H'el ezilmez bunu savunuyorum. O da zaten zorluk çıkarır diyor.
Garou Efsane Baykuş Üstat Kullanıcı 18 Ağu 2019 #21 RedSkull' Alıntı: H'el ezilmez bunu savunuyorum. Genişletmek için tıkla ... O da zaten zorluk çıkarır diyor.
RedSkull' Alıntı: H'el ezilmez bunu savunuyorum. Genişletmek için tıkla ... O da zaten zorluk çıkarır diyor.
Reviaalle Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 19 Ağu 2019 #23 Odin nerden baksan H'el e 2-3 gömlek üstün biri. Hele bu kadar hax'la @Norrin Radd
Norrin Radd Genç Baykuş Tecrübeli Kullanıcı 19 Ağu 2019 #24 Noralyma' Alıntı: Odin nerden baksan H'el e 2-3 gömlek üstün biri. Hele bu kadar hax'la @Norrin Radd Genişletmek için tıkla ... Bende aynısını yazdım zaten Zorluk çıkaracağı yönleri olduğunu da belirttim ama
Noralyma' Alıntı: Odin nerden baksan H'el e 2-3 gömlek üstün biri. Hele bu kadar hax'la @Norrin Radd Genişletmek için tıkla ... Bende aynısını yazdım zaten Zorluk çıkaracağı yönleri olduğunu da belirttim ama
GhostRider Genç Baykuş Tecrübeli Kullanıcı 23 Ağu 2019 #25 Odin gibi birinin H'el e yenileceğini hiç zannetmiyorum. ODİN>H'el