bleach’te aizen’in 2 vuruşta öldürme tekniğini reiatsuyla durdurması gibi. Böyle güçlü varlıklara hax’ların işlememesi bence güzel bişey evren için. Bi hax güce sahip olan biri için “karşısındaki isterse ilah olsun bi açık bulsa kazanır” mantığı benim hoşuma giden bişey değil.

Punk Hazard'ta da söylendi bu.
Punk Hazard'da Hakili bir bedeni kesmek idi konu. Room ile alakalı. Shambles ise bir atak değil, hasar vermesi gerekemediği için hakiyi aşması da gerekmeyebilirdi ..

düşmanca tavır olsa değişebilirdi.
Birisinin hakisinin ne kadar güçlü olduğu ile tavır iki farklı şey ama yani bir açıklama getirmek gerekse sanırım en mantıklısı bu olur.
Yok, sırf kesmekle ilgili değildi. Tabi, o zaman için yetenekten kastı kesmek de olabilir.

0661-019.png

@redstak

Kesme gücüne karşı hiç şansı yoktu tashigi’nin. Smoker en azından silahıyla tokuşturabiliyordu kendi sopasını.
Vergo da armamentiyle kesme tekniğine dayanabiliyormuş önceden. Ona güvenip dalmıştı direk.

Yer değiştirme tekniğinin işlemeyeceği söylenmemişti. Doflamingo’yu mesela o kesme tekniğiyle kesemiyor. Adam çıplak elle law’ın kılıcını tutunca azcık kan akıyordu normal kesiyordu. Vergo falan öyle bişeye kalkışsa direk eli gider mesela. Ama law dof’un da yerini değiştirebiliyordu. Kendi yerini dof’la değiştirdi. Dof’u arc başlarında kendi önüne ışınlayıp kılıçla vurmayı da denedi.

Işınlamanın işlemediği ilk rakip yonkoular. Kesme tekniğinle niye ikiye ayırmadın diye sormadılar mesela. O zaten bariz.

Bir süredir One Piece okumuyordum sekiz sayı birikmiş. Sizce okuyayım mı yoksa biraz daha biriktirmeli miyim?

Sizce okuyayım mı yoksa biraz daha biriktirmeli miyim?
Biriktir. Hatta terk et :D :D Şaka bir yana hazır biriktirmişken en azından bir 10 sayı olsun.
Terk etme işi benim için biraz zor gibi artık. :D Malum kaç senedir takip ediyoruz iyisiyle kötüsüyle, alışkanlık haline geldi. Birkaç sayı daha biriktireyim o zaman en iyisi. Arka arkaya okumak daha keyifli oluyor. Özellikle One Piece gibi yavaş ilerleyen bir seri söz konusu olduğunda .

Oda'nın son SBS cevaplarına göre;

- Kaido'ya karşı Gear 5 gelme ihtimali var.

- Denizcilerin emir komuta zinciri şöyle;

• Fleet Admiral (元帥 Gensui[sup]?[/sup]): Sakazuki (Akainu)
  • Admiral (大将 Taishou[sup]?[/sup]): Borsalino (Kizaru), Isshou (Fujitora), (Ryokugyu)
  • Vice Admiral (中将 Chuujou[sup]?[/sup]): Monkey D. Garp, Tsuru, John Giant, Doberman, Onigumo, Momonga, Yamakaji, Strawberry, Bastille, Maynard, Gion (Momousagi), Tokikake (Chaton), Smoker, Comil
  • Rear Admiral (少将 Shoushou[sup]?[/sup]): Hina, T-Bone
  • Commodore (准将 Junshou[sup]?[/sup]): Brannew, Yarisugi
  • Captain (大佐 Taisa[sup]?[/sup]): Tashigi, Koby
  • Commander (中佐 Chuusa[sup]?[/sup])
  • Lieutenant Commander (少佐 Shousa[sup]?[/sup]): Helmeppo, Fullbody, Jango
  • Lieutenant (大尉 Taii[sup]?[/sup])
  • Lieutenant Junior Grade (中尉 Chuui[sup]?[/sup])
  • Ensign (少尉 Shoui[sup]?[/sup])
  • Warrant Officer (准尉 Juni[sup]?[/sup])
  • Master Chief Petty Officer (曹長 Souchou[sup]?[/sup])
  • Chief Petty Officer (軍曹 Gunsou[sup]?[/sup])
  • Petty Officer (伍長 Gochou[sup]?[/sup])
  • Seaman First Class (一等兵 Ittouhei[sup]?[/sup])
  • Seaman Apprentice (二等兵 Nitouhei[sup]?[/sup])
  • Seaman Recruit (三等兵 Santouhei[sup]?[/sup])
  • Chore Boy (雑用 Zatsuyou[sup]?[/sup])
Sengoku ise "Inspector General" yani "Genel Müfettiş" / "Denetleme Daire Başkanı" olarak görev almakta imiş.

- Canavar Korsanlarının (Beast Pirates) görevlilerinin isimleri iskambil kartları ve kart oyunlarından gelmekte imiş (King, Queen, jack, Flying Six ve Numbers gibi). Hatta Dressrosa da Doflamingo'ya Joker denmesi de bu kart teması sebebiyle imiş çünkü Kaido'nun yanında savaşması düşünülmüş ancak Doflamingo çok "hileli" , " sıkıntılı" bir rakip olduğundan ondan Dressrosa arkında kurtulduğuna memnunmuş. Bu da tümen komutanları > dof culara kaçsın diyorum :D

- Zoro, Sanji, Franky, Nami meyve kullanıcısı olsa meyveleri ne olurdu diye sorulduğunda;

* Zoro değil ancak kılıçlarından biri şu an kaidonun meyvesi olan meyveyi yese ve ejdere dönüşse çok havalı olurdu diyor.
* Sanji için Senor Pink'in yüzme meyvesi denilmiş (gene trollendi sanji)
* Franky için Baby 5 'ın meyvesi olan vücudunun her uzvunu silaha dönüştürebilen meyve denmiş (çok uyumlu)
* Nami için Enel'in meyvesi
* Usopp için Beyaz Sakal korsanlarının altıncı tümen komutanı Blamenco'nun Poke Poke meyvesi demiş.

@Nabu

Sadece dof değil hiçbir komutana çözümü yokmuş adamın gördüğümüz kadarıyla. Mal mal beklediler sadece. Şimdi de marco tek başına ikisini oyalamaya çalışıyor. Normalde savaşla alakası olmaması gereken biri.
jack desen tüm minkleri tankladı, sulong’ları yedi hala ayakta.

komutanları tutma ihtimali verilen herkes kaido’ya daldı. Şuana kadar 14 kişi girdi adama.

Şimdi Luffy, Kaido ile tek başına mı dövüşecek? : /

Şimdi ben anlamadım. Kaido Fatih'in hakisi ile rakibin saldırısını yumuşatıp öyle mi tanklıyormuş her şeyi?