Minato anca çakma Madara'ya ayar versin. Ama Itachi'yi yanında Kisame ile beraber alabileceği bir gerçek.

Buradan cevap vereyim, o konu kirlenmesin. İlk başta kuyruk sayısının bir önemi olduğu düşünülüyordu ancak sonradan çok da önemli olmadığını gördük. Ancak kuyrukların kesilmesi bu canlıları çok zayıflatıyor o yüzden fazla kuyruk fazla güç demek hala ancak Kurama hariç diğerlerinde bu çok az bir fark sanırım.Konu dışı olacak biraz ama bu kuyruklu canavarların kuyruk sayısına göre aralarında bir hiyerarşi var mı yoksa sadece Kurama'ya özel bir ayrıcalık mı var?
Şonenlerdeki en güzel villainlere sahip, fakat mahvetme konusunda(bir çoğunu) aynı derecede maharetli yazar Kişimoto.Forumlar da ve internette okuduğum yazılarda Naruto'da çok iyi villainlar olduğu söyleniyor.Gerçekten bu kadar iyi villainları varmı? Eğer varsa izlemeyi düşünüyorumHa bide bilen birisi aşağıya izleme sırasını yazabilir mi? İnternette bir sürü var ve hangisine uyacağımı bilemedim.
Sen adamsın o vakitŞahsen ben Jiraiya'ya oyumu verdim
Mesajı görür görmez direk Madara diyecektim ama ama zaten geçmişini az çok gördük Madara'nınhttps://twitter.com/animebultenn/status/1604011454746820608?s=20&t=EzrnDVYoMYTMhV8iQJgG_w
Naruto'nun dünya çapında bir oylaması yapılıyor. Oylama sonucunda birincinin kısa manga serisi çıkacakmış.(Şahsen ben Jiraiya'ya oyumu verdim ama sizin kararınız.)
Onları ben yazıyorum sen canını sıkmaO yüzden Hashirama gençliğini görmek güzel olurdu.Nasıl öldüğünü ve nasıl hayvan gibi güçlendiğini çok merak ediyorum açıkcası
Siz yazıyorsanız hocam o zaman kishinin ki ne gerek yokOnları ben yazıyorum sen canını sıkmaO yüzden Hashirama gençliğini görmek güzel olurdu.Nasıl öldüğünü ve nasıl hayvan gibi güçlendiğini çok merak ediyorum açıkcası![]()
![]()
Biliyorum canım :thumbup: .Sen adamsın o vakitŞahsen ben Jiraiya'ya oyumu verdim![]()
Şaka bir yana bu salak japonlar gene gidip oyları Naruto ve Sasukeye gömerler onlara ait 700 bölümlük koca bir eser olmasına rağmen....
Bu ikisinin ardından da ya Kakashi ya Itachi gelir. Noob Narutocular maximum![]()
Jiraiya TEAM FOREVER !Jiraiya'ya verdim oyu.Wpn açıp bir oy daha verecem.Çorbada bizim de tuzumuz olsun