Bence aksi durumda da tuhaf değil, yanında destek ile 9 Kın'ın mütevazı üyeleri bile güzel performans ortaya koyabildi. Onun dışında Kaido bu ark yenilecekse bence üyelerin en azından bunu yapabilmesi gerekirdi pekala.Killer’ın saldırısı ses bazlıydı. Sürekli derisi sert diye övülen bi yaratığa ses işlemesi niye tuhaf olsun ki? Bi de uzaktan bile değil adamın üstüne çıkıp yaptı bunu.
İp meyvesiyle hasarı azaltmasa dof gamma knife’tan tek yiyordu mesela. Onun üstüne luffy ne çok dövdü anca düştü. Kaido bu gamma knife’ı full yedi ve ayakta hala.Bence aksi durumda da tuhaf değil, yanında destek ile 9 Kın'ın mütevazı üyeleri bile güzel performans ortaya koyabildi. Onun dışında Kaido bu ark yenilecekse bence üyelerin en azından bunu yapabilmesi gerekirdi pekala.Killer’ın saldırısı ses bazlıydı. Sürekli derisi sert diye övülen bi yaratığa ses işlemesi niye tuhaf olsun ki? Bi de uzaktan bile değil adamın üstüne çıkıp yaptı bunu.
Onun da haricinde Kaido'nun dayanıklılığı Marineford'daki Beyazbiyik'a yakın diye düşünüyorum şahsen benim hoşuma gitti dayanıklılık konusunda.![]()
Oda olsam bu mesajdan sonra yerlere kapanıp özür dilerdim okuyucudan.Ben OP ile ilgili mantık oturtarak bir şeyleri, çözmeye çalıştığım için en çok da eğer birisiyle OP hakkında (güç dengesi falan aklınıza ne geliyorsa) tartıştığım birisi varsa özür dilerim. Zaman kaybından başka bir şey değilmiş.
O benim de hoşuma gitmedi ama yakında daha iyi açıklanır diye bi beklentideyim ben.@Hanzo7682
Benim hoşuma gitmeyen bu kılıçları ekstra bir power up malzemesi olarak göstermesi oldu, bence bu seriye yeni eklenen bir kavram. Ama bir taraftan Mihowk'a olan hype'ı yükseltti, Yoru kim bilir nasıl azmandır.![]()
Evet o da olabilir. Gerçi Zoro büyük ihtimal Oden, Şanks, Mihowk kadar olmasa da o klasmana yakın bir kılıç ustası olmuştur. Tabii hala kontrol edemiyor orası ayrı ama artık serinin sonuna geldiğimizden ben seviyesinin yüksek olmasını bekliyorum.O benim de hoşuma gitmedi ama yakında daha iyi açıklanır diye bi beklentideyim ben.@Hanzo7682
Benim hoşuma gitmeyen bu kılıçları ekstra bir power up malzemesi olarak göstermesi oldu, bence bu seriye yeni eklenen bir kavram. Ama bir taraftan Mihowk'a olan hype'ı yükseltti, Yoru kim bilir nasıl azmandır.![]()
Yani şuan zoro kolu bi deri kemik kalana kadar enerji verebiliyor bu kılıca. O sayede kendinden 4-5 gömlek üstte slash atıyor ama ardından derin nefes alacak halde kalıyor.
Kılıç belki her lig için böyle değildir benim beklentim bu. Yani kılıç belki de illa belli bi seviyede haki emmeye çalışıyordur. O kadar Hakin yoksa da vücudunu bile emiyor ve güçsüzleri öldürüyor. Ama mihawk gibi birinin elinde belki de normal kılıçtır çünkü mihawk’ın her kılıca koyduğu kadar haki enma’ya yetiyordur. Onun kolunu da eritmez o yüzden.
Enma herkesin elinde böyle olsa Oden veya mihawk direk ikiye bölmeli kaido’yu. Bende o yüzden böulr beklenti var. Mihawk ve oden’in 5-10 saat boyunca atacakları slashlardan 4-5 kere atıyordur şuan zoro.
Umarım böyledir. Yoksa ilerde çok ayarsız güçlü olacak zoro.
Eneru olduğuna inanmıyorum, saçma olur. Toki olabilir gibime geliyor ama öldü deniyor kesin olarak. Hiyori ise çok kek bir olay olur. Bilemedim. Güzel biri çıksın bence heyecanlanalım.Son bölüm spoiler
![]()
Sizce bu silüet kimin olabilir?
Bu ikili "hiç bir zaman" "hemen hemen aynı" olmadılar. Yakındılar ancak aynı değillerdi Ve bu fark Ennies Lobby sonrası büyüdü de büyüdü. Kuma olayı sonrası.Zoro ise orda sanjiyle hemen hemen aynıydı rakiplere bakarsak.
BullshitRacırlara Kaido'lara denk bir isim.
Aynen ne ileri ne geri bir şey olduğu yok .. Hala aynı kekoSanji'ye bir şey olduğu yok.
Tamam işte zaten o şekilde kullanılan bir karakter olduğu için bizde fazla ciddiye alınıp gözde büyütülmemeli diyoruz zaten. Aynı şey yani aslında.Oda zaten komik zaafları olan her karakteri böyle kullanıyor.
Sürekli olması tamam ok denilecek bir şey değil. 1000 küsür sayı geçmiş mangada Sanji hala önemli an ile cıcık anı ayırt edemeyen bir karakter olarak portre ediliyorsa bu kötüdür. İsterse bir 1000 sayı daha geçsin.hani Oda'nın sürekli vurguladığı şey bu.