Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Odin vs H'el

RedSkull

Müdavim Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
2O6YmO.jpg

VS
jqgvJg.jpg

Kurallar:
Hiçbir eklenti yok.
Öldüren kazanır.
Birbirleri hakkında bilgileri vardır.

Thanos Helden daha guclu diye biliyorum az cok, Odini o bile yenememisti Orin diyorum ben

Odin gibi birisinin Hel’e kaybedeceğini sanmıyorum aradaki 3-4 tier fark var
Odin Galaksi ile Çoklu Galaksi arası değil mi? Süpo Çoklu Güneş Sistemi (kendini tutmadığında) ve H'el'e her şeyiyle saldırdığında H'el'e hiçbir şey olmuyor. Tahminimce H'el Galaksi seviye. Öyle 3-4 tier olduğunu sanmıyorum.

Edit: İkisi de alabilir. Odin H'el'den hızlı mı bilmiyorum. Eğer hızlıysa ikisi de kazanabilir. Biraz araştırma yaptım ama gene çaresizim sanırım @RedSkull.

Ne yaptınız hocalar.
H'el Superman'e blitz yapacak kadar hızlı bir karakter, yapmayın etmeyin.

Odin en az multi galaxy seviye olması lazım.
Galaksi ile Çoklu Galaksi arası demişti @Nabu. Evrensel seviyeye çıktığı bir zaman varmış sanırım ama o zaman durum farklıymış galiba.

Süpo’da çoğu herald seviye karekter gibi Solar system level.
Süpo kendini tutarken Güneş Sistemi eğer tüm gücünü kullanırsa Çoklu Güneş Sistemi oluyor diye biliyorum. Tabii ki çok iddialı konuşamayacağım bu konularda çok fazla bilgim yok ama bunlar benim bildiklerim ve düşüncelerim.

H'el karakteri hakkında pek bilgi yok sanırım.
H'el > OFT
Oft dediğin, odin'in gücünün az bir kısmını almış thor demek.. Burada odin'in kendisinden bahsediyoruz ?

H'el zorluk çıkarır mı ? Tabii ki. Yenebilir mi ? Hayır. Karakterlerin bulundugu konum ve itibarı gereği bile bunu anlayabiliriz. Üstüne odin'in feat'leri çok çok daha iyi.